Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як і де скачати програми для WebMoney для комп'ютера і смартфона

  1. Програми для комп'ютера
  2. Додатки для телефону
  3. WebMoney- програми для бізнесу

Платіжна система WebMoney давно і міцно увійшла в життя тих, хто віддає перевагу електронним гроші готівковим. Офіційний сайт системи дає безліч можливостей по отриманню, переказу готівки, оплати різноманітних послуг та навіть отримання кредиту. А для зручності користувачів розробники пропонують їм програми для комп'ютера і додатки для смартфона. Причому цілком можливо програму WebMoney скачати безкоштовно.

Програми для комп'ютера

На сайті WebMoney після реєстрації новому користувачеві доступні для скачування всі можливі формати програм і додатків. Їх кілька видів, і всі ці програми можна абсолютно безкоштовно завантажити на wiki- частини порталу WebMoney.

Так, в першу чергу пропонується встановити основну програму Keeper WinPro (Classic), що дозволяє управляти гаманцем на персональному комп'ютері. Це окрема програма, яка працює в більшості операційних систем на лептопах і десктопах, разом з нею закачується також плагін для браузера WebMoney Advisor. Програма доступна в двох мовних версіях - російській та англійській. Keeper WinPro повністю замінює собою сайт програми, а після реєстрації і створення гаманця всі паролі і клбчі краще зберегти в один файл, щоб не загубилися. Програма зручна ще й тим, що можна WebMoney скачати безкоштовно російською.

Більш проста і легка програма - WM Keeper Standard, ще одна можливість керувати електронним гаманцем , Трохи менш потужна, ніж Keeper WinPro. У ній реалізовані всі основні можливості по управлінню своїм акаунтом у системі WebMoney. У цю програму можна входити як з логіном і паролем, так і за допомогою облікового запису в соцмережах. Закачується вона як exe- файл, встановлюється автоматично. Цю програму ще називають WebMoney keeper mini скачати безкоштовно її також можна на офіційному сайті платіжної системи.

Крім того, для скачування користувачами на сайті WebMoney.ru доступна E-num - система авторизації, по завіреннях розробників, забезпечує дуже високий рівень захисту інформації. Її можна використовувати як ключ для входу в програми управління WebMoney, а також коли потрібно змінити важливу інформацію про себе в системі (персональні дані, підтвердження переказу грошей, настройки безпеки і т. Д.). E-num як засіб авторизації можуть встановлювати і власники сайтів.

Якщо у користувача WebMoney гаманців встановлена ​​програма Keeper WinPro, то в момент реєстрації в ній він отримує так званий кореневий сертифікат, необхідний для безпечної роботи з сайтами, які використовують систему WebMoney Transfer. Якщо ж робота з електронними грошима здійснюється в якійсь іншій програмі, то кореневий сертифікат встановлюється окремо з сайту cert.wmtransfer.com. Після його установки браузер користувача буде довіряти всім сайтам, які працюють в системі WebMoney transfer.

Плагін для браузера WebMoney Advisor також можна завантажити окремо. Він підкаже, чи приймає той чи інший сайт WebMoney. Плагін працює в Opera, Firefox, Chrome і Internet Explorer.

Основна програма для управління WebMoney Keeper WinPro доступна також на безлічі сайтів, що пропонують софт, оскільки вважається чи не найпопулярнішою платіжною системою в рунеті. Це самозапускающійся файл, який важить трохи (не більше 40 mb) і легко встановлюється, дозволяючи користувачеві більш не відвідувати сайт платіжної системи - адже в програмі є все потрібне. Так що скачати WebMoney transfer досить просто.

Додатки для телефону

Додатки для телефону

Основне застосування для смартфона WebMoney keeper можна скачати за посиланням на головній сторінці сайту (по суті те саме, що WebMoney classic завантажити на комп'ютер) - дві великі плашки видно на екрані будь-якого пристрою, будь то ноутбук, планшет або смартфон. Воно є для телефонів, що працюють на Android, Windows mobile, OS X, BlackBerry і для iphone. І, відповідно, викачується з Google PlayStore, Apple AppStore, Windows Marketplace, BlackBerry World і Mac App Store.

Робиться це надзвичайно просто - можна зайти відразу в магазин додатків і пошуком знайти там необхідну програму, а можна зайти на сайт WebMoney і по посиланню з першої сторінки закачати все необхідне. Додаток WebMoney keeper відноситься до числа популярних, на сьогоднішній день його встановило понад мільйон осіб. Так само, як можливо WebMoney keeper classic скачати безкоштовно, так і мобільний додаток не буде коштувати користувачеві ні копійки.

Про переваги, недоліки та можливості WebMoney гаманців дивіться тут . Як дізнатися номер гаманця WebMoney читайте тут .

WebMoney- програми для бізнесу

Крім програм і додатків, призначених для звичайних користувачів - фізичних осіб, сайт WebMoney пропонує різноманітні інструменти для бізнесменів, провідних справи в мережі. Ці програми діляться на софт для сайтів, для магазинів, обмінних пунктів, банків, платіжних систем і дилерів.

До їх числа належить, наприклад, Capitaller, що дозволяє управляти капіталом в системі WebMoney Transfer. Це допрацьована версія основної програми WebMoney keeper, в якій реалізований колективний доступ до електронних гаманців і алгоритмизировать управління коштами. Цей інструмент підходить для компаній і підприємств, допомагає їм налаштовувати алгоритми планування бюджету, веде витрати, контролює гаманці і т.д.

Ще одна програма для юридичних осіб - віджет агентського магазину під назвою Digiseller, посилання на який знаходиться на сайті WebMoney в розділі «Для бізнесу». Він допомагає всім бажаючим продавати віртуальну валют у, файли, коди активації і електронні книги. Це повністю автоматизований віджет, куди треба тільки завантажити опис товару і позначити його ціну.

Інтернет-магазинам знадобиться також кнопка-віджет для прийому WebMoney, яку можна розмістити у себе на сайті. Вона налаштовується на сайті платіжної системи, а власник інтернет-магазину отримує код, який вбудовує на сторінку свого сайту.

Отже, програми, що дозволяють управляти електронним гаманцем WebMoney, доступні для скачування в першу чергу на офіційному сайті цієї платіжної системи. Мобільні додатки доступні в магазинах додатків різних операційних мобільних систем.

Завантажити безкоштовно програму WebMoney - найпопулярнішу програму для управління гаманцем Keeper WinPro - також можна на безлічі сайтів-каталогів софта, вона широко поширюється в російському сегменті інтернету у вигляді виконуваного файлу. Крім того, офіційний сайт WebMoney пропонує широкий спектр програм для бізнесменів, облягаючих їм ведення своєї справи.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама