Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Водопостачання і каналізація приватного заміського будинку своїми руками: пристрій каналізації в приватному будинку і локальна каналізація для заміського будинку

  1. Пристрій каналізації в приватному будинку
  2. Водопостачання і каналізація заміського будинку: правові аспекти
  3. Локальна каналізація для заміського будинку
  4. Пристрій каналізації в дерев'яному будинку і можливі проблеми

Каналізація в ході будівництва заміського приватного будинку передбачається проектною документацією Каналізація в ході будівництва заміського приватного будинку передбачається проектною документацією. Наша компанія надає кожному клієнту, що уклав договір на будівництво готові проекти будинків з бруса . Але слід враховувати, що проект прокладки каналізаційних і водопровідних мереж необхідно погоджувати в місцевих органах влади.

Якщо водопостачання дерев'яного заміського будинку може бути забезпечено за рахунок автономної водонапірної свердловини, то з каналізацією все набагато складніше. Необхідно забезпечувати повну безпеку стічних вод для навколишнього середовища. Останнім часом поширилася мода на будівництво приватних будинків уздовж берегів річок, озер та інших природних водойм. Слід пам'ятати, що багато ці території належать до природоохоронних і санітарних зон. У зв'язку з цим вже після закінчення будівництва у багатьох забудовників виникають проблеми з природоохоронними та санітарними організаціями. Єдиним виходом з цього становища може стати локальна каналізація для заміського будинку.

Пристрій каналізації в приватному будинку

Пристрій каналізації в приватному будинку починається в період закладки фундаменту. В ході земляних робіт укладаються спеціальні патрубки, які згодом будуть використані для виведення каналізаційних труб з дому. Каналізація закладається на глибині, що перевищує глибину промерзання грунту в зимовий час.

Потім, в ході армування фундаменту патрубки закріплюються за допомогою спеціальних прийомів в'язки армованих прутків. При заливці фундаменту каналізаційні отвори закриваються за допомогою пробок, які демонтуються після закінчення будівництва.

Фінальна стадія зведення будівлі на увазі під собою:

  • підключення об'єкта до електричних мереж загального користування;
  • підключення до водопровідних мереж;
  • налагодження системи подачі теплової енергії;
  • установку санітарного обладнання в будинку.

Саме на цьому етапі і проводиться внутрішня прокладка каналізації. Зовні ці роботи вимагають:

  • підготовку траншеї для укладання каналізаційної труби;
  • виведення каналізації у встановлений проектною документацією місце;
  • приєднання внутрішньої каналізації.

Водопостачання і каналізація заміського будинку: правові аспекти

Правові аспекти каналізації та водопостачання в приватному заміському будинку впираються в тому, що водні ресурси в нашій країні знаходяться під охороною держави. Тому для проведення інженерних комунікаційних мереж потрібно цілий ряд узгоджень і отримання дозвільної документації.

Попередньо в органах місцевої влади виходять технічні умови, на підставі яких згодом складається проектна документація. готовий проект підведення каналізації і водопроводу повторно узгоджується в адміністрації територіального поселення. І тільки після цього можна почати закладку фундаменту майбутнього будинку. В іншому випадку ви можете просто не вгадати - з якого боку вам слід залишити отвори в фундаменті для каналізаційних і водопровідних труб. Проте, і ті і інші мережі слід прокладати глибоко під землею, щоб уникнути перемерзання в зимову пору року. Це вимагає проведення земляних робіт. Для того, щоб уникнути складнощів в майбутньому, ми рекомендуємо вам подбає про каналізацію і водопостачання задовго до початку будівельного процесу.

Локальна каналізація для заміського будинку

Локальна каналізація для заміського будинку - це оптимальне рішення в тих випадках, коли ділянка під будівництво знаходиться на природоохоронній або санітарній зоні і вивести зовнішню каналізацію не представляється можливим.

Для облаштування локальної каналізації потрібна спеціальна вигрібна яма з утилізують компонентами. Це своєрідні міні очисні споруди на вашій ділянці. Такі пристрої можна побачити на сучасних автомийках. Там таким чином очищають стічну воду від хімікатів і забруднень. Якість фільтрації досягає такого рівня, що стічна вода може використовуватися повторне. Чим і користуються власника автомийок з метою економії ресурсів.

Найчастіше локальна каналізація для заміського будинку - це сучасне обладнання, яке монтується із залученням фахівців.

Пристрій каналізації в дерев'яному будинку і можливі проблеми

При влаштуванні каналізації в дерев'яному будинку слід вдаватися до допомоги кваліфікованих фахівців. В іншому випадку у вас неминуче можуть виникнути деякі труднощі і проблеми.

Перш за все запам'ятайте, що прокладати каналізацію. Без спеціального дозволу місцевої влади категорично забороняється. Другий складний момент - це забезпечення надійної герметичності всіх стикових з'єднань. Дуже часто каналізаційні труби після проведення чистової обробки виявляються повністю закритими. Це виключає можливість доступу для з ревізії і ремонту. Але сучасні технології дозволяють забезпечувати термін експлуатації каналізаційної труби до 80 років. Тому єдина важливе завдання при монтажі каналізації - це якісне проведеніе6 всіх сполучних операцій.

Ми також готові допомогти вам при будівництві лазні з бруса під ключ . Каналізація для лазні - це теж тема для окремої розмови.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама