Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Заміна труб у квартирі

У вас падає натиск в кранах у ванній і кухні? Часто тече іржава вода в туалеті? Значить у вашій квартирі потрібно оновити водопровідні труби на нові пластикові.

Будь-яка водостічна мережа має середнім терміном служби - близько 30 років. Навіть якщо у вас немає перебоїв в системі водопостачання - старі радянські металеві труби (ГВС, ХВП), які виготовлялися в 1960-1970 роках потребують ремонту.

"Сервіс-24" пропонує кваліфіковані послуги майстрів, надійні витратні матеріали та антикризові ціни в Єкатеринбурзі. З нами ви заощадите до 25% на матеріалах.

Майстри "Сервіс-24" готові зробити комплексну заміну труб в квартирі - гарячу і холодну воду за ціною від 4500 руб. Демонтаж старого водопостачання і установку сантехніки майстер виробляє безкоштовно!

У зазначену вартість монтажних робіт входять 6 точок:

  • ванна;
  • мийка;
  • унітаз;
  • пральна машина;
  • водонагрівач;
  • умивальник.
У вас падає натиск в кранах у ванній і кухні

Вартість монтажу пластикових труб, складається від наступних факторів:

  1. кількість точок і вид розводки труб - колекторна, послідовна, або трійникова;
  2. в залежності від розмірів квартири або будинку;
  3. спосіб прокладки: відкритий (кріплення труб до стіни без штробления); прихований (штроблення стін);
  4. санвузол і кухня знаходяться в різних кінцях квартири;
  5. ванна кімната, туалет і кухня знаходяться поруч.

ПРИЄМНИЙ БОНУС!

При замовленні комплексної заміни стояків водопостачання в квартирі, установка приладів обліку водоспоживання ХВП, ГВП проводиться в ПОДАРУНОК!

Щоб отримати найбільш точну інформацію по заміні труб в квартирі,

телефонуйте +7 (343) 382-55-40

Виклик майстра на огляд БЕЗКОШТОВНО!

Наші роботи по заміні старих труб на нові пластикові:

Порядок і етап робіт:

  1. До вас, виїжджає сантехнік і становить план робіт і схему розводки труб;
  2. Майстер складає список необхідних матеріалів для ремонту, (виїзд в магазин і доставка безкоштовно);
  3. На стояках гарячого і холодного водопостачання, міняємо старі вхідні вентиля на нові кульові крани, які набагато надійніше.
  4. Перекриваємо крани, після чого виробляємо демонтаж старих труб і сантехнічних приладів;
  5. Якщо проводиться заміна каналізації (стояк труби D = 110 мм або труби лежак D = 50 мм) то, тимчасово демонтується унітаз;
  6. При прихованому типі розводки труб, робляться штроби в стіні;
  7. Монтаж колекторів (при колекторної схемою)
  8. Установка редукторів тиску на стояки ХВП і ГВП (в міру необхідності);
  9. Монтаж нових труб водопровідної системи;
  10. Установка і підключення сантехніки, колишньої або нової;
  11. Система опресовується і перевіряється на протікання, а сантехоборудованіє - на працездатність;
  12. Надання гарантій від 1 року до 3 років.

Замовте ВИЇЗД майстра на БЕЗКОШТОВНУ консультацію


Види робіт

Ціна, руб.

Заміна водопровідних труб на металопластик або поліпропілен від 4500 Труби зшитий поліетилен "РЕХАУ" м.п. від 250 Установка фільтра грубої очистки шт. 300 Установка фільтра тонкої очистки 750 Монтаж редукторів тиску 700 Установка лічильника на воду (ХВП) і (ГВС) шт. 500 Штроблення стін під труби метр 300 Монтаж кульового крана 500 Заміна стояка ГВП / ХВП от 2000 Перенесення стояка ГВП / ХВП от 3000 Нарізка різьби до 50 мм шт. 350 Підключення рушникосушки 1500 Установка лічильників води шт. 500 Заміна запірного вентиля на стояку ХВП або ГВП при необхідності (демонтаж / монтаж) 500/800

Види водопровідних труб з якими ми працюємо:

Ми працюємо з більшістю сучасних матеріалів (металопластик, поліпропілен, мідь і сталь). Кожен вид монтажу має свої переваги і підбирається виходячи з особливостей вирішення поставленого завдання.

  • Металопластикові труби. В основному користуються попитом через свою демократичної ціни. До переваг даного матеріалу можна віднести надійну і міцну конструкцію, універсальне застосування (подібні вироби використовуються при необхідності прокладки відкритого і прихованого монтажу труб водопровідної системи як холодної, так і гарячої води). Вони відрізняються високою корозійної стійкістю, можливістю експлуатації при різних температурах, пластичністю, технологічністю і невеликим лінійним розширенням. Змінити залізні труби системи водопостачання на металопластик зовсім не складно, так як вироби з нього мають невелику вагу. Середній експлуатаційний термін становить від 50 років.
  • Поліпропіленові труби. Замінити труби водопроводу на сучасні поліпропіленові - значить зробити вибір на користь ціни економ-сегмента і тривалого терміну служби (до 40 років). Матеріал відрізняється своєю відмінною гнучкістю і невеликою вагою. Труби з поліпропілену мають хорошу корозійну стійкість, є термостійкими до високих температур і витримують високий тиск (до 25 бар і вище). Єдиним недоліком є ​​те, що поліпропілен «боїться» УФ-випромінювання, тому такі труби не рекомендується встановлювати на відкритих ділянках.

На сьогоднішній день наші кваліфіковані слюсаря готові якісно виконати роботи по ремонту внутрішніх трубопроводів водопостачання, опалення, каналізації. У тому числі виїжджаємо по свердловської Області для виконання робіт в приватних будинках, котеджах і дачах.

Весь асортимент інженерної сантехніки, а так само труби для проведення монтажних робіт підбираються фахівцями або замовником самостійно згідно зі списком, складеного майстрами.

  1. Ціни на заміну труб є доступними;
  2. Оперативні терміни виконання (від 2 до 4 годин);
  3. Працюємо з будь-якими видами труб;
  4. Консультації та безкоштовна послуга "виїзд майстра" для оцінки обсягу і вартості робіт.
  5. Надання чеків на всі закуплені матеріали;
  6. Гарантії на виконані роботи 3 рік.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете замовити заміну труб в Єкатеринбурзі, дзвоніть нам за телефоном:

+7 (343) 382-55-40

Майстри готові виконати роботи вже сьогодні!

У вас падає натиск в кранах у ванній і кухні?
Часто тече іржава вода в туалеті?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама