Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

срібні кільця

  1. Вибираємо кільця зі срібла 925
  2. Shine bright like a diamond!
  3. Чи потрібно поєднувати всі прикраси в образі?
  4. Які прикраси вибирають чоловіки?
  5. Гладкі кільця - скромно і зручно!
  6. Тенденції ювелірної індустрії
  7. Zlato - завжди актуальний асортимент виробів зі срібла

Срібні кільця 925 проби - це ювелірні вироби, які заслужено вважаються універсальними, так як здатні прикрасити витончені жіночі руки, підкреслити респектабельність чоловіки і стати знаком вічної любові, що об'єднує два серця Срібні кільця 925 проби - це ювелірні вироби, які заслужено вважаються універсальними, так як здатні прикрасити витончені жіночі руки, підкреслити респектабельність чоловіки і стати знаком вічної любові, що об'єднує два серця. Добре знайоме всім нам кільце - багатолике і символічно, у нього безліч форм і призначень. Історія виникнення кілець йде в старовину. В ті часи кільце було не тільки прикрасою, але мало утилітарні функції. Так, прикраса з вирізаним на ньому зображенням грало роль особистої печатки власника. Шевці або кравці використовували його як наперсток, що захищає пальці від порізів і уколів. У деяких древніх культурах даний ювелірний виріб служило символом влади і обраності.

Сьогодні кільця зі срібла - це вишукані, розкішні і стильні ювелірні прикраси, прекрасний і значимий подарунок, відмінне капіталовкладення. Нерідко жінки передають улюблені кільця дочкам, адже, незважаючи на модні віяння, срібло завжди залишається в пошані, вироби з нього цінні і шляхетні. Вони завжди доречні в будь-якому жіночому образі, адже матеріал здавна завоював визнання дам своєї естетичністю і блиском, а також здатність ненав'язливо і акуратно підкреслювати красу рук.

Вибираємо кільця зі срібла 925

Що ж потрібно знати, коли Ви плануєте купити кільця зі срібла? Щоб не розгубитися у величезному асортименті, який пропонує сучасна ювелірна промисловість, слід, перш за все, визначитися з призначенням прикраси. Стильне і стримане срібну каблучку для повсякденного способу, вишукане і шикарне - для вечірнього виходу, або пара срібних кілець для закоханих або молодят.

Залежно від зовнішнього вигляду кільця діляться на прості і складні. До перших відносяться: заручні і кільця-вензелі. Складні - це прикраси з різноманітними додатковими елементами у вигляді накладок, вставок, гравіювань і так далі. Також окремо варто згадати персні - кільця, прикрашені вставками з дорогоцінного або напівдорогоцінного каміння.

Різноманітний вибір кілець з срібла в оригінальному і класичному дизайні ви знайдете у великому каталозі інтернет-магазину Злато. У нас ви можете вибрати і купити срібний перстень в Києві, а також замовити доставку в будь-яке місто України.


Правила етикету в носінні кілець

Які прикраси носять ділові жінки? Перш ніж купити кільце зі срібла, необхідно точно визначити, коли і з яким одягом ви зможете його носити. Правила етикету говорять про те, що на роботу і ділові зустрічі краще взагалі не надягати прикрас. Однак сучасні жінки цілком дозволяють собі скромні вироби і залишаються у виграші, зробивши гарне враження і демонструючи тонкий смак у виборі ювелірних виробів. Відсутність каменів і великих вставок, накладок - головне правило при виборі кільця під діловий стиль.

Можна вибрати гладке кільце або прикраса з тонким орнаментом, мінімальної гравіюванням без натяків на певний хобі та релігійні погляди жінки.

Shine bright like a diamond!

Срібні кільця з вставкою з дорогоцінного каменю - це абсолютно окрема категорія ювелірних виробів, яка не зрівняється з іншими у своїй розкоші. Багато жінок вважають за краще збирати колекції прикрас з камінням. Їх шкатулки рясніють виробами з смарагдами , рубінами , кварцом , Топазом і іншими вставками. Кожне - під певний випадок і навіть плаття. Колечко з срібла, усипане доріжкою з камінчиками НЕ заборонено носити з повсякденним одягом і на денні заходи.

вироби з великими каменями прийнято надягати в самостійному вигляді, тобто не доповнювати іншими кільцями, щоб уникнути «перебору в красі». Найбільш доречно і ефектно вони виглядають з вечірніми сукнями. Сміливо надягайте кільця з великими каменями в театри і ресторани, а також особливі урочисті заходи. Також деякі експерти рекомендують ретельніше підібрати дизайн манікюру. Яскраві, масивні і широкі кільця найкраще виглядають з манікюром в світлих відтінках.

Яскраві, масивні і широкі кільця найкраще виглядають з манікюром в світлих відтінках

Чи потрібно поєднувати всі прикраси в образі?

Стиль кільця повинен добре поєднуватися з браслетом , брошкою , сережками і бажано одягати прикраси, виготовлені з одного металу або хоча б в одному кольорі. Неспроста ювеліри пропонують комплекти прикрас - кільце + кулон або сережки + підвіска, щоб всі деталі добре гармоніювали між собою. Колірна гамма каменів повинна бути підібрана в єдиній палітрі і, якщо ви наділи кільце з перлами , Не варто вибирати до нього сережки з блискучими каменями.

Які прикраси вибирають чоловіки?

Що стосується чоловічих перснів , Їх прийнято носити на мізинці, великому або безіменному пальці. Великі печатки з камінням зазвичай носять на мізинці руки, на якій немає обручки. Кільця з 925 проби срібла - одні з улюблених серед молодих і дорослих чоловіків, але багато хто з них допускають наявність позолоти і емалювання. Вставка з темного каменю геометричної форми чудово доповнить ділової образ, але бажано віддавати перевагу не масивним, а середніх розмірів кілець.

Гладкі кільця - скромно і зручно!

Срібні кільця без вставок чудово підійдуть тим, хто пов'язаний з фізичною працею. Гладкі кільця практичні в побуті, вони не чіпляються за волосся, одяг і сережки, можна не турбуватися про те, що вставка пошкодитися при частій взаємодії з водою і хімічними речовинами. Але експерти все ж рекомендують знімати прикраси кожен раз, коли ви беретеся за роботу руками.

Тенденції ювелірної індустрії

Каблучки срібні добре комбінуються з золотом, платиною, кольоровими каменями і перлами. Але також однією з останніх новинок, яка підкорила серця молодих модниць стали прикраси, виготовлені з нетрадиційних матеріалів. каучукові , Шкіряні, дерев'яні, керамічні колечка в поєднанні з срібними вставками підкреслюють нестандартний підхід дівчата до вибору прикрас.

Такі кільця зручні і доступні, їх можна носити на прогулянки, побачення і вечірки. Головне - вони не вимагають складного догляду, легко очищаються в домашніх умовах і не темніють. Важливо лише берегти такі фарбування від надмірного перебування у воді і від ударів, падінь і механічних пошкоджень.

Важливо лише берегти такі фарбування від надмірного перебування у воді і від ударів, падінь і механічних пошкоджень

Zlato - завжди актуальний асортимент виробів зі срібла

Знаючи смакові переваги чоловіки або жінки, сміливо можете купити срібні кільця в подарунок, зробивши вибір самостійно. У цьому вам з радістю допоможе ювелірний інтернет-магазин Злато і його великий асортимент.

Вибирайте кільце зі срібла, відштовхуючись від способу життя і віку майбутнього власника, а ювелірний інтернет гіпермаркет Zlato надасть Вам актуальні моделі, модний дизайн і свіжі ювелірні тенденції. Ми приготували для вас найбільш цікаві, модні, стильні срібні кільця з доставкою до вашого міста в найкоротші терміни. Якщо в наявності немає потрібного розміру, ви можете замовити індивідуальне виготовлення виробу в точному розмірі і не відмовлятися від бажаної моделі.

Класичні і оригінальні, стримані і помітні, традиційні та нестандартні - ювелірний інтернет гіпермаркет Zlato пропонує величезний вибір кілець. У нас Ви зможете купити срібні персні для чоловіків і жінок, будь-якого стилю і форми, для повсякденного носіння і знакових моментів Вашого життя. Наш сайт має зручну навігацію, детальні фото виробів і їх опис, що дозволить Вам не помилитися у виборі.

Актуальний каталог срібних кілець, висока якість, доступні ціни, доставка в будь-який куточок України - ось наші основні переваги. Зробивши одного разу покупку, Ви будете повертатися до нас знову і знову!

Чи потрібно поєднувати всі прикраси в образі?
Які прикраси вибирають чоловіки?
Чи потрібно поєднувати всі прикраси в образі?
Які прикраси вибирають чоловіки?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама