Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Твердопаливний котел тривалого горіння купити Україна. Київ. Ціна. недорого

  1. Твердопаливний котел тривалого горіння купити в Києві
  2. Купити твердопаливний котел тривалого горіння в Україні

У наш час тенденція така, що використання традиційних джерел палива, таких як: газ, нафта, електрика, скорочується до мінімуму. Цьому є відразу кілька пояснень. По-перше, спалювання таких видів палива призводить до дуже великого забруднення зовнішнього середовища, а екологічна ситуація на планеті вже близька до катастрофіческой.Во-друге, запаси нафти і газу не безмежні і чим менше їх залишається, тим вище на них ціна. Також важлива причина, яка впливає на підвищення цінна нафту і газ, це важка геополітична обстановка в регіонах, де вони видобуваються. Всі ці фактори підштовхнули людство до розвитку відновлюваної енергетики. До того ж ситуація в нашій країні не залишила людям іншого виходу, як перехід на опалювальні системи, які працюють від поновлюваних видів палива. твердопаливні котли , Ось то вирішення проблеми енергетичної незалежності, в якій так потребують наші люди. Багато хто сприймає цей тип опалювального обладнання, як щось застаріле і малоефективне. Але, якщо ви так думаєте, то ви помиляєтеся, це обладнання слабо нагадує ті старі котли, до яких ми всі звикли. Це високоефективне опалювальне обладнання, яке виготовляється на найсучаснішому обладнанні з застосуванням сучасної автоматики. До отелення тривалого горіння купити в Києві недорого в нашому інтернет магазині.

Твердопаливний котел тривалого горіння купити в Києві

Перед тим, як купити твердопаливний котел, вам потрібно визначитися, що саме вам підійде. Для початку ви повинні знати, яке паливо у вас буде основним. Наприклад, якщо ви плануєте використовувати вугілля, тоді вам краще звернути свій погляд на чавунні котли. Вони характеризуються надійним чавунним теплообмінником, якому не страшна будь-яка висока температура, він не прогорить, і буде працювати у вас, поки ви не вирішите його замінити. Але, такі котли дуже громіздкі і не дуже підходять для роботи на дровах. Чи не з тієї причини, що дрова не будуть у них горіти, а тому, що це вугільні котли і вони мають маленькі завантажувальні камери. Маленька камера означає дві речі, вам доведеться закладати тільки дрібні дрова і їх туди увійде не багато, а значить, і згорять вони швидко. До того ж потужність чавунних казанів виробник вказує саме при роботі на вугіллі, а на дровах потужність буде нижче. Орієнтуйтеся на цей факт при виборі чавунного котла.

Купити твердопаливний котел тривалого горіння в Україні

Купити твердопаливний котел тривалого горіння в Україні

Якщо ви плануєте купувати твердопаливні котли для дому та використовувати в якості основного типу палива саме дрова, тоді краще вибирайте зі сталевих котлів. Вони не такі надійні, як чавунні, але мають термін служби не менше 15 років, а також мають масу переваг. У цих котлах більш розвинений теплообмінник, він має кілька ходів, за яким проходять димові гази. Часто в таких котлах можна зустріти сталеві водяні колосники. Все це підвищує робоче ККД, а чим вищий цей показник, тим менше вам потрібно буде дров для проходження опалювального сезону. Сталеві котли можуть мати великі топкові камери, що дозволяє завантажувати в них поліна довжиною від 50 см і вище. Також кількість завантаженого палива дозволяє їм працювати до доби без перерв. Така особливість буде дуже зручною для вас, так як ви будете мати можливість опалювати свій будинок дешевим деревним паливом і зможете займатися своїми справами. Всі перераховані вище типи котлів можуть працювати в системах опалення без циркуляційних насосів. Якщо у вас саме така система, тоді вам варто звернути увагу на те, чи можливо підключення до вашого котла термостатичного регулятора тяги на ланцюжку. Якщо така можливість існує, тоді ваша система опалення з таким котлом може бути повністю незалежною.

Ще один дуже важливий фактор, який вам потрібно врахувати перед тим, як купити котел твердопаливний - це його мощность.Вам найкраще самим орієнтуватися у виборі цього параметра, так як не завжди продавець, який буде вас консультувати, є фахівцем. Кожен котел має свою теплову потужність, цей показник позначає, скільки тепла він може виробити за 1 годину работи.1 квт тепла, вироблений котлом, може опалити 10 квадратних метрів площі дома.Такая пропорція дійсна за умови, що середня висота стель менше 3 метрів. Якщо ж висота стель більше, тоді 1 квт потужності котла може опалити 30 метрів кубічних опалювального приміщення.

Крім класичних чавунних і сталевих котлів існують ще два типи опалювальних котлів на твердому паливі. Перший тип це так звані піролізні котли, вони також в основному зроблені зі сталі, але працюють за зовсім іншим принципом. Для їх експлуатації обов'язково необхідна електроенергія, так як всі вони мають вентилятор наддуву і автоматичний мікропроцесорний блок управління.

Другий тип - це пелетні котли, їх особливість в тому, що вони працюють з автоматичною подачею палива і максимально нагадують по своїй автономності газові котли. Правда, для їх роботи необхідно мати непрості дрова, а спеціальні гранули, які виробляються з деревини.

Сам процес покупки таких котлів дуже простий, купити твердопаливний котел Київ або в іншому регіоні дуже просто. На більшість продукції нашої компанії ми надаємо абсолютно безкоштовну доставку, скільки б між нами не було відстань. Таким чином ви можете вибрати найбільш підходящий для вас котел, замовити його і отримати вдома при цьому не залишаючи свого крісла.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама