Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно зробити гідроізоляцію ванної кімнати?

Ванна кімната - приміщення, де завжди є підвищений рівень вологості. Максимальний водоразбор, а також приватні температурні перепади викликають часте виникнення конденсату на всіх поверхнях. Також нерідко пряме попадання води на підлогу і стіни. Волога може впливати і на стелю - у вигляді пари вода здатна негативно позначитися на цілісності як самого оздоблювального матеріалу, так і перекриттів. Тому не зайвим буде заздалегідь подбати про виконання якісної гідроізоляції у ванній кімнаті, використовуючи кращі технології і матеріали.

Тому не зайвим буде заздалегідь подбати про виконання якісної гідроізоляції у ванній кімнаті, використовуючи кращі технології і матеріали

Найбільш якісна і сучасна гідроізоляція ванної кімнати включає в себе цілий ряд робіт по обробці спеціальними матеріалами абсолютно всіх поверхонь приміщення. Причому шари наносяться матеріалів обов'язково повинні бути міцними і цільними, щоб виключити проникнення води, грибка і цвілі всередину матеріалів.

Причому шари наносяться матеріалів обов'язково повинні бути міцними і цільними, щоб виключити проникнення води, грибка і цвілі всередину матеріалів

В даний час гідроізоляційні роботи у ванній можуть проводитися з використанням самих різних матеріалів. Найбільш часто застосовується обклеювальний варіант. Особливістю матеріалів є їх спосіб нанесення - вони просто наклеюються на поверхню тих же стін або підлоги, утворюючи надійну перепону на шляху вологи. Не менш популярними є і обмазувальні склади.

Нанесення таких Гідроізолятор вимагає використання кистей або спеціального обладнання. Обмазочная суміш наноситься в рідкому вигляді, а через деякий час застигає. Виходить міцне покриття, через яке волога просто не зможе проникнути. Найбільш сучасним і ефективним способом захисту поверхонь у ванній кімнаті від впливу вологи є використання проникаючої ізоляції.

Спеціальні склади для таких робіт відрізняються унікальними характеристиками, після нанесення глибоко проникають всередину структури матеріалів перекриттів, забиваючи навіть найдрібніші пори і перегороджуючи потрапляння вологи, грибка і цвілі. Наноситься проникаюча ізоляція таким же чином, як і обмазочна. Однак ефект від її використання просто-таки вражає.

Якісно виконані роботи по гідроізоляції ванної кімнати з використанням сучасних засобів - єдиний спосіб уникнути таких неприємностей як затапліванія сусідів знизу або передчасне «відпадіння» настінної плитки. Сучасні гідроізолятори коштують недорого, дуже просто наносяться і здатні прослужити тривалий час.

За матеріалами: hydroteks.ru

Не пропустіть цікаві новини в фотографіях:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама