Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бітумна мастика

  1. Класифікація
  2. виробництво
  3. Властивості і застосування
  4. переваги
  5. недоліки
  6. Зберігання та постачання
  7. Ціна

Бітумна мастика - найчастіше вживають саме ця назва коли говорять про різні види мастики, які відрізняються один від одного типом сполучного речовини Бітумна мастика - найчастіше вживають саме ця назва коли говорять про різні види мастики, які відрізняються один від одного типом сполучного речовини. Цей продукт знайшов широке застосування в будівництві, особливо в гідроізоляції, дорожніх покриттів і покрівельних роботах. Бітумна мастика доступна в ціні, але в той же час найменше довговічна.

Класифікація

Бітумна мастика виготовляється на основі нафтопродуктів, мінеральних наповнювачів, масляних розчинників. Саме ці компоненти надають різні показники щільності, в'язкості. Залежно від цих показників мастику можна уявити в декількох видах:

  • бітумна (низька ціна, менш довговічна);
  • резінобітумной;
  • бітумно-емульсійні;
  • бітумно-полімерні (висока ціна, більш довговічні).

Залежно від застосування мастика може класифікуватися за призначенням:

  • асфальтові;
  • гідроізоляційні;
  • кровельно-ізоляційні;
  • приклеюючі (для склеювання рулонних матеріалів);
  • обмазувальні або антикорозійні (захищають від зовнішнього середовища).

виробництво

Бітумна мастика проводиться на основі гірської природної смоли. Так як мастика володіє гідроізоляційними властивостями, основне завдання цієї суміші ефективний захист від впливу вологи на будівельні конструкції, розташовані під землею. Необхідна захист і при облаштуванні дахів різних видів.

Властивості і застосування

Як згадувалося раніше, мастика представлена ​​у вигляді однорідної маси, що складається з бітумного в'яжучого і наповнювача. Крім основного матеріалу, мастика містить гербіциди, антисептики, що підвищує бактерицидні властивості. Також можуть бути використані пилоподібні ( цемент , Крейда, золи, кварцовий порошок) або волокнисті (мінеральна вата) речовини. Вони сприяють теплостойкости матеріалу і зниження його крихкості. Зраджує міцність і твердість. Ізоляційна мастика застосовується для облаштування покрівлі, будівництва фундаменту, захищає від корозії дерев'яних, кам'яних, металевих частин будь-яких споруд і конструкцій. Універсальна бітумна мастика складається з мінерального наповнювача і гасу. Його метод нанесення є холодним. Найчастіше використовують на великих поверхнях, для усунення тріщин, отворів. У холодній формі зберігається велика ступінь еластичності, що також використовують для захисту металу і дерева. Покрівельну мастику використовують при укладанні рулонних матеріалів. Така мастика підвищує рівень захисту при покрівельних роботах. Виключаючи проникнення вологи і руйнування покрівлі під впливом зовнішніх факторів. Бітумно-гумова мастика найбільш дорогий матеріал, але при цьому більш довговічний. Виготовлення відбувається з додавання гумової крихти, її застосування вимагає гарячого нанесення. У цього матеріалу висока еластичність, гнучкість, зносостійкість.

переваги

Покрівельна мастика отримала широке застосування для безшовних покрівель. Її основною перевагою є її нанесення на будь-яку підставу без попередньої зачистки. Так само висока адгезія з багатьма матеріалами. Добре зчіплюється з підставою, що не дає проникати воді, пару і появи здуття. Не мало важливим є те що не потрібно мати особливих навичок для її нанесення. Порівняно низька ціна.

недоліки

Істотним недоліком мастики є те, що мастика - крихкий матеріал. І для підвищення її стійкості потрібно додавання гумової крихти що значно посилює її складу і дозволяє витримувати високий механічний вплив. Досить незручним може бути і те що мастика буває холодного і гарячого застосування. Останнє вимагає розігріву на відкритому вогні, це не завжди зручно.

Зберігання та постачання

Бітумна мастика має форму брикету в поліетиленовій плівці або паперовому пакеті. Маса брикету 20-40 кг. Знімати пакувальну плівку не потрібно, так як плівка розплавляється при розігріві (160-180 С). Транспортування гарячої мастики відбувається автогудронаторами після чого перекачують в котел-термос або в металевих бочках накритими кришками, що запобігає разлитию матеріалу. Робітників, що працюють з гарячим матеріалом, забезпечують спецодягом і захисними окулярами.

Ціна

Купити нашу продукцію Ви можете у Компанії ТОВ Торговий Дім «Метал України» зв'язавшись з менеджерами з продажу по телефону (056) 740-32-73 та (067) 634-09-50 або через розділ « Контакти «. Ціна на бітум залежить від обсягу замовлення і умов доставки. Підприємство ТОВ Торговий Дім «Метал України» 10 років успішно працює на ринку України, займаючись поставками широкого асортименту будівельних матеріалів, таких як: цемент , Руберойд, рубемаст, євроруберойд, бітум , Бітумна мастика, шифер, азбестові труби, а також металопрокат для машинобудування та інших галузей промисловості: нержавіючий, титановий, чорний, кольоровий металопрокат різних марок і сплавів. Дивіться також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама