Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чим відрізняється пароізоляція від гідроізоляції

  1. визначення
  2. порівняння
  3. висновки TheDifference.ru

Кожна людина хоче, щоб його будинок був затишним і теплим. Для досягнення цієї мети недостатньо просто вибрати відповідний проект, дуже важливо простежити, щоб будівельні роботи здійснювалися з дотриманням усіх технологій. А для підтримки і збереження тепла і нормального мікроклімату необхідна паро- та / або гідроізоляція.

визначення

Пароізоляція - це сукупність певних методів захисту будівельних конструкцій і теплоізолюючих матеріалів (утеплювачів) від проникнення утвореного всередині приміщення пара і, відповідно, від випадіння та подальшого вбирання конденсату. В якості пароізоляції використовуються листові і рулонні матеріали (геосинтетики, ПВХ мембрани і ін.), Пергамін, полімерні лаки, руберойд, толь, а у вологих або жарких приміщеннях (в лазнях, за батареями) - термофол або фольга.

Гідроізоляція - захист будівель, споруд, будівельних конструкцій від попадання вологи ззовні або матеріалу споруд від можливого шкідливого впливу фільтрує або омиває води або інших агресивних рідин (антикорозійна гідроізоляція).

до змісту ↑

порівняння

Водяна пара є незмінним супутником життєдіяльності людини. Пара утворюється при користуванні ванною, при пранні, в процесі приготування їжі і навіть від дихання. Якщо захист від нього відсутня, то водяні пари будуть легко надходити в утеплювач, конденсуватися і випадати в ньому крапельками вологи.

А це призведе до того, що утеплювач намокне і на стінах з'являться цвіль і плями вогкості. Щоб уникнути подібних негативних наслідків, і застосовується пароізоляція.

Гідроізоляція ж застосовується зовсім для інших цілей. Її завдання - не допустити потрапляння вологи ззовні (зовні будинку), тобто гідроізоляція служить захистом утеплювача від ймовірних опадів і конденсату, неминуче утворюється в підпокрівельному просторі. Гідроізоляція забезпечує якісну експлуатацію будівель і устаткування, а також підвищує їх довговічність і надійність.

до змісту ↑

висновки TheDifference.ru

  1. Пароізоляція запобігає проникненню до утеплювача водяної пари, який був утворений всередині приміщення.
  2. Основна функція сучасної гідроізоляції - захист утеплювача від вогкості і вологи, які проникають під покрівлю під час сильного вітру, дощу, або будь-яких інших можливих протікань.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама