Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідро та пароізоляція

  1. Гідро та пароізоляція - кращий спосіб захистити свій будинок від конденсату і раннього руйнування!
  2. Tyvek
  3. Juta
  4. Foliarex
  5. Masterplast

Зателефонувати нам безкоштовно!

Гідро та пароізоляція - кращий спосіб захистити свій будинок від конденсату і раннього руйнування!

При будівництві і експлуатації будинку з утепленою дахом, кліматичні умови диктують свої правила. Боротьба з конденсатом тут виходить на перший план. Найменший прорахунок будівельників обходиться дорого. Якщо тепло- і пароізоляцію влаштувати неправильно, це може призвести до проникнення вологи, яка, у вигляді пари, міститься в повітрі приміщення і потрапляє в конструкцію даху і утеплювач.

Відбувається це через дифузії і конвекції. В результаті виділяється конденсат, утворюється пліснява, стропіли і обрешітки зволожуються, а дах промерзає - непрофесіоналізм збирає плоди. Щоб такого не сталося, ми познайомимо вас з одними з самих надійних постачальників матеріалів гідро- і пароізоляції.

Tyvek




Паро та гідроізоляція Tyvek, а точніше матеріали цього виробника, створені з надтонких поліетиленових ниток високої щільності. Вони поєднують в собі властивості плівки, тканини і паперу. Такого балансу характеристик немає ні в якому іншому матеріалі, завдяки чому гідро-і пароізоляція Tyvek легка і міцна. Крім того, матеріал водонепроникний, захищений від пара, проникнення хімічних реагентів і від механічних впливів - розривів, стирань, проколів. Варто відзначити, що паро- та гідроізоляція Tyvek - це гладкі, непрозорі, урятовані від волокнистого ворсу, матеріали.
100% поліетиленові нитки високої щільності прошивають матеріал безладно і у всіх напрямках - вони безперервні і дуже тонкі. Після того, як їх розчин сформований, нитки, як вати, кладуться на рухому стрічку. Під дією тиску і тепла вони скріплюються в одне ціле, при цьому ніяких наповнювачів або сполучних не використовується. Фахівці проектують листовий матеріал з жорсткою або м'якою структурою - в залежності від ринкових потреб.
Tyvek пропонує наступні види матеріалів:
  • Tyvek Soft - Гідроізоляційний одношаровий матеріал з високою проникністю пара. Захищає від вітру і опадів. Може укладатися на теплоізоляцію.
  • Tyvek Solid - Одношаровий матеріал з високою проникністю пара. Також захищає від вітру і опадів. Може укладатися на обрешітку покрівлі або теплоізоляцію.
  • Tyvek Housewrap - Вітрозахисний одношаровий матеріал з високою проникністю пара. Може укладатися на теплоізоляцію. Міцний і легкий.
  • Tyvek Supro - особливо міцний гідроізоляційний матеріал з високою паропроникністю, що захищає від опадів і вітру. Призначений для гідроізоляції скатних покрівель і фасадів.
  • Tyvek VCL - Будівельна мембрана нового покоління застосовується для пароізоляції утеплених скатних покрівель і каркасних будинків.

Juta




Паро та гідроізоляція Juta створені для спільного захисту будинків від конденсату і звичайної вологи. Якщо застосовувати їх в будівництві, це забезпечить комфорт проживання, збереження конструкції і функціональність будівлі.
Гідроізоляція Juta - дифузійна плівка з мікроперфорацією, призначена для гідроізоляції всіх типів дахів, в тому числі Ондулін, Катепал, Франкфуртська черепиця, металочерепиця і т.д., а також конструкцій з покриттям типу «сайдинг». Матеріал не пропускає вологу в приміщення ззовні і в той же час забезпечує вихід конденсату з утеплювача назовні.
Підпокрівельна гідроізоляція Juta застосовується в влаштуванні вентильованих утеплених і неутеплених скатних покрівель, в конструкції яких над і під гідроізоляцією передбачений вентзазоре.
Пароізоляція Juta - паронепроникним бар'єр, являє собою тришаровий полімерний матеріал на основі плетених армуючої поліетиленової сітки, з обох сторін ламінованої поліетиленовою плівкою. Армуюча сітка надає плівці високу міцність, а двостороннє ламінування забезпечує гарні пароізоляційні властивості.
Пароізоляція Juta використовується в якості пароізоляційного матеріалу в будь-яких типах утеплених скатних дахів і стінових конструкціях на внутрішній стороні утеплювача (з боку приміщення), в тому випадку, якщо вологість в приміщенні не перевищує норму, вільно здійснюється вентиляція стін, і коли сама пароізоляція не ушкоджена кріпленнями для стелі.

Foliarex



При виконанні покрівельних, фундаментних і фасадних робіт під час будівництва або ремонту будинку постійно потрібні ті чи інші плівкові матеріали. Пропонуємо Вашій увазі плівкові матеріали від компанії Foliarex.

Foliarex є приватним підприємством, організованим в 1990 році в Познані. Перші кілька років роботи фірма спеціалізувалася у виробництві пакувальної плівки. Відповідно до зміни вимог ринку і запитів клієнтури, підприємство вводило новий асортимент і надавало його клієнтом з нових галузей. В даний момент Foliarex володіє трьома заводами: в Дрожджицах, Стеншеве і Слубіце. Спільна сила продукції фірми обчислюється десятками тисяч тонн переробленого поліетилену в рік.
Сьогодні Foliarex є лідером не тільки завдяки одним з найбільших продуктивних сил в країні. Важливу роль в успіху фірми грає також її динамічність і еластичність, здатність роспознаванія потреб клієнта, а також швидка реакція на сигнали ринку. Це, в свою чергу, є наслідком величезної посвяти цілого штабу людей, які працюють кожен день над тим, щоб кожен продукт, який залишає завод, відповідав очікуванням клієнта.

Завдяки оптимальному співвідношенню ціна / якість, плівки польського виробництва можна бачити на багатьох об'єктах, що будуються у всіх регіонах України.

Masterplast



Компанія MASTERPLAST почала своє існування в 1997 році на ринку оптової торгівлі будівельними матеріалами. Розпочавши активну діяльність в Угорщині, сьогодні успішно працюють вже 13 дочірніх підприємств MASTERPLAST GROUP: в Австрії, в Боснії і Герцеговині, в Болгарії, в Чехії, в Хорватії, в Польщі, в Македонії, в Угорщині, в Румунії, в Сербії, в Словаччині , в Україні і ... з 2011 року в Росії.

Швидкому розвитку суспільства сприяла комплексна модернізація для виготовлення та реалізації продукції для тепло-, звуко-, гідроізоляції покрівлі, яка забезпечує енергозберігаючі та рентабельні рішення в області сухого будівництва.

Товари MASTERPLAST - це комплексні рішення, що забезпечують якість і надійність в областях тепло-, звуко- і гідроізоляції, покрівельних і оздоблювальних робіт. Постійне вдосконалення технологій виробництва дозволяє розширювати асортимент продукції і спектр послуг. Всі товари, вироблені MASTERPLAST, відповідають високим стандартам сертифікації ISO і TÜV. Все це сприяє конкурентоспроможності та процвітання не тільки в Європі, але і за її межами.

MASTERFOL FOIL S від
266 грн.
за 1 рулон

MASTERFOL FOIL S MP від
224 грн.
за 1 рулон

White Foil від
236 грн.
за 1 рулон

Гідроізоляція та пароізоляція служить для захисту теплоізоляційного підпокрівельного матеріалу від вологи, яка може не кращим чином позначитися на збереженні тепла в приміщенні. Шкоди завдає і сніг, і дощ, і штучний конденсат. Завдання групи компаній Руфос - вберегти ваш будинок від небажаних «гостей» ззовні і, звичайно, зберегти в ньому тепло і затишок.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама