Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція для покрівлі приватного будинку


Від якості підпокрівельної плівки, а так само правильності її монтажу багато в чому залежить довговічність і ефективність функціонування всієї покрівельної системи. Основні функції, які виконують гідро- і пароізоляційні плівки - це перешкода проникненню вологи в теплоізоляційне покриття (так як це різко знижує його технічні характеристики) і забезпечення якісної вентиляції покрівлі.

Гідроізоляція даху є незамінною частиною покрівлі в сирих регіонах України. Жителі таких міст, як Київ і Чернівці знають не з чуток про переваги використання підпокрівельної плівки.

Виділяють три основні типи підпокрівельних плівок:

  • Поліетиленові - застосовуються як для гідро- так і для пароізоляції. Як правило армуються для додаткової міцності. При цьому вони так само діляться на перфоровані і не перфоровані. Перші використовують для гідроізоляції, другий тип для пароізоляції.

  • Поліпропіленові плівки - використовують в основному для гідроізоляції. Вони мають більш міцну структуру, ніж поліетиленові і стійкість до УФ-випромінювання. Так само такі плівки можуть бути просочені спеціальним антиоксидантною шаром, за допомогою якого вбирається і утримується волога.

  • Мембрани - використовуються як гідроізоляційний матеріал, вони мають здатність випускати водяну пару, який утворюється при конденсаті. Мембрани мають високу паропроникність. Таке покриття укладають безпосередньо на утеплювач, що дозволяє відмовитися від вентиляційного зазору.

Ми готові запропонувати вам найбільш широкий асортимент спеціалізованих плівок і мембран в Чернівцях і один з топових в Україні.

Авторське право © 2011-2019, Компанія «Покрівля-центр»Авторське право © 2011-2019, Компанія «Покрівля-центр»

Використання матеріалів сайту можливо тільки з письмової згоди Компанії «Покрівля-центр»

0673741374-Чернівці
0979630226-Київ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама