Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція фундаменту будинку, ціна в Києві

Фірма ТОВ «СК» Кіевреставрація », працює з 2004 року і професійно виконаємо гідроізоляцію фундаменту, підвалу і цокольного поверху обмазувальних матеріалами проникаючої дії в Києві та Київській області.

Ви стали щасливим володарем будинку або котеджу! Але ось прийшла весна (а може і осінь). З її приходом Ви побачили в своєму красивому будинку багато недоліків, а саме: неналежної рівень виконаних робіт з гідроізоляції підвальних приміщень, цокольного поверху і фундаменту.

Ми рекомендуємо провести ряд заходів по гідроізоляції проникаючої дії Ми рекомендуємо провести ряд заходів по гідроізоляції проникаючої дії. Цей вид гідроізоляції дозволяє проводити роботи зсередини приміщення. Гідроізоляційні матеріали проникаючої дії мають ряд незаперечних переваг і неперевершеною якістю. Активні компоненти матеріалів Хади припадають вглиб бетону, витісняючи тим самим вологу, і заповнюють пори кристалічними утвореннями. Через кілька годин поверхню висихає, через кілька тижнів можна наносити оздоблювальні матеріали, шпаклівки, фарби і т.д. При правильно проведених гідроізоляційних роботах Ви забудете про "мокрих" стінах, вогкості в приміщенні, що дозволить зберегти і продовжити на довгі роки термін експлуатації Вашого особняка.

Гідроізоляція фундаменту і стін підвалу важлива для всього будівлю в цілому. При зміні кліматичних умов, а саме пір року, відбувається неминучі природні процеси, в результаті яких, грунтові води піднімається на рівень вище. В цей час погано загідроізолірованние споруди з цегли та бетону, рясно наповнюється вологою. При мінусових температурах вода замерзає і розширюється, тим самим утворює мікротріщини, через які волога проступає в подальшому ще більше. Завдяки гідроізоляційних матеріалів проникаючої дії проблеми з вологою вирішуються назавжди.

Системи гідроізоляційних пенетрирующих матеріалів різних виробників мають в своїй групі різні матеріали і у кожного з них є своє призначення. Будь-які проблеми, які можуть виникнути при проникненні вологи і води, вирішуються гідроізоляційними сумішами і ремонтними матеріалами. Комплекс обмазувальних гідроізоляційних пенетрирующих матеріалів володіють великою кількістю переваг перед іншими гідроізоляційними матеріалами - довговічність, економічність, екологічність, швидкодія і антибактеріальні властивості, тому що найчастіше такі матеріали містять в своєму складі іони срібла, які знезаражують оброблювану поверхню.

Правильним буде робити гідроізоляцію фундаменту на етапі будівництва. Для цього існують добавки для бетонної суміші. За допомогою таких добавок бетон вже є гідроізоляційним.

Коли фундамент зведений, шви і примикання заповнюють безусадкова ремонтними складами, а потім на бетонну поверхню наносять гідроізоляцію на цементній основі з пенетрують властивостями.

Коли фундамент зведений, шви і примикання заповнюють безусадкова ремонтними складами, а потім на бетонну поверхню наносять гідроізоляцію на цементній основі з пенетрують властивостями

Після застосування гідроізоляційних пенетрирующих добавок в бетонну суміш або обробки бетонної поверхні гідроізоляцією проникаючої дії, марка бетону автоматично підвищується, тим самим збільшуючи стійкість фундаменту до різних агресивних дій. Під час усадки будівлі в фундаменті можуть виникати мікротріщини, якщо вони мають розкриття не більш 0,4 мм, то завдяки ефекту самозалечіванія гідроізоляційних сумішей проникаючої дії ці пошкодження заповнюватися зростаючими кристалами. Таким чином, сучасна вічна гідроізоляція Київ з ефектом самолікування буде служити стільки, скільки і сам фундамент.

Ми рекомендуємо Вам системи гідроізоляційних матеріалів пенетрирующей дії від різних зарекомендували себе торгових марок. Це надійні гідроізоляційні матеріали проникаючої дії, які вже себе зарекомендували.

Типові схеми пристрою проникаючої гідроізоляції, для переходу натисніть на лінк ....

Гідроізоляція фундаменту будинку проникаючої дії на основі пенетрирующих матеріалів забезпечать надійну гарантію і якість, при проведенні робіт, і виключить можливість затоплення.

Компанія ТОВ «СК« Кіевреставрація »виконує весь спектр послуг по гідроізоляції приміщень.Нам під силу осушити будь підземне приміщення, зробити гідроізоляційні роботи і залишити гарне враження на довгий час.Ми виконуємо гідроізоляційні роботи з 2004 року і за цей час заробили славу надійних і грамотних партнерів.За цей час маємо лише хороші відгуки.Ознайомитися з ціною на гідроізоляційні матеріали ви можете перейшовши за посиланням Прайс / ціна на гідроізоляційні матеріали

Схожі цікаві статті на тему:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама