Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція фундаменту ТехноНІКОЛЬ. Захист деформаційних швів бітумно полімерною мембраною

  1. види гідроізоляції Як не складно здогадатися, є кілька видів гідроізоляції: Застосування гідроізоляції...

види гідроізоляції

Як не складно здогадатися, є кілька видів гідроізоляції:

Застосування гідроізоляції Техноніколь не обмежується тільки побутовим і частковим використанням
Застосування гідроізоляції Техноніколь не обмежується тільки побутовим і частковим використанням. Виріб відмінно підходить і для промислових цілей.

застосування

Як вже було сказано вище, гідроізоляція фундаментів Технонікольне обмежується приватними житловими будинками. Також матеріал активно застосовується в промисловості і при масштабних будівельних проектах. Особливо актуальний матеріал у випадках, коли мова йде про деформаційних швах. Ці самі шви можуть бути необхідні в різних ситуаціях, а зокрема поділяють такі види:

  • Температурні. Попереджають тропітние освіти і захищають фундамент від деформації, яка може виникнути за рахунок температурних коливань.
  • Осадові. Такі шви необхідно робити в фундаменті, якщо осаду суміжних частин розподілена нерівномірно або неоднакова.
  • Антисейсмічні. Їх завдання не дати фундаменту зруйнуватися при активній сейсмічній ситуації.

Гідроізоляція дозволить деформаційних швів виконувати свої функції ще якісніше. В даному випадку краще всього використовувати мастику, так як вони володіє високими показниками еластичності, теплостійкості, хорошим зчепленням з поверхнею і кращою стійкістю до впливів вологи.

Варто відзначити, що в разі необхідності застосування гідроізоляції при будівництві приватного будинку вимоги до матеріалу знижуються в силу зменшеною навантаження на сам фундамент і шви. В цьому випадку можна також застосувати праймер бітумний, виконаний на водяній основі. Зробити вибір, якщо ви будете робити гідроізоляцію в перший раз - не складно. Також можна проконсультуватися з фахівцями, якщо виникають сумніви. Крім того, часто матеріали з гідроізоляції поділяються на такі категорії:

  • Преміум. Термін експлуатації 30 років, великий вибір колірної гами.
  • Бізнес. Дозволяє гідроізоліруемой поверхні «дихати» без потреби зняття старої ізоляції.
  • Стандарт. Гідроізоляції на похилих поверхнях.
  • Економ. Доступний, швидкий і нескладний монтаж матеріалу, можливе використання непрофесіоналами.

Як можна переконатися, такий вибір дозволяє кожному знайти те, що йому потрібно. Крім того, не переплачувати при покупці. Гідроізоляція фундаментів Техноніколь - це важливий і відповідальний етап, але зробити вибір не так складно, як могла здатися на перший погляд. Для власноручного проведення робіт в приватному будинку можна обмежитися найбільш простим і економічним способом, в разі підвищеної загрози вологості фундаменту звернутися до максимально надійного варіанту. Техноніколь - перевірений часом спосіб захисту будівель і споруд від згубного впливу грунтових вод, що надає гідний вибір для будівництва в різних умовах.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама