Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція фундаменту

Підземні елементи різних будівель і споруд, а також деякі частини конструкцій, які стикаються з грунтом потрібно забезпечити надійний захист від несприятливого впливу вологи і грунтових вод Підземні елементи різних будівель і споруд, а також деякі частини конструкцій, які стикаються з грунтом потрібно забезпечити надійний захист від несприятливого впливу вологи і грунтових вод. Від руйнівного впливу вологи найдієвішим способом на сьогоднішній день вважається гідроізоляція фундаменту.

Волога в грунті завжди присутній, тому гідроізоляція фундаменту є обов'язковим процесом при спорудженні будинків. Якщо знехтувати гідроізоляцією або здійснити її неправильно, то фундамент буде поступово піддаватися руйнуючим процесам, які можуть призвести до небажаних наслідків. Залежно від місцевості, глибини закладення фундаменту, інтенсивності різних атмосферних опадів та інших факторів технології здійснення гідроізоляції фундаменту можуть відрізняться.

Іноді, коли грунт, на якій споруджується будинок, що не піддається підвищеному впливу вологи, гідроізоляцію фундаменту не роблять. Але все-таки в більшості випадків рекомендується здійснювати таку процедуру. Адже з часом умови на ділянці можуть помінятися, і фундамент може бути зруйнований вологою, яка з'являється з різних джерел. Кращим матеріалом для гідроізоляції фундаменту з бетону при новому будівництві є добавка в бетон Адмикс кристал . При ремонті рекомендуємо використовувати Еластична гідроізоляція ТЕКМАДРАЙ еластим або проникаючу Міленіум, яка наноситься на мокрий бетон. У цьому основна відмінність.

Замовити гідроізоляцію фундаменту в Києві сьогодні можна в компанії «Лісон». Фахівці нашої фірми зможуть підібрати найбільш підходящі матеріали для Вашого об'єкту за цілком демократичними цінами.

Консультація: 0673203623 Олександр

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама