Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція Кнауф: тонкощі матеріалу

  1. мастика флехендіхт
  2. Переваги гідроізоляції Кнауф флехендіхт
  3. витрата
  4. спосіб нанесення

У всіх на слуху бренд «Knauf», основна спеціалізація якого - це гіпсокартонні листи, сухі суміші на основі гіпсу У всіх на слуху бренд «Knauf», основна спеціалізація якого - це гіпсокартонні листи, сухі суміші на основі гіпсу. Але мало хто знає, що компанія Кнауф сьогодні пропонує до реалізації гідроізоляційні суміші у вигляді мастик, тобто, обмазувальну гідроізоляцію, а також мембрани і стрічки.

Як показують продажу, на російському ринку популярність завоювала саме гідроізоляція Кнауф флехендіхт, тобто, мастика.

мастика флехендіхт

Почнемо з того, що гідроізоляція флехендіхт від Кнауф - це водна дисперсія, в основі якої лежить синтетичний латекс Почнемо з того, що гідроізоляція флехендіхт від Кнауф - це водна дисперсія, в основі якої лежить синтетичний латекс. Це матеріал, в якому немає розчинників. Відкривши банку (вона п'ятилітрова), можна побачити рідкуватий матеріал блакитного кольору. Його немає необхідності готувати або з чим-небудь змішувати, це готова до застосування мастика, яку наносять на підготовлену поверхню валиком або пензлем.

Якщо говорити про конструкції, на які можна наносити гідроізоляцію флехендіхт, то якихось особливих обмежень немає. тут:

  • стіни з каменю і цегли;
  • бетонні та дерев'яні підлоги;
  • гіпсокартонні перегородки або з ДСП, ДВП;
  • підлоги з гісповолокністих листів;
  • оштукатурені поверхні (цементні або гіпсові);
  • оброблені керамічною плиткою підлоги або стіни;
  • утеплені пінопластом (його різновидами) або пінополіуретаном;
  • захисні конструкції з металу;
  • днища автомобілів (навіть дуже старих);
  • чаші плавальних басейнів;
  • бетонні і кам'яні фундаменти.

Звичайно, необхідно розуміти, що витрата гідроізоляції буде залежати від пористості поверхні, на яку вона наноситься.

Важливо. Використовуючи гідроізоляцію Кнауф флехендіхт для обробки металевих поверхонь, покритих шаром іржі, немає необхідності видаляти корозійний наліт. Мастика прекрасно лягати на таку поверхню і повністю закриває її, створюючи стовідсотковий гідроізоляційний бар'єр.

Переваги гідроізоляції Кнауф флехендіхт

Обмазувальна гідроізоляція Кнауф може використовуватися в різних умовах, де температурний режим не перевищує межі: -40С - + 200С Обмазувальна гідроізоляція Кнауф може використовуватися в різних умовах, де температурний режим не перевищує межі: -40С - + 200С.

Цей склад не має запаху, він нешкідливий для здоров'я людини, тому компанія «Knauf» рекомендує його в якості ізоляції конструкцій, які використовуються для питної води (колодязі, резервуари і так далі).

Кнауф флехендіхт може бути використана для ізоляції пластикових конструкцій, але із застереженням. Перед нанесенням необхідно перевірити зчіплюваність пластика. Якщо вона низька, то варто обмазувальну гідроізоляцію замінити рулонної (оклеечной).

Порада. Зберігати гідроізоляцію треба в своїй розфасовці в сухому, прохолодному, але опалювальному приміщенні. Якщо умови зберігання будуть витримані, то мастика протримається в банку 18 місяців.

Рекомендації до застосування:

  • Оптимальна товщина наносного гідроізоляційного шару - 1,1 мм. Після усадки і висихання шар стане товщиною 0,8 мм. Цього достатньо, щоб вважати захисний бар'єр високоякісним.
  • Наносити гідроізоляцію «Knauf» можна в кілька шарів. Термін висихання проміжних шарів - 3 години, останнього - 12 годин.
  • Після висихання гідроізоляційний матеріал може витримувати температури від -20С до + 80С.

витрата

Як вже говорилося вище, витрата гідроізоляції флехендіхт від компанії Кнауф залежить від того, на яку поверхню вона наноситься Як вже говорилося вище, витрата гідроізоляції флехендіхт від компанії Кнауф залежить від того, на яку поверхню вона наноситься. Вся справа в пористості оброблюваного матеріалу, а відповідно у вологостійкості.

  • Якщо ізолюються поверхні, так би мовити, слабо всмоктуючі, то на один її квадратний метр піде 250-350 грам мастики. Це одношарове нанесення. При багатошаровому витрачається до 1,0 кг / м².
  • Якщо оброблювані конструкції мають структуру сильно вбирають, тоді витрата гідроізоляції складе 500-800 г / м². При багатошаровому використанні до 2,4 кг / м².

спосіб нанесення

Як вже було сказано вище, наносити гідроізоляцію «Knauf» можна малярськими кистями або валиками Як вже було сказано вище, наносити гідроізоляцію «Knauf» можна малярськими кистями або валиками. Найкраще наносити її в два шари, якщо поверхні сильно вбирають, тоді не менше трьох нанесень.

В першу чергу оброблювану конструкцію необхідно очистити від пилу і бруду. Якщо на стінах, підлозі або стелі є обсипаються ділянки, то від них треба позбутися обов'язково, демонтувавши їх і закривши відповідним розчином.

Зверніть увагу на час сушки гідроізоляції. Чим нижче температура в приміщенні і вище вологість, тим довше нанесений шар повинен сохнути. Тут трьома годинами не обійтися. Особливу увагу необхідно приділити стиках (кутах), в яких часто присутні тріщини і відколи. При цьому немає необхідності закладати ці дефекти, якщо вони мають середні або малі розміри. Просто треба гідроізоляцію Кнауф нанести більш товстим шаром і зліг придавити її, утапливая в тріщини.

Гідроізоляція Кнауф флехендіхт - це стовідсотковий захист від вологості. До того ж обмазувальної варіант на сьогоднішній день є найпростішим, а використання мастик від компанії Кнауф - це ще і високу якість обмазки. Плюс до всього продукція від компанії Кнауф - це оптимальне співвідношення його ціни з якістю продукції.

Подобається?

Посмотрите похожие статті:

Подобається?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама