Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція підлоги

  1. Система ТН-ПОЛ Класик
  2. Система ТН-ПОЛ Гідро
  3. Система ТН-ПОЛ Арктик
  4. Система ТН-ПОЛ Бар'єр
  5. Система ТН-ПОЛ Бар'єр Лайт
  6. Система ТН-ПОЛ Маст

Конструкція підлоги залежить від призначення і характеру приміщення, де він влаштовується. Підлоги являють собою багатошарову конструкцію.

У конструкції підлоги - в залежності від його призначення і виду - можуть бути присутніми наступні основні шари: гідроізоляція, теплоізоляція, звукоізоляція, стяжка і, нарешті, фінішне покриття.

Пристрій надійних систем ізоляції підлог дозволяє створити оптимальні умови перебування в приміщенні людей і устаткування, а також збільшує довговічність всієї конструкції.

У місцях примикання горизонтальній поверхні до вертикальних (стін, трубопроводах) і інших конструкцій, що виступають над горизонтальною поверхнею, гідроізоляція передбачається безперервної на висоту не менше 20 см від рівня горизонтальної поверхні.

Система ТН-ПОЛ Класик

Конструкція підлоги залежить від призначення і характеру приміщення, де він влаштовується

При зведенні будинків з низьким рівнем грунтових вод застосовується тільки Протівокапіллярная горизонтальна гідроізоляція плити.

Система складається з залізобетонної плити, бетонування якої відбувається безпосередньо по профилированной мембрані PLANTER standard. Профільована мембрана дозволяє захистити конструкцію від капілярної вологи, створює оптимальні умови для затвердіння бетону, тому що необхідне бетону «цементне молоко» не йде в грунт.

Застосування профилированной мембрани в конструкції «статі по грунту» дозволяє скоротити загальні витрати на його спорудження в середньому на 30% за рахунок різниці у вартості матеріалів для підготовки з худого бетону і профільованою мембрани. Як герметизації нахлестов застосовується спеціальна самоклеящаяся стрічка NICOBAND або PLANTERBAND .

Область застосування

Система застосовується при новому будівництві підлог по грунту промислових будівель та споруд, а також мелкозаглубленних фундаментів, розташованих в зоні з низьким рівнем підземних вод.

Система застосовується при новому будівництві підлог по грунту промислових будівель та споруд, а також мелкозаглубленних фундаментів, розташованих в зоні з низьким рівнем підземних вод

Система ТН-ПОЛ Гідро

Система складається з двох шарів рулонного бітумно-полімерного матеріалу Техноеласт ЕПП , Який відрізняється високими фізико-механічними характеристиками і надійністю. Гідроізоляційний матеріал наплавляється за попередньо погрунтувати основи шляхом нанесення Праймер бітумний .
Наплавлення шарів Техноеласт ЕПП здійснюється з нахлестом суміжних шарів, тим самим збільшуючи надійність системи.

В якості захисного шару в системі застосовується екструзійний пінополістирол ТехноНІКОЛЬ XPS , Який укладається безпосередньо на шар гідроізоляції і виконує також функцію теплоізоляції. Виконання захисного шару з ЕППС є більш технологічним варіантом в порівнянні з класичною цементно-піщаною стяжкою.

У навантажуються підлогах, в підлогах висотних будівель повинен виконуватися розрахунок на міцність підстилаючого шару, в якому може враховуватися більш міцна марка екструзійного пінополістиролу - ТехноНІКОЛЬ CARBON SOLID 500 .

Область застосування

Система рекомендована до застосування в разі будівництва торгових центрів, промислових об'єктів з улаштуванням підлог по грунту, розташованих в зоні з високим рівнем грунтових вод.

Система рекомендована до застосування в разі будівництва торгових центрів, промислових об'єктів з улаштуванням підлог по грунту, розташованих в зоні з високим рівнем грунтових вод

Система ТН-ПОЛ Арктик

Системи ізоляції льодових арен, холодильних камер, які влаштовуються по грунту, потрібно проектувати з урахуванням запобігання промерзання грунтів, які є підставою фундаментів і підлог. Для цього, в тому числі, слід застосовувати системи штучного обігріву грунтів. Підвищення ефективності таких систем забезпечується при укладанні плит з екструзійного пінополістиролу ТехноНІКОЛЬ XPS над шаром з нагрівальними елементами. Поліетиленова плівка, укладена під плитами ЕППС, дозволяє запобігти капілярний підсос вологи з ґрунту, а також створити пароізоляційний шар.

В якості гідроізоляції застосовується полімерна мембрана LOGICROOF T-SL , Яка вільно укладається на шар ЕППС через розділовий шар зі скловолокна. Розділовий шар запобігає міграції пластифікаторів з мембрани, які з часом можуть зашкодити шар теплоізоляції з пінополістиролу. Сварка поздовжніх і поперечних нахлестов здійснюється спеціальним обладнанням за допомогою гарячого повітря безогневим способом. Поверх шару гідроізоляції з ПВХ укладається шар з иглопробивного геотекстилю ТехноНІКОЛЬ щільністю 300 г / м3, який несе захисну функцію.

Область застосування

Система застосовується в конструкції підлог промислових холодильників, льодових арен, які влаштовуються на обігріваються грунтах. Ефективна теплоізоляція холодильних складів і морозильних камер необхідна для зниження витрат на охолодження і запобігання ушкоджень, пов'язаних зі спучуванням грунту при його промерзанні.

Система ТН-ПОЛ Бар'єр

Система складається з шару гідроізоляції, покладеного по попередньо погрунтувати основи, а також вирівнюючого стягування і фінішної обробки. Гідроізоляційний шар в системі ізоляції виконується з самоклеющегося бітумно-полімерного матеріалу Техноеласт БАР'ЄР , Що дозволяє застосовувати його без використання спеціального обладнання. Підстава під укладання гідроізоляції необхідно попередньо підготувати Праймером бітумних емульсійних ТехноНІКОЛЬ №04, який збільшує адгезію матеріалу, не містить розчинників і рекомендований до застосування в житлових приміщеннях.

Область застосування

Система застосовується для гідроізоляції міжповерхових перекриттів, в ванних кімнатах, душових, а також підлог з можливим проникненням стічних вод.

Система ТН-ПОЛ Бар'єр Лайт

Система складається з гідроізоляції, покладеної по попередньо погрунтувати основи і фінішної обробки плиткою, яка укладається безпосередньо на шар гідроізоляції.

Гідроізоляція в системі виконується з самоклеющегося бітумно-полімерного матеріалу Техноеласт БАР'ЄР ЛАЙТ , Що дозволяє застосовувати його без використання спеціального обладнання. Верхній захисний шар матеріалу Техноеласт БАР'ЄР ЛАЙТ з нетканого поліпропілену Spanbond (Спанбонд) дозволяє проводити укладання плитки безпосередньо на матеріал. Це дозволяє істотно підвищити швидкість проведення робіт. Підстава під укладання гідроізоляції необхідно попередньо обробити Праймером бітумних водоемульсійні ТехноНІКОЛЬ №04, який збільшує адгезію матеріалу з основою, не містить розчинників і рекомендований до застосування в житлових приміщеннях.

Область застосування

Система застосовується для гідроізоляції міжповерхових перекриттів, в ванних кімнатах, душових, а також підлог з можливим проникненням стічних вод з укладанням плитки безпосередньо на гідроізоляцію без застосування захисної ц / п стяжки.

Система ТН-ПОЛ Маст

Система складається з мастичного шару гідроізоляції, нанесеного на попередньо погрунтовану підставу, а також вирівнюючого стягування і фінішної обробки.

Гідроізоляція в системі виконується з бітумно-полімерної емульсійної мастики ТехноНІКОЛЬ №31, нанесеної в 2 шари. В якості додаткового захисту в місцях стиків і деформаційних швів мастика армується геотекстилем щільністю 60-120 г / м2 або самоклеющейся стрічкою NICOBAND INSIDE.

Підстава під укладання гідроізоляції необхідно попередньо підготувати Праймером бітумних емульсійних ТехноНІКОЛЬ №04, який збільшує адгезію матеріалу, не містить розчинників і рекомендований до застосування в житлових приміщеннях.

Область застосування

Система застосовується для гідроізоляції міжповерхових перекриттів, ванних кімнат, душових, а також підлог з можливим проникненням стічних вод.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама