Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція пінополістиролом

  1. Що таке рідка і внутрішня гідроізоляція «Hyperdesmo®»?
  2. Область застосування гідроізоляції
  3. Умови нанесення гідроізоляції Гипердесмо
  4. Основні переваги внутрішньої гідроізоляції
  5. Ціни на гідроізоляцію

Warning: Use of undefined constant 'category_description' - assumed '' category_description '' (this will throw an Error in a future version of PHP ) in /var/www/termo/data/www/termoservis.com.ua/wp-content /themes/buildpress/index.php on line 53
Warning: Use of undefined constant 'wpautop' - assumed '' wpautop '' (this will throw an Error in a future version of PHP ) in /var/www/termo/data/www/termoservis.com.ua/wp-content /themes/buildpress/index.php on line 53
Warning: Use of undefined constant 'category_description' - assumed '' category_description '' (this will throw an Error in a future version of PHP ) in /var/www/termo/data/www/termoservis.com.ua/wp-content /themes/buildpress/index.php on line 54
Warning: Use of undefined constant 'wptexturize' - assumed '' wptexturize '' (this will throw an Error in a future version of PHP ) in /var/www/termo/data/www/termoservis.com.ua/wp-content /themes/buildpress/index.php on line 54

Компанія ТОВ "Термо-Сервіс" виробляє гідроізоляцію будинків, фундаметов, стін, підлог, підвалів, дахів, покрівлі, терас матеріалом Гипердесмо.

ТОВ "Термо-Сервіс" застосовує для своєї роботи оснащення і матеріали відомої фірми Graco

Ціна на проведення робіт ( гідроізоляція покрівлі , утеплення ангарів і т.д.) розраховується в залежності від різних нюансів, таких як конструкція оброблюваного об'єкта, матеріал поверхні, на яку наноситься гідроізоляція та інших.

Телефонуйте: (0552) 39-96-27, (050) 0-111-345, (067) 552-11-97

Що таке рідка і внутрішня гідроізоляція «Hyperdesmo®»?

Якщо Ви шукаєте зручну, просту і легку в роботі гідроізоляцію, то «Hyperdesmo®» - це те, що Вам потрібно. Мастики «Гіпердесмо ®» займають одне з лідируючих місць серед гідроізоляційних матеріалів. Це в'язка рідина на основі поліуретанових смол з водовідштовхувальним ефектом. Гідроізоляція «Hyperdesmo®» готова до застосування, стадія змішування відсутня.

Спосіб нанесення: кисть, валик або спеціальна апаратура для розпилення. Компанія ТОВ «Термо-Сервіс» застосовує для нанесення рідких мастик високопродуктивні агрегати Reactor відомої компанії Graco і розпилюють пістолети Fusion. Полімеризація мастики відбувається під впливом атмосферної вологи. Застигаючи, мастика утворює тонку еластичну плівку, з високим коефіцієнтом лінійного розширення, непроникну для води.

Висока еластичність мастики дозволяє наносити її навіть на підстави, що мають тріщини до 1 мм і інші невеликі дефекти. Завдяки цій технології сьогодні можливо якісно проводити гідроізоляцію підлоги і гідроізоляцію стін . Рідка гідроізоляція «Гіпердесмо ®» - матеріал з винятковою адгезією, який надійно зчіплюється з поверхнею при нанесенні на:

  • бетон;
  • цегла;
  • метал;
  • пластмасу;
  • деревину;
  • та інші.

Область застосування гідроізоляції

Після нанесення мастики утворюється монолітний шар з унікальними якостями, повністю з'єднаний з основою. В результаті проколи і порізи під час експлуатації не створюють доступу вологи під плівку. За допомогою «Гіпердесмо ®» може проводитися як зовнішня, так і внутрішня гідроізоляція. Даний матеріал чудово підходить для гідроізоляції самих різних будівельних об'єктів:

  • басейни, покрівлі, тераси, тунелі;
  • підвали , Льохи, підземні споруди;
  • гідротехнічні об'єкти, градирні;
  • фундаменти (З подальшою стяжкою або облицюванням);
  • під покриття підлог стадіонів та майданчиків паркінгів, де потрібна підвищена зносостійкість;
  • на мостах і естакадах перед укладанням асфальтного покриття;
  • ремонт старої бітумної гідроізоляції;
  • захист залізобетонних конструкцій від атмосферних впливів і корозії;
  • і багато іншого.

Крім того дана мастика може служити в якості декоративного покриття.

Умови нанесення гідроізоляції Гипердесмо

Для більш якісного нанесення і зручності в роботі мастика випускається декількох квітів. Інший колір дозволяє строго контролювати якість суцільного нанесення кожного шару. Проблемні місця конструкції об'єкта можна армувати сіткою або склотканиною, прокладеної між шарами мастики. Наноситься «Гіпердесмо ®» на чисту, суху і знежирену поверхню.

Основні переваги внутрішньої гідроізоляції

Отже, гідроізоляція «Гіпердесмо ®» дозволяє надійно захистити об'єкт, завдяки своїм чудовим властивостям:

  • освіту безшовної мембрани на всій площі обробленої поверхні;
  • практично відсутність усадки після полімеризації шару;
  • збереження еластичності в діапазоні температур від -50? С до + 100 ˚ С;
  • стійка до ультрафіолету, мікроорганізмам, впливу солей та ін .;
  • відмінна адгезія з будь-якої будівельної поверхнею;
  • термін служби 25-30 років;
  • поверх гідроізоляції можна наносити стяжку або облицювання;
  • нетоксична після висихання;
  • можна застосовувати для покриття поверхонь, що контактують з продуктами харчування;
  • проста в нанесенні, як і звичайна теплоізоляція .

Ціни на гідроізоляцію

Ціна гідроізоляції «Гіпердесмо ®» - величина розрахункова і визначається в залежності від конструкції об'єкта, рельєфу і матеріалу поверхні, товщини необхідного шару, площі нанесення та ін. Факторів. Однак «Гіпердесмо ®» значно дешевше і практичніше в роботі, ніж рулонні гідроізоляційні матеріали, а згодом легше ремонтується. ТОВ «Термо-Сервіс» пропонує гідроізоляцію високої якості, виконану професіоналами швидко і недорого.

Замовте повну внутрішню гідроізоляцію в ТОВ Термо-Сервіс!

Що таке рідка і внутрішня гідроізоляція «Hyperdesmo®»?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама