Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція ставка і водойми - ціни на гідроізоляцію з рідкої гуми штучних водойм

  1. Рідка гідроізоляція водойми: особливості та переваги
  2. Рідка гума для гідроізоляції ставка
  3. Сучасні технології гідроізоляції:

Завдяки розвитку хімічної промисловості стало можливим проведення такої роботи, як гідроізоляція ставка або водойми за допомогою особливого матеріалу - «рідкої гуми». Багато компаній, що займаються ландшафтним дизайном, застосовують це покриття, яке відрізняється високотехнологічними властивостями і простотою нанесення на поверхню.

Багато компаній, що займаються ландшафтним дизайном, застосовують це покриття, яке відрізняється високотехнологічними властивостями і простотою нанесення на поверхню

Рідка гідроізоляція водойми: особливості та переваги

Рідка гідроізоляція ставка допомагає уникнути таких неприємностей, як тріщини і розломи пластмасового покриття водойми, значно збільшує стійкість донної поверхні до різних механічних пошкоджень.

Сезонне зниження температури повітря, аж до мінусової, практично не впливає на цілісність і міцність поверхні, обробленої методом заливки «рідкої гуми».

Рідка гідроізоляція водойми має ще одну перевагу. Воно пов'язане з тим, що при її заливанні басейну можна надати будь-яку форму, яка припаде до смаку Замовнику.

Такий штучна водойма легко і гармонійно впишеться в природний ландшафт ділянки, а рідка гідроізоляція ставка не дасть можливості грунтовим водам, які здійснюють відтік від водойми, підмивати дачні будівлі Такий штучна водойма легко і гармонійно впишеться в природний ландшафт ділянки, а рідка гідроізоляція ставка не дасть можливості грунтовим водам, які здійснюють відтік від водойми, підмивати дачні будівлі.

Хотілося б відзначити, що якщо на донну поверхню нанесена «рідка гума», гідроізоляція водного басейну не порушує природної міграції зовнішніх ґрунтових вод і не впливає на ґрунтову мікрофлору. Така податливість гумового покриття дозволяє облаштувати ставок не тільки на дачній ділянці, а й в парку або саду, в будь-якому місці, де невелика водойма буде радувати око.

Рідка гума для гідроізоляції ставка

Гідроізоляція ставка з рідкої гуми - захід досить просте. На підготовлену земельну поверхню (якої вже надано бажаний вид) наносять так званий геотекстиль. Потім, через невеликий проміжок часу, наноситься гумовий грунт, який, просочивши геотекстиль, утворює підкладку. Після даної процедури виконується напилення «рідкої гуми», товщина покриття повинна бути не більше двох міліметрів. Після добової просушування басейн майбутнього водойми наповнюють водою, щоб водна маса розгладила поверхню чаші і надала їй потрібну форму. Далі воду зливають і виробляють остаточне напилення. На цьому етапі може виконуватися фарбування донної і бічних поверхонь.

Сучасні технології гідроізоляції:

«Аквапроф» - інноваційна гідроізоляція

Традиційна «рідка гума» має деякі недоліки, тому з'явився новий, більш досконалий, що наноситься вручну матеріал для гідроізоляції ставка. Він носить назву «Аквапроф» і являє собою поєднання волокнистої склотканини і просочують її полімерів. Як і «рідка гума», покриття наноситься в кілька шарів, однак утворює більш міцну і довговічну композитну поверхню. Дізнатися більше про властивості матеріалу «Аквапроф» ви можете на тематичній сторінці.

Вас також можуть зацікавити:

гідроізоляція Аквапроф гідроізоляція Аквапроф

Будівництво ставка Будівництво ставка

Будівництво водойми Будівництво водойми

Телефонуйте +7 (495) 729-25-78 або залиште свій номер телефону

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама