Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція Техноніколь для фундаменту: види, характеристики та ціни

  1. Види, характеристики і особливості
  2. Гідроізоляція в рулонах

Гідроізоляції фірми Техноніколь стійкі до низьких температур і мають високу теплостійкість. Їх можна використовувати в холодних і вологих кліматичних умовах. Для підстав і цоколів компанією проводиться рулонний і обмазочная ізоляції. Їх також застосовують для захисту покрівель, підвалів, ємностей і багато чого іншого.

Їх також застосовують для захисту покрівель, підвалів, ємностей і багато чого іншого

Зміст:

  1. різновиди гідроізоляції
  2. Огляд рулонних матеріалів
  3. Вартість продукції Техноніколь

Підземним конструкціям, таким як фундаменти, підвали, завжди потрібен надійний захист від води. Ізоляція не дозволить волозі руйнувати бетонні або цегляні споруди.

Види, характеристики і особливості

Компанія випускає наступну продукцію:

  • Мастика №21 і №24.
  • Бітумна емульсійна і Напилювана №33.
  • Мастика покрівельна і ізоляційна №31.
  • Бікрост ХПП, ТКП, ТПП і ЕПП.
  • Лінокром ХПП.
  • Гідроізоляція фундаменту в рулонах 10х1.

№21 та №24 - це бітумні і бітумно-полімерні мастики. Відносяться до типу обмазувальних матеріалів. Після обробки ними на поверхні утворюється плівка, що захищає від вологи. Можливе застосування при низьких температурах, збільшується термін експлуатації конструкції. Наносяться пензлем, валиком або методом наливу з подальшим розрівнюванням. Головна перевага мастик - повністю готові до використання і укладаються одним шаром без стиків і нахлестов.

Температурний діапазон застосування Техноніколь №21 - від -20 ° С до + 40 ° С. Якщо температура в приміщенні менше + 5 ° С, то висихати вона буде більше доби, при звичайних умовах повністю схоплюється до 24 годин, витрата - 2,5-3,5 кг / м2. Під час обробки фундаментів і інших конструкцій мастику слід берегти від відкритого вогню. Випускається в металевих відрах по 3, 10 і 20 л, температура зберігання - від -20 ° С до + 30 ° С.

Випускається в металевих відрах по 3, 10 і 20 л, температура зберігання - від -20 ° С до + 30 ° С

Витрата №24 на 1 м2 значно менше, ніж у №21, і становить для одного шару 1 кг / м2. Під час роботи слід уникати її потрапляння на шкіру і очі, приміщення повинно добре провітрюватися.

Ізоляція Техноніколь №33 - це бітумно-латексна мастика. Вона не тільки швидко висихає, але і наноситься методом розпилення відразу ж на підставу, без попереднього нагрівання. Це дозволяє значно зменшити термін робіт і витрати. Ще одна перевага - хороша стійкість до пошкодженням. Мастика володіє відмінним показником на розрив і високоеластична. Вона є найкращим варіантом для нанесення на палі або на фундаменти, що знаходяться в місцях з рухомими грунтами.

Крім застосування зовні приміщень рідку ізоляцію №33 можна використовувати всередині будівель. В її складі не міститься розчинників, і вона не горить. Витрата: на 1 м2 буде потрібно від 2,5 до 3,5 кг.

Ізоляцію від Техноніколь №31 можна наносити на вологі поверхні. Вона не містить розчинників і не підтримує горіння. Для нанесення беруть кисть або валик. Підходить для гідроізоляції будь-яких конструкцій, облаштованих під землею - фундаментів, підвалів, паль і так далі. При обробці поверхні навколишня температура повинна бути не менше +5 і не більше + 30 ° С. Час висихання - до 24 годин, при використанні в якості ізоляції підстав витрата складає 2,5-3,5 кг / м2. Продається в відрах об'ємом 3, 10 і 20 л.

Гідроізоляція в рулонах

Лінокром-Стандарт - це наплавляюча ізоляція. Основою є міцна і не гниючих склотканина або стеклохолст. Обидві його сторони покриті бітумом з наповнювачем. Для захисту від пошкоджень матеріал посипаний грубозернистим або дрібнозернистим піском (в залежності від призначення) і плівкою.

Випускається двох видів: Лінокром-Стандарт До і Лінокром-Стандарт П. Перший тип має грубозернисту посипання, тому застосовується для верхнього шару при обробці фундаментів або інших конструкцій. З наплавлюваного боку розташована полімерна плівка (без зерна). Техноніколь Лінокром-Стандарт П - це гідроізоляція для нижнього шару. На відміну від попередньої, вона покрита дрібною посипкою. Лінокром підходить для будь-яких кліматичних зон. Випускається довжиною 15 м, шириною 1 м, рок експлуатації - 10-15 років. Рекомендується для піщаних грунтів, теплостійкість - не менше 80 ° С.

Бікрост - наплавляється ізоляція, застосовувана для обробки покрівель, фундаментів, підвалів та інших конструкцій. Випускається декількох видів. Бікрост ХПП використовується в якості нижнього шару, так як не має захисної посипання. Його міцна основа з двох сторін закрита бітумом. Верхній шар для запобігання ушкоджень покритий товстим поліетиленом, на протилежній частині інша плівка, яку нагрівають перед укладанням газовим пальником або аналогічним обладнанням. Вага на 1 м2 - близько 3 кг, термін експлуатації - не менше 7 років.

Бікрост ТКП зі сланцем має грубозернисту посипання на верхній стороні. Завдяки їй гідроізоляція стійка до впливу сонячних променів. Основою є склотканина, з нижньої частини рулону знаходиться плівка для нагрівання і наплавлення. Вага 1 м2 становить 4 кг, термін служби такої ж, як і у Бикроста ХПП - 7 років. Ширина - 1 м, довжина - 10 м.

Ширина - 1 м, довжина - 10 м

Бікрост ЕПП - наплавляється ізоляція з поліестеру. Використовується в якості нижнього шару. Обидві сторони покриті плівкою, але різної товщини. Верхня - товща для кращого захисту матеріалу від деформацій, нижня - наплавляється. 1 м2 рулону важить близько 3 кг. Випускається довжиною 15 м і шириною 1 м.

Бікрост ТПП на відміну від ЕПП має іншу основу - склотканина, обидві сторони покриті бітумом. Для запобігання від сонячних променів верхня частина оснащена товстою плівкою. Проводиться таким же розміром - 15х1 м.

Гідроізоляція Техноніколь 10х1 - це самоклеящийся бітумно-полімерний матеріал чорного кольору. Для запобігання від пошкоджень і агресивних умов грунту її верхня частина покрита високоміцної плівкою. На іншій стороні поліетиленова плівка, яку знімають перед монтажем. Використовується для фундаментів з глибиною до 3 м і низьким рівнем підняття грунтових вод. Застосовується для захисту від зливових вод, встановлюється в 1 шар.

Завдяки відмінним технічним характеристикам, термін експлуатації - більше 50 років. Причому укладати її можна і на підстави, які не стійкі до вогню. Провести монтаж здатний навіть одна людина, що не має досвіду в будівництві, досить лише детально вивчити інструкцію і технологію установки від виробника. Випускається в рулонах завдовжки 10, шириною 1 м, товщиною 1,5 мм і вагою 15 кг. Площа покриття становить 10 м2. Температура повітря для укладання повинна бути не менше + 5 ° С.

Зберігати рулони необхідно тільки у вертикальному положенні і на відстані не менше 1 м від обігрівачів. Перевезення здійснюють в критих автомобілях.

Перевезення здійснюють в критих автомобілях

вартість Техноніколь

Ціна за рулон залежить від призначення матеріалу. Вартість металевого відра ізоляції зростає зі збільшенням обсягу тари і характеристик. Чим ширше область застосування і умови експлуатації, тим дорожче гідроізоляція.

Назва Ціна за штуку, рублі Бікрост ТПП 1070 ЕПП 1140 ХПП 770 ТКП 800 ХКП 700 Гідроізоляція підстав 10х1 1600 Лінокром ХПП 960 Мастика №24, 20 кг 1650 №31, 9 кг 850 №21, 20 кг 2500

Друга літера К в маркуванні ізоляцій означає грубозернисте покриття, П - дрібне.

Перед покупкою слід перевірити цілісність тари і термін придатності. Не варто купувати будматеріали в місцях, де не можуть надати сертифікати якості і безпеки продукції, а також якщо вартість помітно нижче щодо цін в інших точках продажів. У цьому випадку висока ймовірність, що гідроізоляція підроблена.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама