Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція в Києві

  1. Виконання гідроізоляційних робіт будь-якої складності. Гарантія 20 років. Гідроізоляція - це захист...
  2. Гідроізоляція бетонних поверхонь

Виконання гідроізоляційних робіт будь-якої складності. Гарантія 20 років.

Гарантія 20 років

  • Гідроізоляція - це захист споруд і будівельних конструкцій від небажаного проникнення води або вологи.

Наша компанія ТОВ «СК» Кіевреставрація »працює з 2004 року. Ми професійно займаємося виконанням гідроізоляційних робіт будь-якої складності з гарантією за договором.

Нам під силу виконати якісну гідроізоляцію підвалу , паркінгу , фундаменту , погреба , статі ванній , балкона , Басейну, тераси .

Ми використовували і використовуємо велику кількість різних видів гідроізоляційних матеріалів від різних виробників. Зробили висновок, що найбільш прийнятна і надійна гідроізоляція - це обмазочная проникаюча гідроізоляція в комплексі з сучасним підходом і застосуванням різних видів і типів гідроізоляційних матеріалів з різними технічними характеристиками .

Тому, нам під силу виконати роботу в найскладніших умовах і дати гарантію до 20 років.

Ви можете ознайомитися з цінами і коротким описом гідроізоляційних матеріалів Прайс / ціна на гідроізоляційні матеріали

За останні десятиліття ринок будівельних матеріалів поповнився різноманітними видами гідроізоляції, ціна яких доступна, а відрізняються між собою технічними характеристиками, призначенням, структурою, технологією монтажу, якістю і, звичайно ж, вартістю.

Основні види гідроізоляції при проведенні гідроізоляційних робіт

Для влаштування гідроізоляції заглиблених в грунт частин споруди, ТОВ «СК« Кіівреставрація »може запропонувати наступні види робіт:

  • Зовнішня гідроізоляція: Облаштування даного виду гідроізоляції для багатьох об'єктів будівництва, може виконуватися двома способами:
  • Обмазувальна гідроізоляція. Даний вид гідроізоляції виконується нами на більшості об'єктів. Основна перевага даного виру гідроізоляційних матеріалів полягає в тому, що вони наносяться на нерівні поверхні і не вимагають додаткових витрат при проведенні підготовчих робіт і вирівнювання поверхонь. Основні гідроізоляційні матеріали, що зарекомендували себе і витримали перевірку часом, це обмазочна гідроізоляція від торгових марок ТМ REMMERS, ТМ САТЕКМА, ТМ DRIZORO і ТМ KRYS.
  • Гідроізоляція з використанням гідроізоляційної мембрани на основі FPO - мембрани. Даний вид гідроізоляції наша компанія, зазвичай проводить матеріалами GEODRY G-Teh Infiniti.

Запропоновані матеріали, що дозволяють виконання робіт по поверхнях, які мають значні нерівності. Обидва запропоновані варіанти дозволяють виконання зовнішнього утеплення після завершення робіт з гідроізоляції. Обраний замовником матеріал для утеплення приміщення наклеюється на гідроізоляційний шар не пошкоджуючи його. При використанні інших гідроізоляційних мембран роботи з якісного утеплення приміщень заглиблених в грунт неможливі без пошкодження гідроізоляції. До того ж, використання ПВХ або ТПО мембран на горбистих поверхнях значно збільшує ризики їх пошкодження, як під час зворотної засипки грунту після монтажу, так і в процесі експлуатації при зміні температур.

Запропоновані вище матеріали позбавлені цих недоліків в зв'язку з тим, що вони намазуються, або наклеюються на стіни і не мають повітряного прошарку, через який, в разі пошкодження гідроізоляційного шару, значна площа стіни залишиться без гідроізоляції.

  • Внутрішня гідроізоляція.

Пристрій цього виду гідроізоляції ми пропонуємо виконувати по підготовлених поверхнях бетонних стін, підлоги, стелі і оштукатурені цементним розчином цегляній кладці.
Для виконання даного виду гідроізоляції пропонується використовувати матеріали ТМ Сатекма. Ремонтні суміші даної торгової марки - MILENIUM PREMHORr, проникна гідроізоляція - TECMADRY MILENIUM, і полімер-цементна гідроізоляція - TECMADRY MILENIUM ELAST використовуються нашою компанією багато років і не мають негативних відгуків.

  • За бетонних поверхнях:

Пропонуємо використання гідроізоляційних матеріалів проникаючої дії забезпечує надійний захист приміщень від вологи, і висушує оброблені поверхні на глибину до 10 см. Застосування цих матеріалів можливо як при будівництві нових споруд, так і при ремонтних роботах на старих будівлях. Особливо актуальними видаються роботи по влаштуванню проникаючої гідроізоляції на об'єктах, де облаштування зовнішньої гідроізоляції неможливо з різних причин.
Незважаючи на те, що монолітний бетон, використаний в роботах з посилення фундаменту є провідником вологи, а технологічно неможливо виконати горизонтальну обтравочную гідроізоляцію при його заливанні, представляється необхідним проведення ін'єктування цегляної кладки для освіти горизонтального бар'єру проходження капілярної вологи в стіни споруди. Дані роботи пропонуємо проводити матеріалами ТМ REMMERS.

  • За цегляних поверхонь:

Для якісної гідроізоляції необхідно ін'єктувати цегляну кладку на всю товщину конструкції. Для унеможлівлювання проходження капілярної, грунтової і атмосферної вологи в цегляні стіни споруди. Дані роботи по влаштуванню гідроізоляції цегляної кладки, пропонуємо проводити матеріалами ТМ REMMERS. Ін'єкційна відсікає гідроізоляція цієї торгової марки зарекомендувала себе з найкращої сторони і витримали перевірку часом.

Якісна гідроізоляція, купити в Києві

Застосування сучасних модифікованих сухих сумішей на основі цементу забезпечують якісну довговічну гідроізоляцію будівельних споруд. Такі гідроізоляційні склади ділять за принципом дії на проникаючу і обмазувальну.

Проникаюча гідроізоляція Київ грунтується на проникненні в тіло бетону хімічно активних компонентів, які присутні в композиції, і, при взаємодії з цементом і водою, вони утворюють водонепроникні кристали. Кристали заповнюють собою в будівельній конструкції пори і капіляри, тим самим перешкоджає проникненню небажаної вологи і води. Гідроізоляційні роботи виконуються як зовні так і зсередини будівлі. При виконанні гідроізоляції зсередини не потрібно обкапиваніе стін, цоколя і фундаменту будівлі. Гідроізоляція всіх бетонних поверхонь виконується - обмазочна гідроізоляція з проникаючими добавками. Спеціальні добавки - Хади - проникають всередину тіла бетону або бетонної конструкції (бетонна стіна, бетонний блок ФБС, бетонну підлогу). При контакті Хадов з солями цементу у вологому середовищі відбувається зростання кристалів.

Матеріали для гідроізоляції купити можна в Києві і виконати гідроізоляцію самостійно - своїми руками. Виконання робіт з гідроізоляції зсередини замовте у нашій компанії і отримаєте повну гарантію 20 років.

Гідроізоляція бетонних поверхонь

Ефективне рішення для гідроізоляції всіх бетонних конструкцій - це проникаюча гідроізоляція або пенетруюча гідроізоляція в комплексі з безусадкова ремонтними сумішами і шовними матеріалами. Даний вид гідроізоляційних матеріалів на цементній основі. Після нанесення на бетонну поверхню, хімічно активні добавки - Хади - проникають в тіло бетону, проростаючи нерозчинними кристалами на всю глибину.

Пенетруюча гідроізоляція, ціна якої досить прийнятна, застосовується для гідроізоляції водосховищ, дамб бетонних ємностей для питної води, відстійників різного призначення, комунальних сховищ, колодязів, підпірних бетонних стін, фундаментів, бетонних плит, басейнів та інших конструкцій з бетону.

Пенетруюча гідроізоляція, ціна якої досить прийнятна, застосовується для гідроізоляції водосховищ, дамб бетонних ємностей для питної води, відстійників різного призначення, комунальних сховищ, колодязів, підпірних бетонних стін, фундаментів, бетонних плит, басейнів та інших конструкцій з бетону

Відмінні риси пенетрирующей, проникаючої гідроізоляції:

  • гідроізоляція проникаючої дії - це щільний і міцний матеріал і може піддаватися дуже інтенсивному механічному впливу (паркінг, мости), оскільки має пенетрирующие властивості і після нанесення проникає вглиб бетону;

  • гідроізоляція проникаючої дії є більш економічною, ніж традиційна проникаюча гідроізоляція, оскільки це вічна гідроізоляція і служить рівно стільки, скільки і сама бетонна конструкція;

  • гідроізоляція проникаючої дії використовується в контакті з питною водою.

На сьогоднішній день, серед величезного розмаїття обмазувальних гідроізоляційних матеріалів найбільш ефективними, довговічними і оптимальними є гідроізоляційні матеріали проникаючої / пенетрирующей дії:

Типові схеми пристрою ін онікающей гідроізоляції, для переходу натисніть на лінк ....

№ п / п Зовнішній вигляд Найменування матеріалу Опис матеріалу Тара
Одиниця виміру Вартість, грн / кг * 1 № п / п Зовнішній вигляд Найменування матеріалу Опис матеріалу Тара   Одиниця виміру Вартість, грн / кг * 1   ТЕКМАДРАЙ Міленіум   (Колір сірий) Гідроізоляція поверхонь: збірних і монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій   (колір сірий)   мішок 25кг кг 120 2   ТЕКМАДРАЙ Міленіум   (Колір білий) Гідроізоляція поверхонь: збірних і монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій   (колір білий)   мішок 25кг кг 130 3   ПРЕМХОР Гідроізоляція тріщин, швів, стиків, сполучень, примикань, введень комунікацій   мішок 25кг кг 110 4   ПРЕМХОР Р Гідроізоляція тріщин, швів, стиків, сполучень, примикань, введень комунікацій, швидкосхоплюючий ремонтний розчин   мішок 25кг кг 110 5   Текма   Адмикс Кристал   Гідроізоляційна добавка в бетон мішок 25кг кг 150 6   ПРОКВІК Миттєва ліквідація напірної течі (час схоплювання близько 3 хвилин)   відро 25кг / 8кг / 4кг кг 110 7   ТЕКМАДРАЙ   Еласт   (Колір сірий) Двох компонентна еластична Полімерцементні гідроізоляція (колір сірий) каністра 10кг + мішок 20кг кг 135 8   ТЕКМАДРАЙ   Еласт   (Колір блакитний) Двох компонентна еластична Полімерцементні гідроізоляція (колір блакитний) каністра 10кг + мішок 20кг кг 140   * Вартість в гривнях UAH на день покупки ТЕКМАДРАЙ Міленіум
(Колір сірий) Гідроізоляція поверхонь: збірних і монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій
(колір сірий)
мішок 25кг кг 120 2 ТЕКМАДРАЙ Міленіум
(Колір білий) Гідроізоляція поверхонь: збірних і монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій
(колір білий)
мішок 25кг кг 130 3 ПРЕМХОР Гідроізоляція тріщин, швів, стиків, сполучень, примикань, введень комунікацій
мішок 25кг кг 110 4 ПРЕМХОР Р Гідроізоляція тріщин, швів, стиків, сполучень, примикань, введень комунікацій, швидкосхоплюючий ремонтний розчин
мішок 25кг кг 110 5 Текма
Адмикс Кристал
Гідроізоляційна добавка в бетон мішок 25кг кг 150 6 ПРОКВІК Миттєва ліквідація напірної течі (час схоплювання близько 3 хвилин)
відро 25кг / 8кг / 4кг кг 110 7 ТЕКМАДРАЙ
Еласт
(Колір сірий) Двох компонентна еластична Полімерцементні гідроізоляція (колір сірий) каністра 10кг + мішок 20кг кг 135 8 ТЕКМАДРАЙ
Еласт
(Колір блакитний) Двох компонентна еластична Полімерцементні гідроізоляція (колір блакитний) каністра 10кг + мішок 20кг кг 140
* Вартість в гривнях UAH на день покупки

Регіон виконання гідроізоляційних робіт Київ і Київська область.

Гідроізоляція Київ і Київська область. Виконання гідроізоляційних робіт з гарантією. Гідроізоляція робота.

Схожі цікаві статті на тему:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама