Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція в Миколаєві - Україна. Гідроізоляційні матеріали.

No PDF file

No PDF file

Будівельна компанія «Росмакс-Сервіс» пропонує своїм замовникам в місті Миколаїв і на всій території України кваліфіковані послуги з виконання гідроізоляційних робіт із застосуванням сучасних матеріалів Sika і Mapei .

Під гідроізоляцією будівель і споруд розуміється комплекс заходів, покликаних забезпечити захист будівельних матеріалів і поверхонь від проникнення в них осадових і грунтових вод, що несе за собою погіршення експлуатаційних властивостей зведених конструкцій. Для запобігання виникнення зазначених явищ виконується гідроізоляція фундаментів і підвалів споруд з використанням гідроізоляційних матеріалів.

В основі будь-якої будівлі лежить фундамент, що несе основне навантаження і схильний до дії вологи у високому ступені. Саме його гідроізоляційний захист і є найважливішим завданням. В даному випадку застосовується підземна гідроізоляція, що забезпечує водонепроникність навіть при відносно високому тиску води в відповідних зонах.

На сьогоднішній день виробництво гідроізоляційних робіт щодо фундаментів будівельних споруд виконується за допомогою декількох типів ізоляційних матеріалів. До них відносяться рулонні, поліуретанові, бітумні, мастичні гідроізоляційні матеріали. Якісну і надійну гідроізоляцію підземних конструкцій забезпечує правильний вибір властивостей захисного матеріалу, серед яких - міцність, еластичність, ступінь герметизації, стійкість до перепадів температури, стійкість до агресивних середовищ. Таким чином, пристрій гідроізоляції фундаментів, при професійному підході, проводиться з урахуванням умов експлуатації конкретного об'єкта, а також кліматичних особливостей.

За типом впливу води підземна гідроізоляція ділиться на: Протикапілярну, безнапірні і протинапорну.
Протикапілярну ізоляція фундаментів будівель виконується з метою захисту стін будівель від капілярного підйому грунтових вод.
Безнапірна підземна гідроізоляція проводиться з метою захисту конструкцій від тимчасового впливу вологи, що з'являється внаслідок випадання атмосферних опадів.
Протівонапорная ізоляція фундаментів виконується для забезпечення їх захисту від гідростатичного тиску ґрунтових вод.

Безперечно, жодна будівельна конструкція не може вважатися повністю захищеною від впливу вологи, якщо не виконана гідроізоляція її швів.

Шви можуть бути рухливими, нерухомими, умовно нерухомими, наприклад, робочі шви в бетонних конструкціях. Роботи з гідроізоляції швів повинні виконуватися з урахуванням деяких особливостей: характеру навантаження (кількості вологи, ступеня її хімічної агресивності, періодичності впливу на конструкцію, температурних умов), особливостей будівельних матеріалів, необхідного ступеня їх захисту, а також економічних факторів.

На сьогоднішній день, гідроізоляція швів може проводитися за допомогою стрічок, що вмонтовуються за допомогою клею або притискних конструкцій, розбухають шнурів, полімерних тверднуть смол, еластичних герметиків і т. Д.

Підсумовуючи викладене, можна відзначити - вірний вибір гідроізоляційних матеріалів і технології їх застосування для ізоляційної захисту фундаментів, підвалів і швів є гарантією довговічності конструкцій і зниження витрат на їх ремонт.

Все, перераховані вище роботи по влаштуванню гідроізоляції на вашому об'єкті, ви можете замовити в ТОВ «Росмакс-Сервіс» . Компанія надає послуги в м.Миколаєві і всієї України, виконує весь спектр робіт, з використанням найякісніших і надійних гідроізоляційних матеріалів!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама