Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція

Рулонні бітумні матеріали

Рулонні бітумні матеріали призначені для влаштування плоских покрівель і гідроізоляції різних будівель і споруд.

ПВХ мембрани (полімерні) ПВХ мембрани (полімерні)

ПВХ мембрани (полімерні) - сучасний якісний гідроізоляційний матеріал, який виробляється з еластичного високоякісного полівінілхлориду.

мастики мастики

Бітумна мастика застосовується в сучасному будівництві для якісної гідроізоляції фундаменту, покрівлі, підлоги та інших поверхонь.

праймери праймери

Праймер використовується для попередньої обробки поверхонь перед укладанням гідроізоляційних і покрівельних матеріалів.

шифер плоский шифер плоский

Плоский шифер - універсальний покрівельний і облицювальний матеріал.

Комплектація Комплектація

Представлені супутні матеріали для комплектації плоскої покрівлі - аератори, воронки, пальники і т.д.


Гідроізоляція будівельних конструкцій: даху, покрівлі, фундаменту, підлоги, підвалів, стін будинку

Компанія ТОВ "Покрівля Ізоляція" займається оптовою та роздрібною поставкою гідроізоляції і покрівельних матеріалів за доступними цінами.

У будівництві широке поширення набула плоска покрівля, яка застосовується для облаштування даху житлових і промислових будівель і споруд.

Плоскі покрівлі бувають 2-х видів:

  • Традиційна експлуатованим - покрівля, яка зазнає постійних навантажень (постійної експлуатації) і виконує функції захисту будівлі і внутрішніх приміщень від погодних умов. Конструкція даної покрівлі складається з наступних елементів:
  1. Несуча підстава (бетонну основу або профлист);
  2. пароізоляція;
  3. утеплювач;
  4. Нижній шар гідроізоляційного килима;
  5. Верхній шар гідроізоляційного килима.
  • Експлуатована інверсійна - покрівля будинку, на якій можливо створення додаткового простору для пристрою терас, кафе, спортивного майданчика, автостоянки і т.д. Особливість даної покрівлі полягає в тому, що теплоізоляційний шар знаходиться не під шаром гідроізоляційного матеріалу, а поверх його. Таким чином, шар гідроізоляції охороняється від впливу атмосферних факторів, механічного впливу, а це збільшує термін служби всієї конструкції покрівлі. Поверх утеплювача укладають дренажний шар, геотекстиль, а потім шар гравію або тротуарної плитки.

Як гідроізоляційних покриттів плоскої покрівлі застосовуються такі матеріали:

  • Бітумні покрівельні та гідроізоляційні матеріали (руберойд, рубемаст, стеклоизол, бікрост);
  • Бітумно-полімерні покрівельні та гідроізоляційні матеріали (биполь, уніфлекс, техноеласт);
  • Мастики, бітум;
  • Полімерні мембрани (ПВХ мембрани).

Вище перераховані матеріали також використовуються для гідроізоляції інших будівельних конструкцій: фундаментів, підлог, підвалів, тунелів, мостів.

Варто зазначити, що якісна гідроізоляція будівельних конструкцій, будівель і споруд вельми необхідна, в першу чергу вона підвищує їх надійність і довговічність. Ціна гідроізоляції покрівлі в Єкатеринбурзі та інших містах складається з вартості матеріалів і вартості монтажу. Піклуючись про захист покрівлі від вологи і промерзання, краще не економити ні на те, ні на інше.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама