Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляційні плівки

  1. Про виробників плівок для гідроізоляції
  2. Переваги гідроізоляційної плівки
  3. Поради по монтажу гідроізоляційної плівки

Купити гідроізоляцію покрівлі в Мінську за найнижчими цінами. Гідроізоляційні плівки недорого у офіційного постачальника.

У разі монтажу покрівлі в обов'язковому порядку слід подбати про вибір і використанні подкровельного гідроізоляційного матеріалу. В даний час застосовується гідроізоляційна плівка. Справа в тому, що якщо не використовувати покрівельну плівку під металочерепицею, ондулином та іншими покриттями, під матеріалом буде накопичуватися конденсат, що згубним чином діє на елементи кроквяної системи. Більш того, через те, що елементи металочерепиці і скатних листів мають з'єднання і стики, під покрівлю запросто можуть потрапити опади. Щоб уникнути описаних неприємностей потрібно використовувати ізоляційний матеріал. Раніше великою популярністю користувалися пергамін і руберойд. Сьогодні ж розроблений більш простий, надійний і якісний аналог - гідроізоляційна плівка. Цей полімер має значною кількістю переваг, які вигідно відрізняють його від аналогів. Розберемося більш детально, чому краще зробити вибір і купити гідроізоляційну плівку, ніж зазначені компоненти.

Ціна гідроізоляційних плівок починається від 80 рублів за рулон. Але варто розуміти, що краще один раз купити плівку по краще, ніж через пару років піднімати покрівельний матеріал і перестилати плівку. Економія завжди повинна бути розумною!

Про виробників плівок для гідроізоляції

Про виробників плівок для гідроізоляції

Decker (Декер) - польський виробник покрівельних плівок, має широку лінійку мембран різної щільності: decker 120 , decker 135 та інші. Для спайки шарів матеріалу використовується ультразвук, завдяки чому термін служби таких плівок більше 50 років. Так само відзначимо доступну ціну і відмінну якість продукту. Плівки Decker у нас завжди в наявності на офісі.

від 103,50 руб

Marma - польський бренд з випуску гідроізоляційних мембран. В якості основного шару використовується якісний поліпропіленовий фін, здатний витримувати температуру спікання до 120 градусів. Зважаючи на це, відмінно підійде для утеплених покрівель з металочерепиці. Площа рулону 80м2. Хітами продажів стали мембрани Dachvent 140 NG і Dachowa Energetyczna 165

від 120,00 руб

Переваги гідроізоляційної плівки

Перше, на що варто звернути увагу - ціна плівки. У порівнянні з аналогами вона більш вигідна. Якщо ж матеріал купити оптом, покупка виглядає ще більш кращою. Міцність полімеру не викликає сумнівів. Вона не розсипається на частини навіть після закінчення тривалого часу. Якщо ж врахувати її еластичність, вибір на її користь стає очевидним. Гідроізоляційна плівка за своїми фізичними властивостями є відмінним гідробар'єром, який перешкоджає проникненню під покрівлю вологи. При цьому плівка відмінно сприяє вентиляції, що вкрай важливо для того, щоб не утворювався конденсат, який згубний для дерев'яних балок. Якщо не використовувати підпокрівельну плівку , З часом почне розвиватися грибок і пліснява, з'явиться неприємний запах, а балки згниють. Негативно конденсат впливає і на утеплювач, істотно знижуючи його теплоізоляційні властивості. Крім вологи полімер перешкоджає проникненню пилу та сміття, який також може потрапляти в стикові отвори покрівлі.

До речі, кращим утеплителям для вирішення будь-яких завдань по теплоізоляції є кам'яна вата Paroc extra .

До речі, кращим утеплителям для вирішення будь-яких завдань по теплоізоляції є   кам'яна вата Paroc extra

Протягом всього періоду експлуатації гідроізоляційної плівки полімер добре зберігає еластичність і міцність. На перераховані параметри не впливає широкий температурний діапазон, який часто зустрічається в Білорусі. Плівка є відмінним доповненням до утеплювача і підвищує його теплоізоляційні параметри. Так, збереження тепла взимку і перешкода попаданню жаркого повітря в будівлю влітку значно зростає. Склад полімерної захисної плівки дозволяє їй відмінно протидіяти сонячних ультрафіолетових променів. Сам матеріал є екологічно безпечним. Плівку легко укладати на будь-який тип поверхні і матеріалу. Для її монтажу не потрібно використання спеціальних інструментів, а людині, що виконує цю роботу, немає потреби мати профільними навичками і мати досвід.

Поради по монтажу гідроізоляційної плівки

  1. Обов'язковий зазор між утеплювачем і гідроізоляційної плівкою повинен складати від 3 до 5 сантиметрів. Якщо зазор не зробити, система не буде вентилюватися, а пар і волога не буде йти! Важливий момент, не варто плутати плівку з мембраною - з мембраною зазор не потрібен.
  2. Використовуйте двосторонній скотч для склеювання перехлестов! Плівка постійно піддається поривам вітру, які вбивають конденсат через плівку на місцях з'єднання. Тим самим Ви забезпечите себе від раптових протікання.
  3. Укладання плівки відбувається знизу вгору з нахлестом не менше 10 см.
  4. При виборі плівки перевагу слід віддати виробникам з армуючої сіткою.
  5. Для склеювання гідроізоляції не можна використовувати односторонній скотч, а так же канцелярський, який під дією холоду відійде.

Схема монтажу плівки на утеплюваної покрівлі

Схема монтажу плівки на утеплюваної покрівлі

Варто доповнити, що гідроізоляційна плівка застосовується не тільки в якості покрівельного компонента. Відмінно матеріал себе проявляє і при гідроізоляції вікон, підвальних і горищних приміщень, фундаменту. З урахуванням вищеописаного, слід зробити висновок про те, що гідроізоляційна плівка в нинішній час є практично незамінним компонентом в покрівельних і інших будівельно-монтажних роботах.

Приїжджайте до нас в офіс, всі типи плівок ви знайдете у нас на офісі, а також зможете купити за найнижчими цінами в Мінську!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама