Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ізоляційні матеріали для покрівлі (даху), фасаду і стін купити від виробника за оптимальними цінами в Москві і області.

  1. Гідроізоляційні і пароізоляційні матеріали (плівки)
  2. Теплоізоляція (утеплювачі) даху і стін
  3. Для чого потрібні ізоляційні матеріали при будівництві покрівлі та фасадів
  4. Подивіться на малюнках, де встановлюються ізоляційні матеріали (плівки і утеплювач).

Ціна від 12 рублів за м2 Ціна може бути нижче за певних умов замовлення купити

Сучасні ізоляційні матеріали забезпечують надійний захист будинків від зовнішньої вологи. Однак виникають через різкі перепади температур або несприятливих погодних умов краплі води і конденсат здатні проникати під будь-які покрівельні покриття. Крім того, результатом життєдіяльності людей в житлових приміщеннях так само стають постійні виділення вологи.

В умовах складного російського клімату при будівництві і експлуатації будівель з утепленими дахами особливо актуальною стає боротьба з конденсатом. Низьке за якістю пристрій ізоляційних систем (паро- та гідроізоляції та утеплення) стає причиною проникнення міститься в теплому приміщенні вологи у вигляді пари в конструкцію даху. Теплопровідність утеплювача покрівлі в цьому випадку збільшується. Внаслідок цього, виникають виділення конденсату, зволожуються крокви і обрешетування, поширюється цвіль, промерзає дах, і деформується обробка внутрішніх приміщень.

Гідроізоляційні і пароізоляційні матеріали (плівки)

Для запобігання такій ситуації в покрівельних системах передбачено створення вентиляційних зазорів Для запобігання такій ситуації в покрівельних системах передбачено створення вентиляційних зазорів. Пароізоляція та гідроізоляція покрівлі дозволяє видаляти як внутрішню, так і зовнішню вологу, яка проникає в конструкцію даху з атмосфери. Ізоляційні матеріали у вигляді підпокрівельних плівок і мембран встановлюються в будь-скатні покрівлі. Таким чином, забезпечується надійність і довгий термін експлуатації покрівлі і всього будинку в цілому.

Гідроізоляційні плівки повинні встановлюватися під скатними покрівлями і зовнішньої обшивкою фасадів. Такий гідроізоляційний матеріал виступає в якості захисту від зовнішньої вологи теплоізоляційного шару. Гідроізоляційні плівки оберігають від снігу, мокрого вітру, крапель конденсату - будь проникаючої під дахове покриття і обшивку будівлі вологи. Без гідроізоляції утеплювач буде поступово вбирати вологу і втрачати свої експлуатаційні властивості. До гідроізоляційних матеріалів відноситься також дифузійна "дихаюча" мембрана.

Пароізоляційна плівка так само розміщується під покрівельним покриттям і обшивкою фасадів будівель, але зі зворотного боку утеплювача. Вона також відноситься до класу ізоляційних матеріалів і життєво необхідна при будівництві покрівлі та будинки. Пароізоляція відповідає за захист теплоізоляції від проникнення водяної пари зсередини, які виникають в результаті життєдіяльності людей.

Більш докладно про всі види гідроізоляції і пароізоляції, в тому числі дифузійних мембранах написано на сторінці зліва "Гідроізоляція, пароізоляція " .

Теплоізоляція (утеплювачі) даху і стін

Під час опалювального сезону через зовнішні конструкції, в тому числі через стіни, відбуваються неминучі втрати тепла Під час опалювального сезону через зовнішні конструкції, в тому числі через стіни, відбуваються неминучі втрати тепла. Ізоляційні матеріали у вигляді утеплювачів дозволяють знизити теплові втрати, а, отже, і грошові витрати власників на опалення, більш ніж в 5 разів. Правильно встановлені гідроізоляційні і пароізоляційні плівки також сприяють збереженню ефективності утеплювача, так як захищають його від вологи, зберігаючи його теплопровідні властивості. Системи теплоізоляції окупаються не тільки зниженням вартості теплопостачання: зменшується товщина зовнішніх стін, і таким чином збільшується внутрішній простір будівлі. Це особливо актуально для будь-якого житлового будівництва.

Неутеплені або погано утеплені зовнішні стіни є причиною великої витрати енергії і створюють в приміщенні некомфортний мікроклімат. Стикаючись з холодними поверхнями стін, повітря в приміщення охолоджується і опускається вниз. При взаємодії з вологим повітрям холодні зовнішні стіни сприяють утворенню конденсату, через що елементи конструкції намокають, і утворюється цвіль. Достатня утеплення зовнішніх стін здатне вирішувати подібні проблеми. При використанні дифузійної мембрани і утеплювача, утворюється ізольована поверхню і різниця температури повітря і температури поверхні стіни настільки мала, що повітря практично не охолоджується, відповідно, конденсату не виникає. У приміщеннях будівлі з системою теплоізоляції зберігається постійний сприятливий тепло-вологісний режим. При утепленні фасадів будівель мінераловатними теплоізоляційними плитами значно знижуються шумові навантаження.

Для чого потрібні ізоляційні матеріали при будівництві покрівлі та фасадів

Підводимо підсумок:

Застосування будь-яких ізоляційних матеріалів: теплоізоляції (утеплювачів), дифузійної мембрани, супердифузійної мембрани, гідро-пароізоляційних плівок в будівельних конструкціях дозволяє істотно знизити передачу тепла між теплою і холодною сторонами. В результаті значно підвищується теплотехнічна ефективність конструкцій. Теплоізоляційні матеріали мають чудові стійкими фізико-механічними характеристиками і мають низький коефіцієнт теплопровідності. Застосування теплоізоляції дозволяє економити витрати на опалення об'єктів, експлуатацію будівель.

Теплоізоляція повинна володіти такими експлуатаційними властивостями, як:

  • Стійкість до механічних пошкоджень;
  • Гідний рівень звукоізоляції;
  • Гідрофобність - здатність відштовхувати вологу;
  • Стійкість до високих температур - здатність не плавитися при температурі понад 1000 ° С.

У будівництві в якості теплоізоляційних матеріалів застосовують кілька видів утеплювачів на основі базальтового волокна - мінераловатная продукція (Rockwool, Isoroc, Технолайт), скловолокна (Ursa, Isover), екструзійного пінополістиролу (Піноплекс). Більш докладний опис властивостей і технічних характеристик кожного з утеплювачів викладено на сторінці зліва "Утеплювачі" .

Подивіться на малюнках, де встановлюються ізоляційні матеріали (плівки і утеплювач).

ПОКРІВЛЯ утеплення

ПОКРІВЛЯ неутеплені

ФАСАД (утеплення зовні)

1) Стропило
2) Утеплювач
3) Покрівельне покриття
4) Гідроізоляція
5) Контробрешетка
6) Пароізоляція


1) Стропило
2) Решетування
3) Гідроізоляція
4) Покрівельне покриття

1) Внутрішнє оздоблення
2) Утеплювач
3) Гідроізоляція
4) Контррейка
5) Обшивка фасаду

Ще один важливий момент: термін експлуатації покрівлі і фасаду прямо залежить від якості їх монтажу. Тому важливим є наявність у фірми-продавця власних будівельних бригад і ліцензованої практики монтажу покрівлі та фасаду.

Наша Компанія пропонує своїм замовникам професійний монтаж покрівельної та фасадної системи Вашого будинку. При замовленні будівельних робіт в повному об'ємі (кроквяна система, утеплення, ізоляція, покрівельне або фасадне покриття, водостоки і т.д.) всі матеріали надаються замовникові за оптовими цінами.

Наші менеджери допоможуть Вам зробити правильний вибір ізоляційних матеріалів для Вашої покрівлі й скло, а також дадуть відповідь на будь-які питання по тел. +7 (495) 221-88-10 багатоканальний, +7 (964) 641-88-10 корпоративний мобільний.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама