Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пенетрон

  1. ВІДЕОінструкція
  2. Область застосування проникаючої гідроізоляції Пенетрон
  3. Технічні характеристики проникаючої гідроізоляції Пенетрон
  4. Переваги проникаючої гідроізоляції Пенетрон
  5. Принцип дії проникаючої гідроізоляції Пенетрон
  6. Унікальні властивості проникаючої гідроізляціі
  7. Хімічна стійкість бетону після застосування проникаючої гідроізоляції
  8. Випробування проникаючого гідроізоляційного матеріалу Панетрон
  9. технологічний регламент
  10. Інструкції щодо застосування матеріалів

ОПИС ОПИС. Суха будівельна суміш складається із спеціального цементу, кварцового піску певної гранулометрії, запатентованих активних хімічних добавок.

ПРИЗНАЧЕННЯ. Пенетрон застосовується для гідроізоляції поверхонь збірних і монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій.

Підвищує показники водонепроникності, міцності, морозостійкості бетону. Захищає конструкцію від впливу агресивних середовищ: кислот, лугів, стічних та грунтових вод, морської води.

Використовується для гідроізоляції поверхонь, що мають пори і тріщини з шириною розкриття не більше 0,4 мм.

Увага! Для гідроізоляції тріщин з шириною розкриття більше 0,4 мм, швів, стиків, сполучень, примикань, введень комунікацій застосовується Пенекрит в поєднанні з Пенетроном.

ВІДЕОінструкція

для скачування відеофайлу (51 Мб)

Область застосування проникаючої гідроізоляції Пенетрон

Гідроізоляція поверхонь збірних і монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій, в тому числі оштукатурених цементно-піщаним розчином. «Пенетрон» застосовують спільно з «Пенекрітом» для відсікання капілярного підсосу при порушеній гідроізоляції. «Пенетрон» застосовують як допоміжний матеріал при гідроізоляції тріщин, швів, стиків, сполучень, примикань, введень комунікацій в поєднанні з «Пенекрітом» і для ліквідації напірної течі в поєднанні з «ПЕНЕПЛАГ» і «ВАТЕРПЛАГ».

ОСОБЛИВОСТІ. Матеріал екологічно чистий, радіоактивно безпечний. Дозволено для застосування в господарсько-питне водопостачання. Призначено для роботи в будівництві.

Застосування матеріалу «Пенетрон» дозволяє запобігти проникненню води крізь тіло бетону навіть при наявності високого гідростатичного тиску. Застосування матеріалу дозволяє захистити бетон від впливу агресивних середовищ: кислот, стічних та грунтових вод, морської води. Бетон, оброблений «Пенетроном», набуває стійкість до впливу карбонатів, хлоридів, сульфатів, нітратів та ін. Застосування «Пенетрон» дозволяє підвищити показники водонепроникності, міцності, морозостійкості бетону, які зберігаються навіть при наявності високого радіаційного впливу.

Технічні характеристики проникаючої гідроізоляції Пенетрон

№ п / п Характеристики матеріалу Значення Методи вимірювання 1 Зовнішній вигляд Сипучий порошок сірого кольору без грудок і механічних домішок ТУ 5745-001-77921756-2006 2 Вологість,%, за масою, не більше 0,6 ТУ 5745-001-77921756-2006 3 Терміни схоплювання, хв .: ТУ 5745-001-77921756-2006 початок, не раніше 40 кінець, не пізніше 90 4 Насипна щільність в стандартному неущільненому стані, кг / м3 1200 ± 50 ТУ 5745-001-77921756-2006 5 Підвищення марки бетону по водонепроникності після обробки, ступенів, не менше 4 ТУ 5745-001-77921756-2006 6 Підвищення міцності обробленого бетону на стиск від початкової обробки,%, Проте 10,0 ТУ 5745-001-77921756-2006 7 Підвищення морозостійкості бетону після обробки, циклів, не менше 100 ГОСТ 10060.1-95 8 Стійкість бетону після обробки до дії розчинів кислот: HCl, H2SO4 стійок Ст. РЕВ 5852-86 9 Стійкість бетону після обробки до дії лугів: NaOH стійок Ст. РЕВ 5852-86 10 Стійкість бетону після обробки до дії світлих і темних нафтопродуктів стійок Ст. РЕВ 5852-86 11 Стійкість бетону після обробки до гамма опроміненню дозою 3000 МРад стійок Висновок ПТО «Прогрес»
№ 22/26 від 06.05.03 12 Ультрафіолет не впливає Ст. РЕВ 5852-86 13 Застосування для резервуарів питної води допускається Гігієнічний сертифікат
ТУ 5745-001-77921756-2006 14 Кислотність середовища застосування, рН від 3 до 11 Ст. РЕВ 5852-86 15 Застосування: температура поверхні, ° С, не менше +5 ТУ 5745-001-77921756-2006 16 Температура експлуатації, ° С у відповідності з нормами експлуатації бетону ТУ 5745-001-77921756-2006 17 Умови зберігання матеріалу в приміщеннях будь-якої вологості при температурах від - 80 до +80 оС ТУ 5745-001-77921756-2006 18 Гарантійний термін зберігання матеріалу, місяців, не менше 18 ТУ 5745-001-77921756-2006

ГАРАНТІЯ ВИРОБНИКА. Завод гідроізоляційних матеріалів «Пенетрон» гарантує відповідність матеріалів для проникаючої гідроізоляції системи Пенетрон Технічним Умовам 5745-001-77921756-2006 «Суміші сухі гідроізоляційні дисперсні системи Пенетрон», а також всім сучасним стандартам. Завод гідроізоляційних матеріалів «Пенетрон» гарантує, що матеріали системи Пенетрон містять всі компоненти в їх відповідній пропорції. Застосування матеріалів системи Пенетрон повинно здійснюватися в суворій відповідності з Технологічним регламентом на пр імененія гідроізоляційних матеріалів проникаючої дії системи Пенетрон.

Переваги проникаючої гідроізоляції Пенетрон

Чому проникаюча гідроізоляція є на сьогоднішній день найпрогресивнішим і технологічним методом захисту бетону від згубного впливу води?

  1. Проникаюча гідроізоляція не схильна до механічного зносу, оскільки гидроїзолірующимі властивостями володіє сам бетон. Термін служби гідроізоляції дорівнює терміну служби бетону, а за рахунок гідроізоляції бетону цей термін зростає.
  2. Використання проникаючої гідроізоляції більш технологічно. Немає необхідності повністю просушувати бетон. Завдяки проникаючим властивостям Пенетрон, бетонну конструкцію можна обробляти з будь-якого боку, іншими словами при обробці фундаменту немає необхідності його відкопувати.
  3. Проникаюча гідроізоляція Пенетрон володіє унікальними властивостями самозалечіванія наскрізних тріщин, пор і інших дефектів, які неминуче з'являються на будь-яких бетонних конструкціях при експлуатації, з розкриттям не більше 0,5 мм. Якщо в новоутворені пори бетону починає просочуватися вода, то поновлюється зростання кристалів.
  4. Пенетрон дає поступове підвищення водонепроникності бетону до W20 (2 МПа) і вище, наприклад, при випробуванні на водонепроникність бетонних зразків з гідроізоляційної добавкою Пенетрон з ефектом самолікування тріщин відбувається збільшення марки по водонепроникності з W4 до W10 через наступні 28 днів і з W14 до W20 в протягом 90 діб.
  5. Пенетрон не впливає на основні фізичні параметри бетонної суміші: рухливість, міцність, терміни схоплювання і т. Д., За винятком водонепроникності. Оброблений Пенетроном бетон зберігає паропроникність.

Фірмовий матеріал Пенетрон допоможе навіть в тих умовах, коли інші сухі будівельні суміші не справляються. Отже, як вже було зазначено в основу дії фірмового гідроізоляційного матеріалу Пенетрон, закладений абсолютно інший принцип. Зазвичай гідроізоляція носить поверхневий характер. Наносячи поверхневі гідроізоляційні матеріали на площину бетону ми створюємо певний захисний шар, що перешкоджає проникненню води.

Принцип дії проникаючої гідроізоляції Пенетрон

При нанесенні на вологий бетон рідкого розчину матеріалу для проникаючої гідроізоляції «Пенетрон» на поверхні створюється високий хімічний потенціал, при цьому внутрішня структура бетону зберігає низький хімічний потенціал. Осмос прагне вирівняти різницю потенціалів; виникає осмотичний тиск. Завдяки наявності осмотичного тиску активні хімічні компоненти матеріалу «Пенетрон» проникають глибоко в структуру бетону. Чим вище вологість бетонної структури, тим ефективніше відбувається процес проникнення активних хімічних компонентів в глиб бетону. Цей процес протікає як при позитивному, так і при негативному тиску води. Глибина проникнення активних хімічних компонентів матеріалу «Пенетрон» суцільним фронтом досягає декількох десятків сантиметрів.

Читати далі >>

Унікальні властивості проникаючої гідроізляціі

Матеріали проникаючої дії системи Пенетрон мають ряд унікальних властивостей, що роблять їх використання максимально простим і ефективним.

  • матеріали Пенетрон наносяться на вологу поверхню; попередня сушка поверхні не потрібно, що значно знижує витрати при виконанні робіт
  • технологія виконання гідроізоляційних робіт із застосуванням матеріалів системи Пенетрон не вимагає складною, тривалою і витратною процедури підготовки поверхні
  • матеріали системи Пенетрон прості у використанні

Читати далі >>

Хімічна стійкість бетону після застосування проникаючої гідроізоляції

Хімічна стійкість та антикорозійні властивості бетону після застосування проникаючої гідроізоляції Пенетрон.

Читати далі >>

Випробування проникаючого гідроізоляційного матеріалу Панетрон

Дія матеріалу «Пенетрон» засноване, в основному, на осмотичний тиск, реакціях в твердому стані і броунівському русі. Хімічні компоненти сухої суміші «Пенетрон», розчиняючись у воді, глибоко проникають в структуру бетону і вступають в реакцію з складовими частинами продуктів твердіння цементного каменю.

Застосування суміші «Пенетрон» сприяє довговічності бетонних і залізобетонних конструкцій, так як за рахунок зниження проникності цементного каменю для агресивних середовищ підвищується їх термін експлуатації.

Читати далі >>

технологічний регламент

завантажити (5.4 Мб) або подивитися онлайн

Інструкції щодо застосування матеріалів

Посилання для скачування (0,3 Мб)

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама