Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Послуга гідроізоляції швів зсередини ін'єкційним способом за доступною ціною в Краснодарі

  1. Особливості та переваги ін'єкційної герметизації
  2. Де замовити професійне ін'єктування?

Тріщини в заглиблених конструкціях дуже небезпечні і повинні бути своєчасно відремонтовані. Вони часто стають причиною руйнування фундаментного підстави і втрати міцності всієї конструкції. Сучасні технології дозволяють усунути такі проблеми. Порівняно новим методом захисту від вологи є проведення ін'єкційної гідроізоляції зсередини підземних і інших споруд. Такий спосіб дозволяє не тільки попередити зниження несучої здатності конструкції, проникнення вогкості, а й усунути напірні протікання.

Особливості та переваги ін'єкційної герметизації

Особливості та переваги ін'єкційної герметизації

Дана технологія передбачає введення під великим тиском герметизирующего розчину в товщу конструкції. Для цього використовують спеціальні склади, які не руйнуються під впливом нерівномірних навантажень і застигають при контакті з водою. Це можуть бути епоксидні, полімерні смоли, піни, або мінеральні склади на основі мікроцементов. У рідкому стані засоби перебувають дуже нетривалий час - від 20 до 40 с, що залежить від використовуваних каталізаторів.

Перед проведенням робіт обов'язково проводиться візуальний огляд об'єкта, під час якого фахівець визначає місця введення розчину.

Ін'єктування проводиться наступним чином:

  • уздовж тріщини в шаховому порядку під кутом 45 градусів просвердлюють отвори діаметром до 2-х см, таким чином, щоб вони перетинали тріщину всередині конструкції;
  • в утворилися отвори вставляються пакери, до яких приєднується шланг прикріплений до насоса;
  • під тиском насос подає ін'єкційний склад через пакери в порожнину тріщини. При правильній установці пакеров склад рівномірно розподіляється в порожнині;
  • заключним етапом є обробка ремонтованої ділянки гідроізоляційними і ремонтними складами захищають від проникнення води і відновлюють геометрію конструкції.

Основна сфера застосування такого способу - герметизація «холодних» швів, відсічна гідроізоляція, ліквідація протікань, ремонт гідротехнічних, підземних споруд.

Основні переваги технології:

  • роботи можна виконувати в процесі зведення будівельних конструкцій;
  • в деяких випадках ін'єктування є єдиним способом ліквідувати протікання рідини;

Де замовити професійне ін'єктування?

Особливістю ін'єктування є моментальне затвердіння матеріалу, тому такі роботи вимагають великого досвіду і професіоналізму. Компанія Ре - Нова надає послуги ін'єкційної гідроізоляції швів на будь-яких об'єктах в Краснодарі. Особливістю ін'єктування є моментальне затвердіння матеріалу, тому такі роботи вимагають великого досвіду і професіоналізму

Великий практичний досвід і наявність спеціального обладнання дозволяє нам виконувати складні роботи на високому професійному рівні. Замовити гідроізоляцію ін'єкційним способом можна прямо на нашому сайті . Після надходження заявки і узгодження із замовником роботи будуть виконані у найстисліші терміни і з гарантією на тривалий період.

У нас також можна придбати ін'єкційну гідроізоляцію в Краснодарі за доступними цінами і сертифікатом якості.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама