Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проникаюча гідроізоляція бетону "Кальматрон"

  1. Унікальні особливості використання
  2. Простота і легкість нанесення
  3. Збереження «здорового» мікроклімату
  4. Особливість термінів служби
  5. додаткові переваги

Проникаюча гідроізоляція «Кальматрон» - унікальна альтернатива традиційним засобам для гідроізоляції бетону, створена забезпечити максимально високий рівень захисту бетону та залізобетону від згубного впливу вологи. Ефективність гідроізоляційних складів «Кальматрон» підтверджена неодноразовими випробуваннями в лабораторних умовах і перевірена на практиці, вся продукція сертифікована для використання в будівництві.

Читати далі "

Група компаній «Кальматрон» - одна з провідних на світовому ринку з виробництва гідроізоляційних матеріалів, більше 15 років успішного представництва в республіці Білорусь.


Гідроізоляція проникаючої дії - в чому особливість методу? Така «захист» діє в самому бетоні, проникаючи вглиб його структури і об'ємно заповнюючи пори і мікротріщини. Зміцнюється сама бетонна конструкція, заповнені пори не дозволяють волозі просочитися всередину навіть при високому гідростатичному тиску. Зруйнувати гідроізоляційну захист можна, тільки зруйнувавши саму конструкцію.

Ефект об'ємної гідроізоляції бетону досягається при проникненні компонентів складів вже на глибину 1 см (незалежно від сторони обробки)!

На відміну від вищевикладеного, традиційні методи передбачають створення бар'єру для проникнення води, який захищає поверхню тільки з боку нанесення. Порушення цілісності захисного матеріалу зажадає подальшого дорогого і заморочливого ремонту.

Опис продукту. Система проникаючої гідроізоляції «Кальматрон» - це сухі будівельні суміші, екологічно безпечні, не мають в складі токсичних і радіоактивних речовин, не сприйнятливі до шкідливому впливу продуктів нафтопереробки, кислот, лугів, перешкоджають проникненню радіоактивного випромінювання. Матеріал дозволений для обробки конструкцій зберігання питної води.


Виділимо 5 важливих причин купити проникаючу гідроізоляцію торгової марки «Кальматрон»:

Виділимо 5 важливих причин купити проникаючу гідроізоляцію торгової марки «Кальматрон»:

  • Унікальні особливості використання

Можливо нанесення складів при ремонті будівель, коли протікання вже з'явилися. Захист проникає вглиб назустріч тиску води. можливість обробки бетонних фундаментів у вже експлуатованих будівлях. Не потрібні витрати на відкопування заглиблених споруд, не важлива сторона обробки стін.

Не потрібні витрати на відкопування заглиблених споруд, не важлива сторона обробки стін

  • Простота і легкість нанесення

Значно скорочуються трудовитрати на виконання робіт, процес максимально спрощений, не потрібні додаткові спеціальні інструменти. Наноситься на вологу поверхню.

Наноситься на вологу поверхню

  • Збереження «здорового» мікроклімату

Проникаюча гідроізоляція зберігає паропроникність, не перешкоджаючи проходженню повітря, що сприятливо для формування «здорового» мікроклімату всередині приміщень і збереження працездатності армування.

Проникаюча гідроізоляція зберігає паропроникність, не перешкоджаючи проходженню повітря, що сприятливо для формування «здорового» мікроклімату всередині приміщень і збереження працездатності армування

  • Особливість термінів служби

Довговічність гідроізоляційних матеріалів дорівнює терміну служби самої бетонної конструкції. Зміцнений бетон добре витримує різні механічні дії. Здатність до самозаліку - дрібні тріщини, до 0,2 мм, можуть омонолічіваются, досить просто добре змочити водою поверхню.

Здатність до самозаліку - дрібні тріщини, до 0,2 мм, можуть омонолічіваются, досить просто добре змочити водою поверхню

  • додаткові переваги

Крім свого прямого призначення, високого ступеня водонепроникності (не менше W12), гідроізоляція проникаючої дії забезпечує: підвищення морозостійкості споруд, стійкість до перепадів температур, впливу хімічно агресивних речовин, несприйнятливість до грибків і плісняви, збільшення корозійної стійкості бетонів.


Чи виправдані витрати? Чи виправдані! Закладіть ризики можливих ремонтів при використанні традиційних матеріалів: гарантований термін служби деяких не більше 7 років, можливе відшарування захисного шару від поверхні, можливі порушення цілісності матеріалів. Ремонт самого захисту, виправлення наслідків шкідливої ​​дії вологи (вогкість, цвіль, псування речей) може обійтися в суму, більшу, ніж на проведення гідроізоляційних робіт спочатку.

Придбати нашу проникаючу гідроізоляцію в Мінську та інших містах Білорусі Ви можете у офіційного виробника на території РБ, компанії ПП «Кальматрон-М», в будь-яких обсягах і за вигідними цінами. Телефонуйте за детальною консультацією за телефонами: (017) 310-69-54, (029) 629-22-93, (033) 366-94-05.

Гідроізоляція проникаючої дії - в чому особливість методу?
Чи виправдані витрати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама