Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проникаюча гідроізоляція для бетону

  1. Проникаюча гідроізоляція бетону
  2. Як купити кращу гідроізоляцію для бетону

Бетон - головний будівельний матеріал на будь-якому майданчику Бетон - головний будівельний матеріал на будь-якому майданчику. Монолітне бетонування вважається найдорожчим, ефективним і надійним. Чим грандіозніше будівництво, тим більше уваги приділяють якості монолітного бетону.

Традиційно, в російському приватному будівництві, замовники вибирають для себе кращі і надійні матеріали. До сих пір слабо приживаються у нас каркасні технології, полегшені газобетони, які можна проколупнути столовою ложкою з вулиці та ін. Технології помірної економії. У кращому випадку, керамзитобетонні блоки, які вагою і зовнішнім виглядом своїм дають зрозуміти покупцеві - це серйозний будівельний матеріал. Зводячи будинок «для себе», замовник готовий витрачатися на якісний бетон, але часто забуває про правильну гідроізоляції бетону.

Зводячи будинок «для себе», замовник готовий витрачатися на якісний бетон, але часто забуває про правильну гідроізоляції бетону

Нерідко ми зустрічаємо картину, коли дорогий бетон марки М300 і вище виливається прямо в грунти, без застосування технічної плівки (мембрани). У такому випадку, навіть з добре утрамбованими грунтами, цемент йде вниз, верхній шар бетону кришиться і з часом перетворюється в потерть. У такій ситуації вже пізно думати про гідроізоляції бетону, актуальніше буде питання - як довго простоїть він в принципі.

Спроба обклеїти бетон рулонними матеріалами, замазати бітумними мастиками і іншими шаровими технологіями рано чи пізно призводить до їх природному відшаровування. Як підсумок, що вийшла з ладу гідроізоляція бетону залишає його беззахисним перед агресивним впливом грунтових вод. З кожним новим циклом падіння температури нижче 0 ° C, вода, просочена моноліт, починає буквально рвати його зсередини.

Проникаюча гідроізоляція бетону

Як захистити монолітний бетон від вогкості, руйнування, утворення цвілі і протікання раз і назавжди
Як захистити монолітний бетон від вогкості, руйнування, утворення цвілі і протікання раз і назавжди?

Проникаюча гідроізоляція для бетону КРІСТАЛЛІЗОЛ ™ не працює своїм шаром. Активні компоненти матеріалу, проникаючи вглиб конструктиву, модифікують бетон, роблячи його щільніше, міцніше, підвищують його морозостійкість і водонепроникність до 12 атмосфер (120 метрів водяного стовпа). Такі показники дозволяють оброблену бетонну ванну пустити у вільне плавання невеликого озера. Таким чином, навіть найсильніше тиск грунтових вод на монолітний бетон - найпростіша задача для проникаючої гідроізоляції бетону КРІСТАЛЛІЗОЛ ™.

Більшість замовників, які не раз спостерігали відшаровування рулонних матеріалів від бетону, намагаються вибрати рідку гідроізоляцію для свого бетону. Рідкі матеріали при нанесенні створюють безшовне покриття, а значить воді важко буде знайти місце «стику», проникнувши в яке, за короткий термін вода просто відірве будь-яку шарову гідроізоляцію від бетону. Серед таких матеріалів - бітумні мастики для гідроізоляції бетону, рідке скло, проникаюча гідроізоляція, рідка гума тощо.

Кожна з цих технологій має свої плюси і мінуси. Як правило, неможливо знайди одне чудове рішення для всіх випадків відразу. При виборі матеріалу важливо відповісти собі на наступні питання:

  1. Вибираючи рідку гідроізоляцію для бетону, чи готовий я до ризиків відшаровування матеріалу?
  2. Чи готовий я, через років 10, повторити обробку бетону?
  3. Чи достатній лабораторний потенціал до 7МПа для моїх грунтів?

Якщо ви сумніваєтеся з відповіддю на один з цих питання, вам варто серйозно розглянути проникаючі матеріали для гідроізоляції вашого бетону.

Як купити кращу гідроізоляцію для бетону

Всілякі мастики, рулони, руберойди та інше широко представлені в будь-якому будівельному магазині. Рідке скло для гідроізоляції бетону ви також знайдете в будь-якому магазинчику, будівельному ринку або навіть в гаражі у сусідів від минулого ремонту. Купити гідроізоляцію для бетону абсолютно не проблема. Питання в тому, де знайти дійсно ефективний матеріал і скільки він буде коштувати.

Проникаюча гідроізоляція для бетону КРІСТАЛЛІЗОЛ ™ представлена ​​в багатьох містах РФ, купити необхідні матеріали ви можете у наших представників на місцях, або звернувшись до центрального офісу за телефоном 8 (495) 660-35-15. Ціна гідроізоляції одного квадратного метра бетонної поверхні складе від 140 рублів.

Ціна проведення гідроізоляції бетону залежить від запитів конкретних будівельних бригад, проте, у випадку з проникаючими матеріалами КРІСТАЛЛІЗОЛ ™, роботи тарифікується як малярно-штукатурні роботи і загальна вартість гідроізоляції бетону несильно перевищує цінник на забарвлення або штукатурку стін
Ціна проведення гідроізоляції бетону залежить від запитів конкретних будівельних бригад, проте, у випадку з проникаючими матеріалами КРІСТАЛЛІЗОЛ ™, роботи тарифікується як малярно-штукатурні роботи і загальна вартість гідроізоляції бетону несильно перевищує цінник на забарвлення або штукатурку стін.

Чи готовий я, через років 10, повторити обробку бетону?
Чи достатній лабораторний потенціал до 7МПа для моїх грунтів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама