Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рулонний гідроізоляція Техноніколь для фундаменту: опис

  1. Рулонний гідроізоляція Техноніколь для фундаменту наплавляюча
  2. ПВХ мембрани
  3. профільовані мембрани

Застосування мембрани PLANTER

Застосування мембрани PLANTER

Наплавляюча гідроізоляція Техноніколь

[Натисніть на фото
для збільшення ]

Рулонний гідроізоляція Техноніколь для фундаменту являє собою надійний бар'єр, з 2 шарів бітумного або бітумно-полімерного матеріалу з основою з склотканини, скловолокна або поліестеру. Всі матеріали, які використовує виробник, відрізняються біологічної або хімічної стійкістю, міцністю на розрив. Всі гідроізоляційні матеріали бренду засновані на застосуванні довговічних сучасних матеріалів. Також для проведення гідроізоляційних заходів корпорація розробила унікальні полімерні мембрани з нульовою влагопроницаемостью.

Гідроізоляційні матеріали ТехноНІКОЛЬ найбільш адаптовані до кліматичних умов країни. Вони гнучкі при низьких температурах, еластичні, теплостійкі. Розроблено цілі схеми гідроізоляційних шарів для різних умов гідроізоляції: Фундамент стандарт, Фундамент Дренаж, Фундамент Термо, Шведська плита та ін.

Рулонний гідроізоляція Техноніколь для фундаменту наплавляюча

Найпопулярніша рулонний гідроізоляція від Техноніколь - це всілякі Техноеласт - СБС модифіковані наплавляються, підвищеної міцності. В якості захисного шару у різних матеріалів використовується зерниста посипання або полімерна плівка.

Техноеластміст - щільний міцний матеріал, який використовується для створення 1-шарової гідроізоляції.

Техноеласт ЕМП 5.5 - біостійкий наплавляється гідроізолятор.

Техноеласт АЛЬФА - в складі матеріалу є спеціальний газоізоляціонний алюмінієвий екран, на який нанесено бітумне покриття. Техноеласт АЛЬФА захищає підземні конструкції і приміщення від впливу радону та метану.

Техноеласт ЕПП - найкраще рішення для критичних температур, постійного тиску техногенних вод і для гідроізоляції фундаментів з підвищеними вимогами надійності.

Всі перераховані вище матеріали відносяться до наплавляється. Для їх монтажу потрібно газовий пальник, зате утворене покриття відрізняється надійністю і еластичністю.

В якості універсальної гідроізоляції в малобюджетном будівництві може використовуватися:

Лінокром - матеріал на основі скловолокна або склотканини. Матеріал також випускається з захисним шаром у вигляді зернистої посипання або плівки.

Бікрост - малобюджетний матеріал, нове покоління руберойду.

Уніфлекс - СБС-модифікований наплавляється гідроізоляційний полімерно-бітумний матеріал.

А також недовговічні стеклоизол, рубемаст, пергамін і руберойд.

ПВХ мембрани

Полімерні мембрани - це сучасний гідроізоляційний матеріал. Для фундаментів виробник випускає полімерну мембрану LOGICROOF T-SL. Це 2-хслойную гідроізоляційна неармована мембрана з високоякісного полівінілхлориду з жовтим шаром.

профільовані мембрани

Для захисту верств гідроізоляції і стіни фундаменту розроблені профільовані мембрани PLANTER. Основна функція PLANTER- захист гідроізоляційного шару, організація пристенного дренажу. Матеріал має відмінні характеристики міцності, стійкий до хімічної і біологічної агресії. Компанія випускає кілька різновидів профільованих мембран: стандарт, еко, гео, екстра.

© Build-Insulation.ru. Захищено авторським правом

Мітки: фундамент підрозділ: гідроізоляція

технології

Новини

Читайте також

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама