Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Супер-гідроізоляція для ванних кімнат, душових, саун і терас

Будуючи собі житло, ми мріємо зробити його сухим, теплим, затишним. І ось новосілля позаду, нове приміщення радує око своєю первозданною чистотою. Але проходить деякий час, і щасливі власники помічають мокрі плями на стіні кімнати, що межує з ванною або туалетом, а зі стелі гаража під терасою звисають краплі води. Всі ці неприємності є наслідком недостатньої уваги до питань гідроізоляції.

Старі методи з використанням «смоли» або «рідкого скла» в принципі не можуть забезпечити сучасних будівельних вимог. А в деяких випадках їх застосування може призвести до погіршення експлуатаційних параметрів споруди (нездатність вільного парогазообмена, неможливість подальшого нанесення штукатурки або наклеювання плиток в разі гідроізоляції «смолою» і ін.). Цих проблем можна уникнути, застосовуючи системи гідроізоляції вологих приміщень, терас і балконів німецької фірми DEITERMANN. Вона дає можливість виконання безшовної ізоляції під плитками на різних поверхнях. До складу системи входять комплект матеріалів (грунтовка, основний гідроізоляційний матеріал, еластична стрічка для стиків, спеціальний клей для плитки і фуга) і оптимально підібрана технологія його застосування. Розглянемо докладніше компоненти цієї системи.

В якості грунтовки застосовується матеріал Eurolan TG 2, який, маючи сильні в'яжучі властивості, після висихання призводить до стабілізації (поліпшення міцності, адгезії і т.д.) тендітних, пилять підстав і підстав з високим водопоглинанням. Eurolan TG 2 може застосовуватися і окремо, наприклад, для підготовки основи перед наклеюванням глазурі або плиток на гіпсові штукатурки, гіпсокартонні і гіпсоволокнисті плити.

Основний гідроізолірующій матеріал Superflex 1 (Суперфлекс 1) являє собою готову до вживання рідку ізолюючу плівку на основі суспензії синтетичних речовин, яка після висихання утворює еластичну (подібну гумі) водонепроникну поверхневу гідроізоляцію.

Сфера застосування Superflex 1 - виконання ізоляції поверхонь у вологих і мокрих приміщеннях перед наклеюванням плиток. Даний матеріал використовується, перш за все, там, де необхідна дуже висока водонепроникність, наприклад, в душових, ванних кімнатах, туалетах, пралень, а також для виконання гідроізоляції похилих стяжок на терасах і балконах. Матеріал наноситься на будь-які мінеральні (бетон, цегла, блоки, камінь) основи, на стінові поверхні, що містять гіпс (гіпсові, гіпсокартонні, гіпсоволокнисті плити, штукатурки з вмістом гіпсу), а також на підлогу (стяжки) з підігрівом. Головна його перевага - це дуже висока еластичність (розтяг до розриву складає не менше 250%), що дозволяє виконати гідроізоляцію в місцях з екстремально великими температурними перепадами.

Головна його перевага - це дуже висока еластичність (розтяг до розриву складає не менше 250%), що дозволяє виконати гідроізоляцію в місцях з екстремально великими температурними перепадами

Технологія використання системи Superflex 1 надзвичайно легка і містить декілька простих операцій.

1. Підготовка поверхні об'єкту - зводиться до очищення її від бруду і відшарувалися частинок. За допомогою валика або кисті грунтуем двічі поверхню матеріалом Eurolan TG 2 (витрата 150-250 мл / м2).

2. Приклеюємо на стиках стіна-стіна, стіна підлогу або температурних швах ізолюючу стрічку Superflex 75 \ 4 за допомогою матеріалу Superflex 1.

3. Наносимо матеріал Superflex 1 у два прийоми за допомогою валика (витрата близько 1,6 кг \ м2). Закінчивши нанесення ізоляції, слід протягом доби захищати її від прямих сонячних променів, води і морозу.

4. Через 48 годин після нанесення Superflex 1 можна наклеювати плитку. Для наклеювання плиток використовується високоеластичний водонепроникний та морозостійкий клей Plastikol KM Flex (Пластіколь КМ Флекс), який має високу адгезію до керамічних плиток, натуральному каменю, пінопласту, бетону, асфальту, цегли, плит ДСП.

Якість матеріалів системи гідроізоляції Superflex 1 гарантується фірмою DEITERMANN, виробництво якої сертифіковано у відповідності до системи міжнародних стандартів ISO 9001, а також значним досвідом фірми «Бригадир», яка є представником DEITERMANN в Україні.

Будемо завжди раді допомогти Вам у вирішенні Ваших проблем.

Наші координати:

ТОВ «Бригадир»

Пр-т. Возз'єднання, 7а, оф. 533, а / я 43

02160

Тел. 044 332-332-1

Тел. / Факс 044 331-31-11

e-mail: Цей e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама