Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Композитна терасна дошка

Дошка терасових систем Terranson Дошка терасових систем Terranson. Виробник - Китай, у виробництві використовуються сертифіковане обладнання, дотримані всі європейські стандарти якості. Тераси від Террансон позиціонуються як альтернатива дорогим системам, і мають широкий діапазон кольорів. Досить популярний на Українському ринку, найчастіше його використовують для організації терас заміських будинків з не дуже активним рухом і басейн майданчиків ,. Дошка має якісний зовнішній вигляд а полімер стійкий до навантажень більше 500 кг / м.кв.

Детальніше >>

Композитна дошка Mirradex виготовляється в Малайзії. Недорога альтернатива європейським виробникам ДПК. Виробляється в двох кольорах Brown і Malakka. Може використовуватися обома сторонами, зовнішнім виглядом імітує натуральну деревину. Незважаючи на орієнтування до класу-економ це якісний продукт. Позиціонується як високоміцний матеріалами. При випробуваннях на вигин витримав зусилля в 25МПа.

Детальніше >>

Терасні системи Legro Терасні системи Legro. Виробник - угорська фірма із солідною репутацією на європейському ринку. Має різноманітні колірні рішення. Склад - полімер плюс деревний пил. Обидві поверхні дошки як гладка, так і рифлена придатні до експлуатації для різних цілей, що підкреслює її універсальність. Legro використовується для обробки обох типів терас - закритого і відкритого типу, а так само може монтуватися вертикально. Вона часто використовується в ресторанах, кафе, аквапарках і на терасах в паркових зонах відпочинку.

Детальніше >>

Бельгійські терасові системи Bruggan Бельгійські терасові системи Bruggan. Ідеально збалансований композитний продукт. До складу входить 35% полімеру, 60% деревини і 5% аддитивна суміш. Терасна дошка Bruggan має текстурну фактуру дерева, багатий зовнішній вигляд і дуже зносостійка. По суті це преміум-клас в терасових системах! Вона придатна для укладання поверхонь комерційних об'єктів, площ з інтенсивним рухом і майданчиків поблизу водойм і може монтуватися як горизонтально так і вертикально.

Детальніше >>

Сфери застосування терасної дошки Терасна дошка ДПК, відмінно підходить:

  • для влаштування терас, причалів, балконів, фасадів каркасних будинків, басейнів майданчиків, патіо, паркових доріжок;
  • для обробки вологих або сирих приміщень;
  • для виробництва вуличних виробів і ін.

Зараз вироби з композитної складової вдало включаються в красиві дизайнерські й архітектурні рішення, широко використовуються на виробничих підприємствах і в побуті.

Композитна терасна дошка чи інакше деревно полімерний композит (ДПК) - це відносно новий вид продукції оздоблення який має ряд переваг по відношенню до традиційно використовуваним видам деревини і розрахований на тривалий термін використання в несприятливих природних умовах. Вона не вигоряє на сонці, має стабільний розмір, легко очищається від різного роду забруднень, Це універсальний матеріал для зовнішньої і внутрішньої обробки приміщень надає унікально красивий ефект і солідний зовнішній вигляд будь-якого будинку або приміщенню а різноманітність колірних варіантів порадує різноманіттям дизайнерських рішень.

Вона не вигоряє на сонці, має стабільний розмір, легко очищається від різного роду забруднень, Це універсальний матеріал для зовнішньої і внутрішньої обробки приміщень надає унікально красивий ефект і солідний зовнішній вигляд будь-якого будинку або приміщенню а різноманітність колірних варіантів порадує різноманіттям дизайнерських рішень

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама