Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити цегла в Казані: найкраща ціна цегли за штуку від виробника

Цегла - один з найдавніших і універсальних будівельних матеріалів

Цегла - один з найдавніших і універсальних будівельних матеріалів. Його міцність і зносостійкість, висока надійність і стійкість перед руйнуваннями механічного, кліматичного і хімічного характеру зробили його матеріалом №1 як в професійному будівництві, так і серед приватних забудовників. Цегла є відмінним засобом для захисту будинку від холоду, перегріву і вологи. Це вогнестійкий, звуконепроникний і теплоізоляційний матеріал, що не вимагає постійного спеціального догляду. Сьогодні кожні 6 з 10 будинків у світі будується саме з даного матеріалу.

Щоб будівництво будинку або іншого об'єкта принесло Вам задоволення, подбайте про якісних і надійних будівельних матеріалах. В першу чергу, зрозуміло, Вам необхідно купити цеглу, ціна якого не буде йти врозріз з якістю. Різноманітність ринку матеріалів в Казані на сьогодні дозволяє купити цеглу різних кольорів і фактур, що дозволяє реалізовувати будь-які креативні дизайнерські проекти.

Наприклад, керамічна цегла має хороші дифузійні характеристики - він вбирає зайву вологу в приміщенні, а при посушливій атмосфері віддає її назад, забезпечуючи оптимальний, комфортний мікроклімат. Виробництвом керамічної цегли, який ми реалізуємо, займаються провідні концерни Європи і Росії, в тому числі Куркачінскій завод (Високогірський район республіки Татарстан) найбільшого австрійського виробника Wienerberger .

Прийнято вважати, що якісний товар обов'язково повинен коштувати дорого, але це не зовсім так. У «Цегляної Компанії» навіть на імпортний цегла ціна залишається завжди на помірному рівні, тому що ми, працюючи з виробником безпосередньо, можемо дозволити собі продаж цегли за вигідними для Вас цінами. Якщо Ви порівняєте наші ціни на цеглу по місту, то помітите різницю - ось що означає працювати без перекупників і посередників!


Нехай будинок Ваш буде теплим!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама