Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Україна заборонила в'їзд російським чоловікам

цею материал Доступний по-русски

Раніше глава ДПСУ заявив, що громадянам РФ чоловічої статі у віці від 16 до 60 років обмежений в'їзд на територію України у зв'язку з введенням воєнного стану.

Раніше глава ДПСУ заявив, що громадянам РФ чоловічої статі у віці від 16 до 60 років обмежений в'їзд на територію України у зв'язку з введенням воєнного стану

У РФ кажуть, що не відповідатимуть дзеркально / фото УНІАН

Читайте також Ізоляція Росії: Держдеп заявив, що після агресії в Керченській протоці Трамп послав Путіну "потужний сигнал"

Про це заявив сенатор Франц Клінцевич, передає " РІА Новини "." Київ відверто йде на розрив усіх зв'язків з Росією, провокуючи нас такими своїми кроками на дзеркальний відповідь, що стане сильним ударом по мільйонам українців, які працюють в Росії. Такої відповіді від нашої країни Київ не дочекається ", - говорить він.

Офіційний речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що введення дзеркальних заходів на в'їзд чоловіків з України в Російську Федерацію «може привести до божевілля».

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це Захарова заявила на брифінгу в Москві.

«Що стосується України і того режиму, який зараз стоїть у важелів управління країною то говорити про дзеркальності просто страшно, тому що якщо хто-небудь спробує повторити дзеркально то що відбувається зараз в Києві, то це може привести до божевілля», - сказала Захарова, відповідаючи на питання, чи варто очікувати дзеркальних заходів з боку Росії.

Як повідомляв УНІАН, 30 листопада голова Державної прикордонної служби Петро Цигикал заявив, що громадянам чоловічої статі з Російської Федерації у віці від 16 до 60 років обмежений в'їзд на територію України у зв'язку з введенням воєнного стану в 10 областях України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама