Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Унітаз з вертикальним випуском: особливості, порядок установки, правила експлуатації

  1. Різниця унітазів за формою випуску
  2. Особливості унітазу з вертикальним випуском
  3. Установка унітазу з вертикальною формою зливу
  4. Пам'ятка користувачу унітазу з вертикальною формою зливу

Кожна сім'я прагне до того, щоб в її будинку було затишно і комфортно жити Кожна сім'я прагне до того, щоб в її будинку було затишно і комфортно жити. І, при можливості, в першу чергу покращує свої побутові умови. Не виключенням є заміна або установка нового устаткування для санвузла. Якісні вироби для сантехнічних приміщень, а також і унітаз, придбати не так то й легко. У торгових мережах увазі клієнтів представлений широкий вибір асортименту унітазів. Вам необхідно знати з якою метою купується унітаз - для установки нового або для заміни. Це дуже важливо. Крім того, Ви повинні розібратися, якої форми випуску унітаз вам необхідний.

Різниця унітазів за формою випуску

Придбання унітазу будь-якого з існуючих видів можливо для встановлення його в приміщенні або будинку, де ще не підведена змивна система. Але якщо ви бажаєте зробити його заміну, Ви повинні свій вибір зупинити саме на тому вигляді, який був раніше встановлений. Конкретний тип унітазу залежить від вже підведеної змивний системи в будинку. Якщо змивна система має вихід зі стіни, купуйте унітаз з горизонтальним або косим зливом, якщо ж вона проходить під підлогою, необхідний вертикальний. Неможливо провести заміну унітазу з горизонтальним зливом на унітаз з вертикальним випуском. Це приведе до помилки при його подальше використання.

Розрізняють унітази за формою випуску: Розрізняють унітази за формою випуску:

  • горизонтальний
  • вертикальний
  • косою

Горизонтальний встановлюється прямо в стіну, де знаходиться фанова труба, вертикальний - в фанів отвір, що знаходиться в підлозі, косою - в стеновое отвір під невеликим кутом 40º - 45º. Розглянемо докладніше особливості унітазу з вертикальною формою випуску, а так само технологію його монтажу своїми руками.

Особливості унітазу з вертикальним випуском

Унітази з вертикальною формою зливу мають більший попит в Європі, ніж в Росії. Встановлювалися унітази з такою конфігурацією в старих побудованих будинках. В даний час все частіше їх встановлюють в сучасних котеджах. Особливість конфігурації - випускний патрубок і сифон, вмонтовані в унітазі.

Встановити унітаз з вертикальним випуском можна де завгодно і в різних напрямках, їм не властива стінна прив'язка. Конструкція унітазу з вертикальним зливом дозволяє встановити його впритул до стіни, що дає можливість збільшити простір і розширити планування в санвузлі. Якщо є можливість самостійно вибрати конфігурацію, то найкраще придбати унітаз з вертикальним випуском. Його неоціненні переваги створять Вам комфорт і додадуть естетичний вигляд санвузлу.

Переваги унітазу з вертикальною формою випуску:

  • Розширення планування і збільшення простору в приміщенні.
  • Гігієнічність.
  • Сифон забезпечує швидке змивання.
  • надійне пристрій зливного бачка .

Установка унітазу з вертикальною формою зливу

Установка унітазу з вертикальним випуском не займе багато часу і не зажадає важкої праці Установка унітазу з вертикальним випуском не займе багато часу і не зажадає важкої праці. Установку унітазу починають з розмітки. Це необхідно для правильного його фіксування. Після розмітки монтується гвинтовий фланець, оснащений фіксатором і отвором, яке призначене для з'єднання з трубою змивний системи. Сполучні частини вертикального унітазу і фланця стандартні. Для правильного монтування необхідно їх збіг. Сполучні частини унітазу і фланця затискають при повороті унітазу. Кільце ущільнення, що знаходиться між зливом унітазу і фланцем, сприяє гарній герметичності і надійності затиску.

Після того, як проведено монтаж унітазу до каналізації , Приступають до збирання і приєднання зливного бачка до водопроводу. Безвідмовну роботу елементів зливного бачка і унітазу забезпечує якість їх установки. Варто знати, чим простіше унітаз, тим якісніше його установка. Швидко і без всяких зусиль проводиться установка або заміна унітазу завдяки гвинтовому з'єднанню. Так, як з'єднання розташоване внизу, то встановлений з вертикальним зливом унітаз естетично виглядає і не псує інтер'єр.

щоб провести установку унітазу без будь-яких неточностей, необхідно вибирати дану продукцію відомих компаній. Випускають унітази з вертикальним зливом компанії: Cersanit Kerasan, Gustavsberg, Keramag, Duravit, Jacob Delafon.

Унітази виготовляють з різних матеріалів: фаянсу, порцеляни, каменю, скла, деревини, а також з різних дорогоцінних і екзотичних матеріалів. Більшість компаній виробляють унітази з фаянсу або фарфору. Фаянс має велику гігроскопічність, а фарфор більш міцний, менш піддається забрудненню, не вбирає в себе запахи. Для більшого терміну експлуатації поверхню фарфорових і фаянсових виробів покривають глазур'ю, яка захищає поверхню унітазів від забруднення, зменшує гігроскопічність.

Пам'ятка користувачу унітазу з вертикальною формою зливу

Щоб унітаз працював без поломок протягом тривалого періоду, необхідно при його експлуатації вивчити інструкцію користування ним.

Найчастіше причиною поганої роботи унітазу є зливний бачок, в якому можуть бути зношені клапани, а також і накопичення накипу у внутрішній частині бачка Найчастіше причиною поганої роботи унітазу є зливний бачок, в якому можуть бути зношені клапани, а також і накопичення накипу у внутрішній частині бачка. Необхідно перевіряти стан і проводити чистку елементів зливного бака. Для профілактики використовуйте засоби, призначені для видалення нальоту. Крім цього, проводите профілактичні роботи проти засмічення унітазу , Використовуючи засоби гранульовані, гелієві або ж розчинні: Tiret, Крот, Містер Мускул. Більш ефективні гелеві засоби для чищення. Але варто знати, що не всі їх види можна застосовувати для сталевих труб. Після очищення рекомендується залити гарячу воду в унітаз. Щоб підтримувати систему каналізації в чистоті проводите її профілактику один - два рази на рік.

Бувають випадки протікання зливного бачка. Можна усунути протікання при знанні, де саме воно відбувається. Перебіг може статися в сполучної частини унітазу із зливним бачком або в місці, де розташований штуцер. Також можливою причиною може бути те, що в бачку з'явилися тріщини.

Для усунення протікання води в сполучної частини зливного бачка і унітазу:

  • підтягніть кріпильні болти, які знаходяться внизу бачка;
  • або ж замініть прокладку;
  • У разі якщо перебіг сталося біля штуцера, підтягніть контргайку;
  • якщо протікає бачок, заклейте водостійким клеєм.

Для економії води на бачку передбачені дві кнопки. При натисканні кнопки меншого розміру, обсяг зливання води складе два-три літри, а якщо натиснути кнопку побільше, вода, яка перебувала в бачку, повністю виллється.

Бувають випадки хитання унітазу, що призводить фланець в непридатність. Чавунний або пластиковий фланець не можуть витримувати таке навантаження. Відбувається це через неправильну установку унітазу. Але, якщо ж таке сталося, необхідно визначити ступінь пошкодження. При невеликому пошкодженні можна спробувати встановити фланцеву прокладку, а при значному пошкодженні замініть фланець.

При укладанні нового статі в сантехнічному приміщенні на старий часто фланець знаходиться нижче рівня нової підлоги, що призводить до протікання змивний води При укладанні нового статі в сантехнічному приміщенні на старий часто фланець знаходиться нижче рівня нової підлоги, що призводить до протікання змивний води. Таку проблему можна вирішити. Просто поверх старого поставте новий фланець. На новий фланець нанесіть герметик. Не намагайтеся виправити це восковими кільцями. Вони не вирішать проблему.

Згнив підлогу біля фланця? Необхідно старий фланець підняти і під нього підкласти підпірку з металу. У підпірці виконайте отвори і прикріпіть її до підлоги. Не забудьте прикріпити і фланець.

Отже, ми розглянули установку, деякі виникають несправності, а також основні переваги унітазу з вертикальною формою зливу. Сподіваємося, що це принесе Вам користь у виборі і придбанні даного виду сантехнічного пристрою.

Згнив підлогу біля фланця?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама