Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

NEWSru.com :: Вчені з секундоміром встановили, скільки триває найдовший секс

Британські чоловіки є світовими лідерами за тривалістю статевого акту. Про це свідчить наукове дослідження, результати якого були опубліковані на цьому тижні, пише The Times
Статевий акт у британських чоловіків триває в середньому 7,6 хвилин. Кілька поступаються їм за цим показником американці - 7 хвилин. Значно нижче пролонгованість статевого акту у іспанців - 5,8 хвилин і у датчан - 5,1 хвилини
Британські та голландські вчені залучили до участі в дослідженні 500 пар у віці старше 18 років з п'яти країн. Результати дослідження були опубліковані в Journal of Sexual Medicine

Британські чоловіки є світовими лідерами за тривалістю статевого акту. Про це свідчить наукове дослідження, результати якого були опубліковані на цьому тижні, пише The Times , Переклад статті якої публікує сайт Inopressa.ru .

Після того, як сотні пар в різних країнах забезпечили секундомірами, дослідники вперше змогли зібрати точні дані про той час, яке люди витрачають на статевий акт. Середнім часом виявилися 5,4 хвилини. Але була значна різниця в часі, що витрачається на секс, в залежності від віку і національності.

Статевий акт у британських чоловіків триває в середньому 7,6 хвилини. Кілька поступаються їм за цим показником американці - 7 хвилин. Значно нижче пролонгованість статевого акту у іспанців - 5,8 хвилини і у датчан - 5,1. Більшість чоловіків в інших країнах в кращому випадку обмежуються п'ятихвилинним сексом.

Проте найбільше здивували турецькі чоловіки - в середньому вони витрачають на статевий акт 3,7 хвилини, пише британська газета.

У всіх країнах, де проводилися дослідження, не було виявлено значної різниці в тривалості статевого акту в презервативі і без нього.

Британські та голландські вчені залучили до участі в дослідженні 500 пар у віці старше 18 років з п'яти країн. Результати дослідження були опубліковані в Journal of Sexual Medicine .

"Тривалість статевих актів фіксувалася протягом чотирьох тижнів", - розповідає керівник дослідження доктор Марсель Волдінгер, провідний психіатр Utrecht University.

Дослідження також виявили то, як тривалість статевого акту змінюється з віком, від 6,5 хвилини, в середньому, для чоловіків у віці 18-30 років, до 4,3 хвилини - для чоловіків у віці старше 51 року.

За словами вчених, результати дослідження показали, що чоловіча сексуальність у здорових чоловіків значно варіюється, і тому важко дати визначення, що вважати середніми нормами сексуальної активності, а що розглядати як передчасну еякуляцію.

"Великий розкид по тривалості статевого акту серед здорових чоловіків показує, що в основі передчасної еякуляції швидше фізичні, ніж психологічні причини, - каже доктор Волдінгер. - Результати дослідження дозволять зняти" табу "на передчасну еякуляцію, так як вони демонструють, що між різними чоловіками існують великі відмінності ".

Залишається незрозумілим, чому існує така велика різниця в тривалості статевого акту серед представників різних національностей. Вчені планують провести додаткове дослідження з метою дати відповідь на це питання, пише The Times.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама