Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як придушити апетит

Коли ми бачимо зайві жирові відкладення на талії і стегнах, тоді розуміємо, що настав час худнути, і багато хто з нас сідають на дієту Коли ми бачимо зайві жирові відкладення на талії і стегнах, тоді розуміємо, що настав час худнути, і багато хто з нас сідають на дієту. Дієт існує безліч, але при цьому переважна більшість стикається з наболілої проблемою: як придушити апетит. У тих, що худнуть виникає саме цей нав'язливий ефект. У той же час, не потрібно зловживати медичними препаратами, що допомагають впоратися з цим почуттям.

Найкорисніше включати в свій раціон харчові продукти, які теж успішно виконують цей обов'язок і не впливають на здоров'я. Вони є природними засобами придушення апетиту, що не мають зайвих калорій і не дають побічних ефектів.

Кава

Кава натуральна чорний, без додавання цукру, грає роль природного помічника при придушенні апетиту. А ще цей ароматний напій збільшує швидкість метаболізму. Ключовий його інгредієнт - кофеїн, що міститься в бадьорить напій. Крім цього, кофеїн допоможе знизити головний біль і підняти настрій. Кава корисна людям, страждаючим зниженим тиском.

горіхи

Різні горіхи давно відомі корисними для організму властивостями. Вони є і здорової закускою, і прекрасним засобом для придушення апетиту. У горіхах міститься величезна кількість жирних кислот Омега-3 і Омега-6, багато клітковини. Є і вітамін Е, що зробило їх неймовірно корисними для людей, вимушених багато займатися розумовою працею. До того ж, горіхи допомагають здоров'ю шкіри і сприяють вирішенню деяких проблем зі здоров'ям. Кешью, мигдаль, арахіс, грецькі горіхи , І - все вони джерела вашого здоров'я і засіб придушити апетит.

овочеві соки

Любителів овочевих соків не дуже багато. А адже це - один з найбільш дієвих способів придушувати апетит. А одночасно ви отримаєте з овочів найкорисніше вітаміни, глюкозу і амінокислоти. Експерименти довели, що, вживаючи овочевий сік перед їжею, ви можете скоротити калорійність страв. Ті, кому сік дуже вже неприємний, можуть починати з овочевих відварів без солі.

вівсянка

Ще древнім грекам була відома користь вівсянки. Це ідеальний сніданок, адже каша наповнює шлунок і дуже довго зберігає відчуття ситості. Люди, які регулярно вживають вівсяну кашу, перестали замислюватися, чим придушити апетит. У вівсяній каші багато клітковини, що нормалізує перистальтику кишечника і вирішує проблеми травлення. Врахуйте, що в складі страви не повинно бути цукру і жирного молока або масла. Найкорисніше додавати в кашу сухофрукти, горіхи, або свіжі фрукти.

яблука

У яблуках багато клітковини. А саме ця речовина наповнює шлунок і кишечник. Яблука містять цінні антиоксиданти, що подовжують життя і допомагають боротися про вільними радикалами, а відповідно, із захворюваннями. Пектин, який міститься в яблуках, зберігає в нормі рівень цукру в крові.

Каєнський перець

Як відомо, спеції потрібні не тільки як приправа, але і для поліпшення роботи травного тракту. Кайенскийперець є особливою пряністю. Він допоможе знизити кількість калорій, спалити зайві жири і поліпшити метаболізм.

чай

Є тільки два види чаю, здатних знижувати апетит і пригнічувати відчуття голоду. Це зелений і м'ятний чай. Проста вода може комусь здатися занадто нудною. Але пити її потрібно неодмінно! А м'ятний або зелений чай є прекрасними джерелами вітамінів і антиоксидантів.

насіння

У лляному насіння є неймовірно велика кількість Омега-3 жирних кислот, білка і клітковини. Що дуже цінно, в їх складі є речовина холецистокінін. Воно пригнічує апетит. А розчинні волокна насіння дозволять позбутися від голоду.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама