Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Цукати з апельсинових кірок

Добрий день всім

Добрий день всім! Напевно, багато хто з вас пробували цукати, вони неймовірно смачні. Їх можна додавати в різні випічки, і просто так поїсти замість цукерок. Пропоную приготувати сьогодні цукати, виходить така смакота словами не передати, треба тільки пробувати. Зараз якраз такий час, коли багато апельсинів і лимонів . Не викидайте шкірку, спробуйте приготуйте з неї хоч трохи цукатів, тим більше витрати на це зовсім невеликі. Тільки на цукор, а як то кажуть все інше готується з відходів від апельсин і лимонів.

Продукти для приготування:

  • шкірка апельсинова 5 апельсинів
  • цукор 2 склянки плюс на посипання
  • вода 1 склянка
  • лимонна кислота або лимонний сік 1-3 грами

Шкірку залити водою і замочити у воді на 3 дні. Воду міняти два рази на день вранці і ввечері.

На третій день шкірку порізати смужками шириною близько 5 мм.

Поварити кірки в підсоленій воді 10 хвилин (на 2,5-3 літра води 1 чайна ложка солі), злити воду і промити. Відкинути в друшляк, щоб стекла вода. Зварити цукровий сироп і опустити в нього кірки, варити постійно помішуючи 20-30 хвилин. Коли залишиться зовсім небагато сиропу додати лимонний сік або лимонну кислоту.

Викласти цукати в друшляк і дати стекти сиропу якщо він залишився, перекласти їх на пергамент, посипати цукром, і поставити в духовку на 30 хвилин трохи підсушити, температура духовки 50-60ºС Викласти цукати в друшляк і дати стекти сиропу якщо він залишився, перекласти їх на пергамент, посипати цукром, і поставити в духовку на 30 хвилин трохи підсушити, температура духовки 50-60ºС. Через зазначений час відкрийте духовку і спробуйте цукати, якщо всередині все ще відчувається волога і вони не підсохли залиште їх в духовку ще на кілька хвилин. Можна не користуватися духовкою, а просто викласти їх на пергамент і залишити підсихати на столі.

Можна не користуватися духовкою, а просто викласти їх на пергамент і залишити підсихати на столі

Якщо поспішайте і немає часу вимочувати кірки кілька днів, тоді можна цукати приготувати таким чином. Помити апельсини. Зрізати з них шкірку, залити водою додати чайну ложку солі і прокип'ятити протягом 10 хвилин. Відкинути в друшляк і промити. Повторити таку ж процедуру ще два рази. Порізати кірки смужками. У каструлі зварити сироп з цукру і води, опустити в нього кірки, вогонь зменшити, і поварити поки сироп майже повністю не увариться. Далі вчинити точно так само як і описано вище, підсушити або в духовці або на пергаментному папері на столі. Спробуйте приготуйте цукати, виходить неймовірно смачні, відірватися неможливо.

Смачного.

На головну сторінку.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама