Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шарлотка з апельсинами рецепт приготування

Думаєте, що шарлотку можна готувати тільки з яблук

Думаєте, що шарлотку можна готувати тільки з яблук? Виявляється, що це не так, для такого пирога цілком можуть бути використані і апельсини, і вийде нітрохи не гірше. Апельсини додадуть випічці соковитість.

Решта інгредієнти для шарлотки теж досить прості і завжди є в будь-якому будинку, тому можна навіть сказати, що випічка готується з «підручних засобів», та й часу доведеться витратити зовсім небагато.

Цей рецепт може відмінно нагоді вам в той момент, коли на порозі несподівано з'явилися гості, або ви хочете побалувати своїх близьких смачною випічкою, а часу на її приготуванні не так вже й багато, і поки готується цей чудовий пиріг можна замовити доставку піци на сайті http://dostavkapicci.ru

Шарлотка з апельсинами - блюдо дуже просте, але разом з тим незвичайне і смачне.

Складові:

  • Молоко - 3 склянки;
  • Сухарі - 300 г;
  • Яйця - 3 штуки;
  • Цукор - 6 ст. ложок;
  • Апельсини - 2 шт .;
  • Мандарин - 1 шт .;
  • Вершкове масло - 80 г.

Розраховано на 3-4 порції

Час приготування - близько 50 хвилин

Спосіб приготування:

  1. Апельсини добре промиваємо і сушимо за допомогою паперових серветок або рушники.
  2. За допомогою гострого ножа очищаємо апельсини від шкірки, зрізуючи її по спіралі, в подальшому зрізану шкірку можна буде використовувати для прикраси, тому не поспішаємо її викидати.
  3. Видаляємо з апельсинів білі прожилки, щоб вони не гірчить в пирозі, поділяємо м'якоть на часточки, а потім нарізаємо тонкими шматочками.
  4. ¾ від загальної кількості сухарів подрібнюємо за допомогою блендера.
  5. Змащуємо маслом форму для випічки, викладаємо в неї шар сухарів товщиною близько 1,5 см, далі кладемо апельсини і не великі шматочки вершкового масла, посипаємо все цукром.
  6. Повторюємо всі верстви з сухарів і апельсинів ще раз.
  7. Ті сухарі, які залишилися не подрібненими, викладаємо поверх апельсинів.
  8. Яйця розбиваємо в окрему миску, збиваємо їх за допомогою віночка, поступово додаючи туди цукор (всього знадобиться 2 ст. Ложки), потім додаємо в суміш молоко і перемішуємо все до утворення однорідної маси.
  9. Заливаємо яєчно-молочною сумішшю шарлотку, всі верстви повинні добре просочитися.
  10. Ставимо форму з шарлоткою в розігріту духовку і випікаємо її протягом 30 хвилин.
  11. Поки шарлотка випікається, готуємо прикраси для неї: мандарин очищаємо і поділяємо його на часточки, а з шкірки від апельсинів виготовляємо «трояндочки», складаючи її по колу.
  12. Готову шарлотку прикрашаємо часточками мандарина і «трояндочками» з апельсинової шкірки.

Смачного!

Думаєте, що шарлотку можна готувати тільки з яблук?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама