Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Данці збираються вбити ще одного жирафа-самця

У Данії збираються вбити ще одного жирафа, якого теж звуть Маріус. Нагадаємо, за вбивство першого зоопарку погрожували розправою. У Данії збираються вбити ще одного жирафа, якого теж звуть Маріус

фото AP

На цей раз смерть загрожує 7-річному жирафу із зоопарку Jyllands Park міста Відебек, причому тварина теж звуть Маріус. "Якщо ти жираф, і тебе звуть Маріус, саме час покинути Данію", - іронізують кореспонденти Guardian.

Повідомляється, що зараз в Jyllands Park мешкають два жирафа чоловічої статі. Однак зоопарк вирішив взяти участь в європейській програмі розведення, і якщо в рамках цієї програми установі вдасться роздобути самку жирафа, Маріус, судячи з усього, смерті не уникнути.

Читати також: Вбивцям жирафа в датському зоопарку пригрозили розправою

За словами співробітниці зоопарку Джанні Ледтвед пульс, хвиля протестів, яка прокотилася по всьому світу після вбивства жирафа в Копенгагені, її нітрохи б не збентежила. "Ми підтримуємо Копенгаген в цьому плані і зробили б те ж саме", - заявляє вона.

Всього кілька днів тому працівники зоопарку в столиці Данії здійснили прилюдне вбивство і згодовування левам 2-річного жирафа Маріуса , Здійсненого нібито з метою запобігання інбридингу - близькоспорідненого схрещування.

Після цього в мережі з'явилася петиція, яка потребує звільнення з посади директора Копенгагенського зоопарку Бенгта Хольст. Крім того, він і ще один співробітник установи отримали листи з погрозами. "Діти співробітників Копенгагенського зоопарку повинні бути вбиті або повинні захворіти на рак", - говорилося в одному з них.

Відзначимо також, що на тлі цієї історії Данія в компанії з іншими такими ж "прогресивними" країнами дуже навіть успішно закликає до того, щоб офіційно визнати інцест (серед людей) "гендерної нормою". Мабуть, у них зоологи не дружать з "генеральною лінією партії".

Що нового відбулося на головній Pravda.Ru? Подивися ...

Ru?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама