Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ремонт автоматичних шлагбаумів Came, Nice, FAAC, BFT. Терміновий виїзд!

  1. Головна
  2. Сервіс та ремонт
  3. шлагбауми
  4. Сервісна служба Master Company виконує технічне обслуговування та ремонтує автоматичні   шлагбауми Nice   ,   BFT   ,   Faac   ,   Came   ,   Comunello Сервісна служба "Master Company" виконує технічне обслуговування та ремонтує автоматичні шлагбауми Nice , BFT , Faac , Came , Comunello .

    Види робіт:

    • заміна, обслуговування рухомих елементів: змазування важелів, шарнірів, заміна підшипників. Роботи виконуються, якщо при русі стріли з'являється сторонній шум. Якщо його не усунути, це призведе до прискореного зносу комплектуючих;
    • очищення, ремонт, заміна елементів стріли. Потрібні при її нерівномірному русі (з ривками, падіннями), утруднене переміщення. Неполадки можуть виникати при попаданні всередину механізму води, частинок піску, пилу, при механічних пошкодженнях елементів;
    • настройка, ремонт автоматики. При виході з ладу датчиків, антен, фотоелементів, сигнальних ламп, пультів ДУ, іншого обладнання інженери "Master Company" виконають діагностику і усунуть несправність. Якщо блок управління або пульти працюють некоректно, ми виконаємо їх налаштування.

    Використовуємо оригінальні комплектуючі. "Master Company" завжди має на складі запасом необхідних витратних матеріалів, запчастин. У нас діють мінімальні ціни на них.

    Ремонт за стандартами виробника. Ми суворо дотримуємося регламент проведення робіт, що гарантує їх високу якість.

    Швидке проведення робіт. Співробітники сервісної служби можуть приїхати в день оформлення заявки або у зручний для клієнта час. Ремонт виконується на місці. У складних випадках ми забезпечуємо демонтаж обладнання і його доставку в сервіс-центр.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама