Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

C 1-червня рух вантажівок при + 28C і вище заборонено

Заборона на рух вантажівок при температурі повітря 28С і вище буде діяти протягом усього літнього періоду в денний час доби - з 10: 00 до 22: 00

Заборона на рух вантажівок при температурі повітря 28С і вище буде діяти протягом усього літнього періоду в денний час доби - з 10: 00 до 22: 00.

Такі заходи необхідні для забезпечення як безпеки водіїв, так і збереження українських автодоріг. Тому що саме висока температура і велика вага вантажу призводить до найбільших руйнувань асфальтобетонних покриттів: на дорогах утворюється колійність, напливи, зсуви та інші деформації. Загальний обсяг збитків, який наносять несумлінні перевізники, щорічно досягає близько 2,5-3 млрд. Грн.

Для інформування водіїв вантажного транспорту про обмеження руху на автодорогах встановлено відповідні дорожні знаки та інформаційні панно. Для тимчасового відстою великогабаритних транспортних засобів уздовж доріг підготовлено понад 800 майданчиків.

Крім цього, Держагентство звертає увагу перевізників щодо дотримання водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів і нагадує, що 21 жовтня 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 869, якою заборонив рух автомобільними дорогами загального користування державного значення вантажівкам загальною вагою понад 40 тонн, а на дорогах місцевого значення - вантажівкам з навантаженням на вісь понад 7 т або фактичною масою понад 24 т.

Ловити за перевантаження автомобілів в Україні пропонують дистанційно

Перевантаження фур привів до перекриття траси в Одеській області (+ ВІДЕО)

Тепер, для контролю за дотриманням водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів на українських автодорогах працюють територіальні підрозділи Укртрансбезпекі і Національної поліції з залученням 33 пунктів габаритно-вагового контролю.

Якщо при зважуванні вантажівок виявляють порушення, то на водія накладається штраф у розмірі 40 неоподатковуваних податком мінімумів громадян (1 мінімум являє 680 грн.), А на перевізника - 100 неоподатковуваних мінімумів підприємців (1 мінімум являє 1700 грн.)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама