Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

У Комі почастішали аварії за участю п'яних водіїв і їздців без прав «БНК

Загиблий в ДТП 14 жовтня в Сиктивкарі водій Іж «Ода» був позбавлений права керування на 36 місяців за їзду в п'яному вигляді, термін покарання закінчувався в листопаді цього року. Подробиці цієї аварії БНК повідомили в Управлінні ДАІ МВС по республіці.

Подробиці цієї аварії БНК повідомили в Управлінні ДАІ МВС по республіці

Фото Управління ДІБДР МВС по Республіці Комі

За даними державтоінспекторів, 14 жовтня о 16.00 в Сиктивкарі на об'їзній дорозі в містечку Човью 52-річний водій автомобіля Іж «Ода» не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і потрапив під заднє колесо їде в зустрічному напрямку МАЗа з причепом (лісовоз). Водій «Оди» загинув на місці.


Як відзначають в Управлінні ДАІ, все частіше винуватцями ДТП стають водії, позбавлені прав керування або взагалі без прав.
Так, в Печорі 14 жовтня в 10.45 водій, позбавлений права керування з вересня 2013 року на 11 місяців за їзду в п'яному вигляді, по вулиці Островського біля будинку №61а не впорався з керуванням, машину понесло в кювет. Постраждали двоє пасажирів «Крайслера» 1977 і 1983 років народження. Водій заарештований на десять діб.
У селищі Тімшер Усть-Куломського району 13 жовтня о 2.20 загинув в аварії 32-річний місцевий житель. Посвідчення водія він не мав. За словами подружжя, в травні 2013 року він придбав неабияк старий ВАЗ-2109. Під час аварії молода людина не впорався з керуванням, машину повело в кювет, при з'їзді в який водія викинуло через лобове скло і накрило зверху його ж автомобілем. Від отриманих травм водій помер на місці.


У Сосногорська районі дівчина 1994 року народження, не маючи водійського посвідчення, сіла за кермо ВАЗ-2110. На 7 км автодороги Ухта-Вуктил вона не впоралася з керуванням і попала в кювет. Водій постраждала сама і піддала небезпеці життя свого пасажира 1994 року народження. Обидва з різними травмами госпіталізовані.


Кричущий випадок стався 12 жовтня о 19.00 в селі Летка Прілузского району. 25-річний місцевий житель п'яний, без прав, сів за кермо ВАЗа-2109. У певний момент він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де наїхав на велосипедиста. З переломами обох ніг і руки велосипедист госпіталізований.


В цей же день в Сиктивкарі 18-річний п'яний водій «Фольксвагена» в містечку Кочпон-Чит виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Хендай Акцент», після з'їхав в кювет і поспішив зникнути з місця події. Через деякий час винуватець ДТП був затриманий і поміщений під адміністративний арешт на 22 дня з 30 можливих.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама