Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Якими бувають малюнки і гравірування на пам'ятках?

  1. Ручне гравірування
  2. Піскоструминне нанесення зображень
  3. механічна гравірування

Художнє оформлення надгробки - це данина пам'яті покійному близькій людині, візуальна естетика і індивідуальність

Художнє оформлення надгробки - це данина пам'яті покійному близькій людині, візуальна естетика і індивідуальність. Малюнки та гравірування на пам'ятках розповідають про людину набагато краще, ніж слова. За допомогою гравіювання на надгробок наносяться зображення, написи, вірш, дати народження і смерті. Картинки замовник вибирає на свій смак, слідуючи особистим уподобанням або волі покійного - це може бути портрет, пейзаж, дерева, птахи, релігійна символіка. Майстри наносять малюнок або гравіювання на пам'ятник:

  • вручну;
  • із застосуванням спеціального верстата;
  • піскоструминним способом.

Кожен варіант має свої особливості, сильні та слабкі сторони, про які ми розповімо вам нижче.

Ручне гравірування

Малюнки та гравірування на пам'ятках, виконані вручну - це унікальні твори мистецтва, за створення яких беруться досвідчені художники-гравери. Авторська робота - це не просто фото, перенесене на стіну, але втілення бачення автора на можливості реалізації поставленого завдання. Майстерний підхід гарантує точну передачу душі і характеру близької людини. У століття сучасних технологій ручне гравіювання стала користуватися меншим попитом, ніж раніше, оскільки вона є кропіткої у виконанні і недешевої, але про повну її забутті говорити точно не доводиться. Поціновувачів індивідуальності і речей високої якості не відлякує вартість готової ручного гравірування, оскільки результат перевершує всі очікування

Піскоструминне нанесення зображень

Потрібне зображення наноситься на клеїться плівку і кріпиться до надгробній плиті, після чого камінь обробляється абразивним піском - він подається струменем зі спеціального обладнання. Техніка гарантує значну глибину і, відповідно, довговічність обладнання. Вартість робіт виходить прийнятною. Головний недолік піскоструминної технології - вона не підходить для реалізації складних завдань, малюнків з великою кількістю дрібних деталей. Зате «необхідний мінімум» замовнику гарантований.

механічна гравірування

Із застосуванням ударних і лазерних механічних верстатів можна наносити малюнки і гравіювання на пам'ятники будь-якої складності. Зображення мають високу фотографічну точність, є не об'ємним. Послугу відрізняє доступна вартість.

Щоб вибрати зображення і спосіб його нанесення, ознайомтеся з прикладами готових робіт. Знайти їх можна по засланні .


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама