Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Настільний міні лазерний гравер K40-IV

Увага!
Дана модель знята з поставок. Заміна - А3 + СПЛАТИ . Увага

K40-IV

Представляємо вашій увазі оновлену і поліпшену модель настільного лазерного гравіювання ріжучого верстата 4-го покоління.

При розробці цього лазерного гравера ми мали на меті створити пристрій "максимум можливостей" і "мінімум витрат". Скомбінувавши випробувані часом рішення з сучасними нововведеннями ми створили K40-IV.

Це унікальний верстат. Настільне виконання, невеликі габарити, низька вартість володіння і простота експлуатації поєднується в ньому з приголомшливими можливостями професійного обладнання.

Цей верстат ідеально підходить для домашнього хобі і невеликих майстерень спеціалізуються на ексклюзивних несерійних виробах. Низька вартість володіння і довгий термін служби дають в результаті швидку і багатократну окупність.

Особливості

Конструктивно верстат виконаний в добре зарекомендував себе корпусі серії К40 з встановленим газорозрядним молекулярним лазером, на основі CO2-N2-He, що випромінюють в далекому інфрачервоному діапазоні.

Використовувана координатна система побудована за класичною бруківці схемою із застосуванням високоточних механічних компонентів, верстат оснащується системою продувки, що прибирає продукти горіння з шляху лазерного променя, що дозволяє поліпшити якість обробки матеріалу.

Встановлений контролер, оснащений високопродуктивним процесором, використовує потужне програмне забезпечення застосовує алгоритми апроксимації та інтерполяції в режимі реального часу до потоку даних. У поєднанні з інтегрованим мікрошаговий драйвером приводу це дає ідеальну гладкість оброблюваного контуру при роботі у векторному режимі.

При роботі в растровому режимі, контролер використовує більш високі швидкості лазерної головки при переміщенні по осі Х, що збільшує продуктивність верстата в цьому режимі.

Зовнішнє програмне забезпечення інтегрується з потужним пакетом обробки графіки CorelDraw, що дозволяє відправляти завдання на гравіювання безпосередньо з графічного пакета і сильно спрощує процес роботи.

оброблювані матеріали

Даний верстат застосовується для обробки різних матеріалів, таких як папір, картон, дерево, фанера, кістка, ріг, шкіра, тканина, акрил, органічні пластики, гума, скло, анодовані, покриті або пофарбовані метали і т.п.

Область застосування

Цей верстат застосовується при виготовленні сувенірів, печаток, художніх подарунків, рекламних виробів, іміджевої продукції, шкіряних та хутряних аксесуарів, деталей які у моделюванні, нагородних пам'ятних дощок, упаковки, фурнітури, іграшок, взуття та безлічі інших виробів, де необхідна високоточна обробка матеріалу.

Технічні характеристики

Тип інтерфейсу ........... USB online Тип лазера ............... CO2-N2-He Пусковий напр. лазера .... 20KV Робоча напр. лазера ..... 15KV Робочий струм лазера ....... 0-16 мА Область гравіювання ....... 300x200 мм Ресурс лазера ............ 1000 ~ 2000 годин потужність лазера .......... 40 Вт Швидкість гравіювання ...... 0-320 мм / с Швидкість різання ........... 0-40 мм / с мін. розмір символу ...... 1х1 мм Роздільна. здатність ...... 0,025 мм (1000 dpi або 40 точок / мм) Напруга живлення ....... 220 ~ 250 В Точність. повт. позиц ........ ≤0.01 мм (0.0004 in) Тип приводу .............. Крокові двигуни, керовані .............. ........... драйвером з функцією «мікрошаг» Внешн. прогр. обеспеч .... в комплекті Потужність .... ≤250 Вт Робоча температура ...... 0-45 C Охолодження ............... водяне, замкнутий (помпа в комплекті) Габарити, ШхГхВ .......... 85х55х30 см Вага брутто ............... 40 кг

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама