Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Безпечний дім для дитини: пристосування для захисту дітей

  1. Забезпечення безпеки дитини в різних куточках квартири або будинку
  2. Безпека в дитячій і інших кімнатах
  3. Безпека дитини на кухні
  4. Як забезпечити безпеку дітей в ванній кімнаті і санвузлі
  5. Балкони, лоджії, вікна: важливі правила безпеки дітей
  6. Безпечна сходи в будинку для маленької дитини

Безпечний дім для дитини: спокійні батьки - здоровий малюк

квітня 26/13

Самі свідомі батьки замислюються про безпеку дитини ще до його народження і облаштовують дитячу та інші кімнати відповідно до цих принципів. Інші батьки щось роблять тільки тоді, коли малюк починає досліджувати електричні розетки і стягувати скатертини з усім вмістом на підлогу. У будь-якому випадку, створити безпечний будинок для дитини - це завдання номер один для всіх мам і тат, адже від цього залежить його здоров'я, а іноді і життя.

Які заходи вжити для захисту житлового простору, які предмети і побутові прилади убезпечити в першу чергу, які нові пристосування придумані виробниками для того, щоб позбавити «цікаві носики» від травм? Давайте дізнаємося про це докладніше.

Забезпечення безпеки дитини в різних куточках квартири або будинку

Отже, про безпеку дитини потрібно починати думати відразу після його народження, але останній термін, коли будинок повинен бути приведений у режим надійності - це перші його наміри стати на ніжки в ліжечку і перші спроби повзти. Забезпечити безпеку дітей вдома - значить оточити їх тими предметами, які не зможуть заподіяти їм каліцтва.

Безпека в дитячій і інших кімнатах

Повністю безпечний будинок для дитини буде лише в тому випадку, якщо ви продумаєте все в деталях і зверніть увагу на кожен куточок вашого житла. Почнемо, мабуть, з дитячої. Саме тут дитина проводить більшу частину свого часу, причому часто без нагляду дорослих. Перш за все, потрібно подивитися, що знаходиться навколо дитячого ліжечка і відсунути її в сторону, якщо поруч є присутнім електрична розетка, стіл або етажерка з медикаментами та засобами по догляду за дитиною, горщики з кімнатними квітами , Шафа з дверцятами.

Перш за все, потрібно подивитися, що знаходиться навколо   дитячого ліжечка   і відсунути її в сторону, якщо поруч є присутнім електрична розетка, стіл або етажерка з медикаментами та засобами по догляду за дитиною, горщики з   кімнатними квітами   , Шафа з дверцятами

Безпека дитини в квартирі

Ліжко горище або двох'ярусна ліжко також повинні бути безпечними, тобто, мати відповідні бар'єри, щоб дитина не впав. Шведська стінка немислима без м'якого мату.

Безпека в дитячій кімнаті

Безпека в дитячій кімнаті

Безпечний дім для дитини фото

Коли дитина починає повзати, деякі батьки вирішують питання безпеки дитини в квартирі за допомогою покупки манежу. Якщо обмеження свободи пересування малюка - це не ваш метод, тоді уважно огляньте навколо. Що може залучити дитину, до чого він може дотягнутися? Всі шафи з дверцятами закрийте на ключ, приберіть все звисають предмети зі столів і полиць, це можуть бути не тільки скатертини, а й висять дроти стаціонарних телефонів, настільних ламп, прасок та інших важких предметів.

Захист від дітей на меблі

Обов'язково все розетки закрийте заглушками - це найголовніший нюанс безпеки для дітей, що стосується електрики. Крім того, є в продажу спеціальні пенали на мережевий фільтр і захисний короб для розетки.

Заглушки для розеток від дітей Canpol Babies

Заглушки для розеток від дітей Canpol Babies

Розетки із захистом від дітей

Всі шафи, етажерки і полки повинні бути надійно закріплені, щоб дереться малюк не зміг їх на себе перекинути. Ну і, звичайно ж, всі кути в дитячій кімнаті не повинні бути гострими і небезпечними - для цього існують силіконові накладки, які наклеюються на кути столів, тумбочок, шаф, комодів і захищають дитину від травм.

Силіконові накладки на кути меблів

Окремо потрібно поговорити про міжкімнатних дверях і дверцятах шафок. Щоб дитина часом не прищемив руку, краще поставити захист на двері від дітей, наприклад, дверний амортизатор, який не дає двері різко закритися. Блокатори не дозволять дитині відкрити дверцята шафи, а спеціальні бар'єри безпеки для дітей і гнучкі замки захистять від проникнення дитини в надра тумбочок. Маленький рада - вибирайте такий замок, який має складну систему відкривання, наприклад, потрібно натиснути одночасно на кілька кнопок, щоб розблокувати його.

Захист на двері від дітей

Захист на двері від дітей

Дитячий амортизатор на двері

Дитячий амортизатор на двері

Захист на двері фото

І обов'язково тримайте вхідні двері на замку! За допомогою простого натискання на ручку вхідних дверей дитина піде досліджувати сходову клітку, а там, як відомо, криється небезпека падіння з висоти.

Безпека дитини на кухні

Кухня - це улюблене місце для ігор у всіх дітей, і не тільки тому, що мама тут проводить багато часу. Просто на кухонному просторі стільки нового і досі незвіданого, що просто очі розбігаються! Але, одночасно з цим, кухня і сама травмоопасная кімната в усьому будинку. Тут можна не тільки обпектися окропом, а й наковтатися хімії, отруїтися газом або всунути пальці в м'ясорубку.

Отже, як забезпечити безпеку дітей на кухні? Перш за все, слід зафіксувати ручки плит. Сучасні плити випускаються вже з захистом від дітей, але захистити ручки на плиті від маленьких дослідників допоможуть спеціальні ковпачки. Причому, підходять вони з рівним успіхом як для газової, так і для електроплити.

Захист від включення конфорок плити

Також можете придбати захисний екран на плиту. Він встановлюється на її край і не дає можливості дитині дотягнутися до киплячої каструлі або чайника. Зроблений з прозорого жароміцного пластика екран досить прозорий і легкий, але, одночасно з цим, він захищає малюка від доторку до гарячих предметів. Якщо встановити такий екран немає можливості, готуйте виключно на далеких пальниках.

Захисний бар'єр для газової плити

Захисний бар'єр для газової плити

Захисний екран для плити

Захисний екран для плити

Захисний екран для газової плити

Для духовки теж придумали захист від дітей: спеціальна клямка не допустить відкривання дитиною дверцят гарячого духової шафи. Всі ці товари для безпеки дітей питайте в магазинах побутової техніки та у відділах дитячих товарів.

Ну і, звичайно ж, засоби побутової хімії, оцет, дрібні предмети на кухні повинні зберігатися поза досяжністю дитини. Це знає кожна мама (крім тієї, чия дитина на фото нижче 🙂).

Це знає кожна мама (крім тієї, чия дитина на фото нижче 🙂)

Як забезпечити безпеку дитини вдома

А холодильник і морозильну камеру дозволить захистити від самовільного проникнення дитини спеціальний замок-засувка.

Пристосування для безпеки дітей

Як забезпечити безпеку дітей в ванній кімнаті і санвузлі

Друге після кухні місце, яке слід убезпечити, якщо в будинку живе маленька дитина - це ванна кімната. Основні вимоги наступні:

  • Вся побутова хімія, а також мило, шампуні, гелі для душу, засоби для гоління повинні бути недоступні для дитини, адже він не пріменется все це вилити на підлогу і спробувати на смак.
  • Усе дзеркала , Стелажі і полиці у ванній (настінні, підлогові) повинні бути надійно зафіксовані, щоб малюк не зміг перекинути їх на себе.
  • У цій кімнаті можна залишати ніякі електричні прилади: фен, електробритва не повинні залишатися підключеними до електрики.
  • Під час водних процедур ніколи не можна залишати дитину одну, навіть на кілька хвилин.
  • Для безпеки на дно ванни краще покласти спеціальний гумовий килимок проти ковзання, який вбереже дитину від падіння.

Безпека дитини у ванній фото

навіть унітаз таїть в собі небезпеку для дитини і головний біль для батьків, які часто стають власниками утоплених в унітазі телефонів. Але і його теж можна закрити. Не всі батьки знають, що є в продажу пристосування для безпеки дітей, які призначені для унітазу. Це пластиковий замок на ременях, який кріпиться на липку стрічку і не дає малюку відкрити кришку унітазу.

Як забезпечити безпеку дітей в ванній кімнаті

До речі, в спеціалізованих магазинах продаються цілі набори для безпеки дітей вдома, в які включені комплекти з заглушок для розеток, захисту для ящиків, дверей, замки для холодильника, унітазу, а також накладки на кути.

Набір для безпеки дітей вдома

Балкони, лоджії, вікна: важливі правила безпеки дітей

Навіть у самих дбайливих мам дитина може «втекти». А виходячи на балкон або вилазячи на підвіконня , Він піддається неймовірною небезпеки впасти з великої висоти. Перш за все, приберіть з підлоги все габаритні предмети, на які малюк може видертися, щоб дістатися до вікна. Краще, якщо вхід на балкон для нього взагалі буде закритий, наприклад, встановіть тут гратчасті ворота безпеки. Їх перевага в тому, що вони не дадуть проникнути дитині туди, де йому небезпечно перебувати. Закриваються такі ворота автоматично, навіть якщо ви пройдете в них і забудете їх закрити.

Закриваються такі ворота автоматично, навіть якщо ви пройдете в них і забудете їх закрити

Захисний бар'єр в двері на балкон

Подібні решітки можна встановлювати і на двері, що ведуть в інші приміщення, наприклад, ванну, кухню. І поки ви займаєтеся прасуванням в кімнаті, а дитина грається поряд, ви будете спокійні, що навіть якщо він непомітно і тихо вислизне, то в бажані небезпечні місця точно не потрапить.

Захисний бар'єр в двері

Якщо мова зайшла про огорожах для безпеки дітей, то не можна не згадати про гратах на вікна. Є спеціальні решітки на вікна для дітей, які встановлюються в віконний проріз і дають можливість безпечного провітрювання кімнати. Найлютіший ворог - це москітна сітка, яка створює ілюзію опори у маленької дитини, насправді ж вона не здатна утримати найменший вагу при натисканні.

Крім того, вікна можна захистити від відкривання спеціальними замками. Такі замки на вікна для дітей встановлюються на рами і не дозволять дитині відкрити вікно навстіж. Ці замки зручні ще тим, що вони дають можливість провітрювати кімнату, але повністю відкрити стулку ні у вас, ні у дитини не вийде. Вони також можуть використовуватися на балконних дверях і на вікнах засклених балконів .

Вони також можуть використовуватися на балконних дверях і на вікнах   засклених балконів

Дитячий замок на вікна

Дитячий замок на вікна

Замки на вікна від дітей

Безпечна сходи в будинку для маленької дитини

Якщо в будинку є і дитина, і сходи , То останню обов'язково потрібно убезпечити для малюка. Найкраще встановити захисні ворота при вході на сходи. До речі, виробники враховують потреби батьків в естетиці, тому такі ворота випускаються різних форм, кольорів і з різних матеріалів, так що ці захисні решітки без праці впишуться в інтер'єр приміщення, виконаного в будь-якому стилі.

До речі, виробники враховують потреби батьків в естетиці, тому такі ворота випускаються різних форм, кольорів і з різних матеріалів, так що ці захисні решітки без праці впишуться в інтер'єр приміщення, виконаного в будь-якому стилі

Дитячі бар'єри для сходів

Своєрідним бар'єром служать вертикальні балясини на сходах, які розташовані близько один до одного. Ідеальним відстанню між ними вважається 10см - в якусь щілину дитина не пролізе при всьому бажанні і навіть не зможе просунути туди голову.

Захисні бар'єри для сходів

Обов'язково потрібно захистити просвітні сходинки захистом з дерева, металу або пластику. Ці просвіти дуже приваблюють дітей, вони туди просовують не тільки руки і ноги, а й голови, і можуть легко впасти з висоти.

Як бачите, створити безпечний будинок для дитини не так вже й складно, головне бути в курсі всіх пристосувань для побутової техніки, меблів, дверей і вікон, які не дозволять малюкові отримати травми. І, звичайно ж, потрібно бути гранично уважним і стежити за малюком, не залишаючи його без нагляду!


Що може залучити дитину, до чого він може дотягнутися?
Отже, як забезпечити безпеку дітей на кухні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама