Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Грати радіаторів опалення, екрани секційних чавунних радіаторів (батарей), екрани батарей, екрани радіаторів опалення. Закрити, приховати, заховати чавунний радіатор

Грати радіаторів опалення (екрани батарей)

Грати радіаторів опалення (екрани батарей)

Декоративні решітки радіаторів виробництва ПАТОН ™ приховають непривабливий вигляд чавунних радіаторів зі збереженням теплопровідних властивостей. Декоративної перфорованої гратами так само можна закрити алюмінієвий або чавунний радіатор, що знаходиться в ніші. Перфорований метал з будь-яким малюнком прикрасить Ваш інтер'єр.

Ідеальним рішенням для дизайну будь-якого приміщення стане металевий перфорований екран. Екрани радіаторів, виготовлені з різних матеріалів, таких як пластмаса, композитів і пластиків при взаємодії з опалювальними приладами виділяють шкідливі речовини. Дерев'яні екрани батарей, вбирають вологу з вологих речей і повітря в приміщенні тому радіатор протягом зими постійно змінює температуру. У безпосередній близькості від радіатора дерев'яні екрани випаровують її, що з часом веде до деформацій, втрати зовнішнього вигляду і приходу в непридатність.

ПАТОН ™ пропонує екрани для радіаторів опалення, які виготовлені з металевого листа, що володіє високою тепловіддачею і пофарбованого порошковою фарбою. Декоративні екрани батарей, пропоновані ПАТОН ™, є екологічно безпечними, не деформуються і не міняють колір за весь час їх експлуатації.

Грати радіаторів опалення нішеві

У разі, якщо радіатор опалення втоплений в ніші, застосовуються "нішеві" екрани. Екрани радіаторів для ніш бувають двох видів:

  • зовнішні (ті, які встановлюються на зовнішню частину стіни)
  • внутрішні (встановлюються на внутрішні стінки ніші).

Малюнок перфорації декоративного екрану радіатора можна підібрати з готових варіантів або виготовити за індивідуальним ескізом (логотип фірми або емблему закладу). Грати покриваються порошковою полімерною фарбою, гарантуючи високу твердість пофарбованого шару, привабливий зовнішній вигляд, хорошу адгезію з поверхнею металу і, як наслідок довговічність вироби.

ОЗСО ім. Є.О. Патона виготовить для вас грати радіаторів опалення (екрани батарей) будь-якої складності під замовлення. Фінішна обробка. Якісно, ​​швидко, недорого.

Менеджер напрямку металообробки: Максим Шавров • Тел. / Факс: +38 (044) 259 40 00 • +38 (096) 748 38 74 • [email protected]

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама