Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити алюмінієві радіатори опалення. Ціни низькі на алюмінієві радіатори в UniDim

  1. Алюмінієві радіатори - характеристики
  2. Рекомендації щодо застосування
  3. Які купити алюмінієві радіатори?

Вимоги забудовників до комфорту проживання та економічності інженерних систем постійно збільшуються. Як і ціни на енергоносії. Це стимулює виробників опалювальних приладів до пошуку нових рішень і матеріалів. Чавунні батареї і сталеві конвектори радянського зразка, природно, вже давно не відповідають сучасним вимоги. На зміну їм прийшли нові нагрівальні прилади, особливу популярність серед яких завоювали алюмінієві радіатори.

Перші алюмінієві радіатори з'явилися в Італії, яка і зараз є законодавцем моди і основним виробником таких виробів Перші алюмінієві радіатори з'явилися в Італії, яка і зараз є законодавцем моди і основним виробником таких виробів. GLOBAL, FONDITAL, SIRA, RADIATORI, FERROLI, FARAL. Всі ці бренди алюмінієвих батарей, які вже завоювали значну частку українського ринку опалювальних приладів, родом з Італії. Хоча на сьогодні вже і деякі російські та українські виробники роблять якісні, а головне недорогі алюмінієві радіатори. Наприклад, в Одесі виготовляють недорогі алюмінієві MIRADO, які на українському ринку виділяються одним з кращих поєднань ціни і якості.

Алюмінієві радіатори - характеристики

В основі популярності і високу затребуваність алюмінієвих батарей лежать властивості матеріалу виготовлення.
Алюміній. Саме він забезпечує таким радіаторів широкий ряд переваг:

  • висока тепловіддача
    за рахунок високої теплопровідності, з усіх типів радіаторів алюмінієві мають найбільшу тепловою потужністю. У деяких "екземплярів" з міжосьовим відстанню 500мм тепловіддача при Т = 70ºС перевищує 200 Вт / секція.
  • привабливий, сучасний дизайн
    алюмінієві радіатори відрізняються сучасним, елегантним дизайном і впишуться в будь-який інтер'єр. Але компанії-виробники не зупиняються на досягнутому і постійно впроваджують інноваційні рішення. Нещодавно ряд компаній (зокрема, FONDITAL) запропонували поставку алюмінієвих батарей в відмінних від білого кольорах. Італійські радіатори ELEGANCE WAVE торгової марки PASOTTI мають злегка округлений передню поверхню, що робить їх справді верхи елегантності. І ціна їх цілком приваблива, в межах 8-9 євро.
  • низька інерційність
    завдяки високій теплопровідності алюмінію і малому обсягу однієї секції (0,3-0,4 л для секції 500 мм), радіатори миттєво реагують на зміну температури теплоносія. На відміну від чавунних батарей, вони не накопичують теплову енергію, а відразу передають її в приміщення. Їх робота вирізняється високою економічністю, особливо в сучасних, закритих системах опалення.
  • невелика вага
    Невелика вага однієї секції алюмінієвого радіатора спрощує установку і транспортування таких приладів. Це дозволяє знизити витрати як на монтаж, так і на ціну самої батареї.
  • різні типорозміри
    Зараз можна знайти алюмінієві радіатори з різними габаритними розмірами по висоті. Від мініатюрних двухсоток (міжосьова 200 мм) до "гігантів" з висотою більше 2,5 метрів.
  • універсальність застосування
    Для обв'язки приладів випускається велика різноманітність запірної арматури . За допомогою спеціальних ТЕНів можна модернізувати батарею з водяної в електричну.

На жаль, не позбавлені алюмінієві радіатори і не статків:

  • схильність до корозії
    При низьку якість теплоносія - підвищений рН, високий вміст кисню - алюміній досить швидко зменшується в товщині.
  • не дуже висока міцність
    Алюмінієві радіатори не надто добре реагують на скачки тиску в опалювальній системи. Рік-два ще якось витримують, але потім можуть початися проблеми.

Рекомендації щодо застосування

Незважаючи на те, що виробники декларують високу міцність і стійкість алюмінієвих батарей, відгуки монтажників і власників показують, що такі нагрівальні прилади небажано встановлювати в центральну систему опалення. Гідроудари, низька якість теплоносія з великою кількістю грязьових включень, блукаючі струми негативно позначаються на довгостроковості їх роботи. Як правило, в таких системах максимальний термін їх служби 2-5 років.

Тому, найкраще місце для установки алюмінієвого радіатора - автономна система опалення. Тут не буває різких стрибків тиску, якість теплоносія контролюється. Існують спеціальні препарати, при додаванні яких в теплоносій, термін служби алюмінієвих радіаторів буде значно довше. І навіть, що заявляється компаніями FERROLI і SIRA термін гарантії в 15 років, абсолютно не межа. Двадцять-тридцять років - середній термін служби алюмінієвих батарей в автономній системі опалення.

Які купити алюмінієві радіатори?

Як показує практика, дешеві китайські алюмінієві радіатори служать недовго, тому краще зупинити свій вибір на виробах виробництва Італія, Польща, Україна. Ціна алюмінієвого радіатора не низька, різниця між приладами виробництва України та Італії може бути і двократної.

У нашому інтернет-магазині UNIDIM можна купити алюмінієві радіатори MIRADO та інших торгових марок відрізняються найкращим співвідношенням ціни і якості. Ми пропонуємо швидку доставку в будь-яке місто України, гнучку систему оплати, широкий вибір додаткових комплектуючих.

Пропонуємо Вам відвідати також розділи:

Які купити алюмінієві радіатори?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама