Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити екран на батарею опалення - замовити декоративні екрани для батарей опалення від виробника в Москві

  1. Навісні екрани без боковин
  2. Ціни на декоративні екрани для батарей без боковин *
  3. Навісні екрани з боковинами
  4. Ціни на навісні декоративні екрани для батарей з боковинами
  5. Можливі кольори екранів

НОВИНКА 2015 р ЕКРАНИ з багета

Для особливих естетів і просто творчих особистостей пропонуємо Вашій увазі новинку 2015 року екрани на батареї опалення з інтер'єрного багета. Всі екрани на батареї виготовляються на власному виробництві. На кожен виріб ми надаємо гарантійні зобов'язання виробника 36 місяців. Термін виготовлення замовлення становить 3-5 днів. Для більш точно розрахунку і отримання інформації про екранах з інтер'єрного багета просимо Вас зв'язуватися з нами за телефонами 8 (499) 340-94-56, 8 (499) 340-93-14.

Декоративні екрани для батарей з металу не вимагають професійного монтажу та просто навішуються на радіатор опалення. Можливе кріплення екрану до стіни.

Екрани не перешкоджають теплообміну, тому що метал має гарну теплопровідність, а малюнки перфорації не заважають конвекції повітря.

Навісні екрани без боковин

Металеві екрани на чавунну батарею опалення Тип 1 виготовляються з округленій або прямокутної кромкою. Такі екрани встановлюються при односторонньої або двосторонньої підводці труб до батареї. Металеві екрани стандартних розмірів виготовляються з фіксованою глибиною вироби в 150 мм, білого кольору з перфорацією Коло.

У таблиці вказані ціни на екрани на батареї отпления без боковин (тип 1), і з однієї боковиной, стандартної глибини 150 мм, з великої перфорацією, білого кольору. *** Детальніше про види перфорації і варіантах забарвлення металевих екранів на батареї опалення можна дізнатися в розділі кольору і перфорація .

За ту ж ціну ви можете замовити екран на батарею будь-якого розміру, якщо його довжина і висота знаходяться в межах значень, вказаних в таблиці. Максимальна висота екранів будь-якого типу - 850 мм, а максимальна довжина - 2000 мм. При необхідності виготовлення екранів більшої довжини, вони виконуються складеними з декількох секцій.

Ціни на декоративні екрани для батарей без боковин *


Також можливе виготовлення екранів для батарей опалення з двома (тип 2) боковинами, як стандартною глибиною 150 мм, так і до 250-450 мм, з металу з різними типами перфорації і з забарвленням в різні кольори. Більш докладно про ціноутворення дивіться в розділі ціни на екрани .

Навісні екрани з боковинами

Декоративний екран для батареї Тип 2, з двома боковинами, виготовляється з прямою і округлення країв. У таблиці вказані ціни екранів на батареї опалення з двома боковинами, стандартної глибини 150 мм, з перфорацією Коло, білого кольору.

Ціни на навісні декоративні екрани для батарей з боковинами

Можливі кольори екранів

Можливі кольори екранів

Всі металеві екрани фарбуються на нашому виробництві екологічно безпечними порошковими фарбами по каталогу кольорів RAL з подальшим відправленням в сушильну камеру. Варто відзначити, що підсумковий колір набуває, приємний глянсовий відтінок, проте за бажанням клієнта, ми можемо пофарбувати металевий екран на батарею матовими фарбами і навіть нанести будь-який вподобаний фотоелемент.

Види перфорації екранів

У додатковому розділі можна подивитися екрани для батарей опалення в металевому виконанні.

З асортиментом матеріалів, використовуваних нами для виготовлення екранів батарей, ви зможете ознайомитися в розділі варіанти виконання .

Часті при замовленні екранів для радіаторів питання, розглядаються в розділі Питання відповідь .

Якщо у Вас виникли будь-які питання, що стосуються вибору, розрахунку вартості або порядку замовлення екранів радіаторів, ми завжди готові відповісти на них. Екрани на батареї купити в Москві не дорого ви можете у нас! Будь ласка, Зв'яжіться з нами по т. Якщо у Вас виникли будь-які питання, що стосуються вибору, розрахунку вартості або порядку замовлення екранів радіаторів, ми завжди готові відповісти на них

Всі види екранів перфорованого металу:

об'ємні металеві екрани

плоскі металеві екрани

інші вироби - короба, люки, решітки

Дивіться також:

варіанти кольору

варіанти перфорації

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама