Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибираємо акумулятор для ноутбука - поради щодо збільшення терміну служби

  1. Як вибрати акумулятор для ноутбука
  2. Як продовжити термін служби батареї ноутбука

Привіт всім. Акумулятор ноутбука з часом починає втрачати свою ємність і надалі через пару років необхідно вживати заходів.

Міняти батарею або спробувати її відновити? Якщо міняти батарею ноутбука проблематично, то можете спробувати виконати ремонт батареї про який я писав в статті - відновлення акумулятора ноутбука .

Як вибрати акумулятор для ноутбука

Якщо випадок запущений, то доведеться купувати нову батарею для ноутбука. Головним критерієм вибору нового акумулятора для ноутбука це модель і її технічні характеристики. Хоча під кожну модель ноутбука йде своя батарея, все-таки в магазині вам можуть надати вибір з кількох акумуляторів для вашого ноутбука навіть якщо це ноутбук Асус K55VJ .

Відрізняться вони буде не тільки за ціною, але і за характеристиками. Тому не поспішайте викидати свою стару акумуляторну батарею для ноутбука. Наклейка з її характеристиками ще може вам стане в нагоді. Вольтаж (Rating) та маркування акумулятора (P \ N) - ось на що слід звертати увагу при покупці акумулятора. Іноді акумулятори мають різні вольтажності, хоча підходять до всієї лінійки ноутбуків від одного виробника. Головне при покупці не вибрати менш ємну або не оригінальні батарею. Звичайно за ціною такий акумулятор буде вигідніше, але на практиці такий вибір може вас засмутити. Так що перед покупкою порівнюємо характеристики нової і старої батареї і якщо вони такі-ж або трохи вище, то беремо. Також краще купувати батареї з гарантією від виробника як у випадку з ноутбуком АСУС K56CM . В цьому випадку ви отримаєте якісне обслуговування на термін гарантії в офіційному сервісному центрі.
до меню ↑

Як продовжити термін служби батареї ноутбука

Акумулятор для ноутбука може прослужити довше, якщо виконувати кілька нескладних порад. Кліматичні умови не повинні бути екстремальними. Перш за все, вологість не повинна сильно збільшуватися. А температура не повинна підвищуватися вище плюс п'ятдесяти, а також опускатися нижче мінус двадцяти. В таких умовах ноутбуком краще взагалі не користуватися. Акумуляторна батарея ноутбука тоді прослужить набагато довше. Від плюс п'ятнадцяти до плюс 35 - оптимальний температурний діапазон для використання ноутбука Асус K56CB . Акумуляторна батарея для ноутбука повинна вилучатися, якщо ноутбук довгий час працює від електромережі. Не забудьте про те, щоб трохи зарядити акумулятор, перед відключенням. 40 відсотків від максимального заряду - оптимальний показник. Близько п'яти відсотків свого заряду втрачають в місяць навіть ті акумуляторні батареї, які взагалі не працюють. Розряджати і знову заряджати батареї необхідно хоча б раз на місяць. Цей процес ще називають - калібрування батареї ноутбука . Це може бути важливо для подальшої зарядки акумулятора ноутбука. Ремонт старої батареї також може продовжити термін служби харчування ноутбука. Під час цього процесу на нові елементи замінюються старі, які давно відпрацювали свій ресурс. Тут все не так просто. Ноутбук або батарею може пошкодити під час ремонту навіть найдосвідченіший майстер. Хоча на перший погляд може здатися що такий ремонт тільки здешевить процес і в ньому немає нічого складного. Сподіваюся дані рекомендації буде вам корисні і допоможуть зробити правильний вибір. Удачі вам 🙂

Міняти батарею або спробувати її відновити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама