Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

кабель коаксіальний

Відео дані найчастіше передаються за допомогою коаксіального (або радіочастотного) дроти, призначеного для передачі повного частотного діапазону відео з мінімальним спотворенням, що робить його відмінним вибором для систем відеоспостереження

Відео дані найчастіше передаються за допомогою коаксіального (або радіочастотного) дроти, призначеного для передачі повного частотного діапазону відео з мінімальним спотворенням, що робить його відмінним вибором для систем відеоспостереження. Проте вибір неправильного коаксіальногокабелю може погіршити загальну передачу сигналу і / або допустити EMI / RFI перешкоди, які будуть псувати сигнал, викликаючи високий рівень шуму. Це в свою чергу може привести до погіршення якості зображення.

Відеосигнал складається з двох низькочастотних компонентів (горизонтальна і вертикальна синхронізація інформаційних імпульсів) і високочастотних складових (відеоінформації). Для того щоб передати цей повний спектр частот з найменшим спотворенням або ослабленням, важливо вибрати кабель, який відповідає специфікаціям для передачі даних CCTV (систем відеоспостереження). Найбільш часто використовуваними коаксіальними кабелями для аналогового відеоспостереження є RG 59, RG 59A / U, РК 75, RG 6 / U, SAT50, SAT703.
Параметри, які слід враховувати при виборі коаксіальногокабелю, включають в себе механічні характеристики матеріалу провідника і діелектрика, електричні характеристики - опір, ємність і загасання.

Параметри, які слід враховувати при виборі коаксіальногокабелю, включають в себе механічні характеристики матеріалу провідника і діелектрика, електричні характеристики - опір, ємність і загасання

провідник

Центральний провідник, як правило, виготовлений з голою міді, рекомендованої для оптимальної продуктивності при передачі відеосигналу. Якщо кабель буде використовуватися в панорамних і похилих конструкціях, слід вибирати багатожильний, так як він буде піддаватися безперервним вигинів.

Коаксіальний кабель також буває зі сталевим обміднення провідником. Сталь забезпечує додаткову міцність, а мідне покриття - прохідність радіочастотного сигналу. Мідно-сталевий кабель має більш високий опір постійному струму, ніж гола мідь, і сильно затухаючі нижні частотні компоненти відеосигналу. Хоча такий кабель може бути дешевше, ніж чисто мідний, він не рекомендується для систем відеоспостереження: синхроимпульс буде ослаблений і викличе спотворення відеосигналу.


діелектричний матеріал

Він впливає на електричні характеристики, такі як ємність, швидкість поширення, імпеданс і затухання. Ці параметри будуть визначати рівень сигналу і дальність передачі. Рекомендується вибирати діелектрик з чудовими електричними властивостями, такий як поліетилен або FEP, що забезпечують низькі втрати і знижений загасання сигналу. Щоб поліпшити електричні властивості, рекомендується спінений або клітинний склад цих матеріалів.

Екрануюча обплетення

Вона повинна забезпечити низький опір і захист від зовнішніх перешкод. Екран робиться з голою міді і повинен мати охоплення в 95% і більше, щоб належним чином захистити від електричних перешкод ззовні. Все, що менше, як правило, не є прийнятним для систем відеоспостереження. Щоб забезпечити підвищений захист в діапазоні RFI, конструкція з алюмінієвою фольгою допустима до тих пір, поки використовується високий відсоток мідної обплетення. Оскільки алюмінієві екрани мають набагато більш високий опір постійному струму і низький відсоток охоплення, вони не забезпечують досить хороше екранування, необхідне для передачі відеосигналу.

Підсумок: краще вибирати коаксіальний кабель з 95% обплетення і суцільним мідним сердечником.

сорочка

Її вибір в основному визначається середовищем, в якій буде встановлено кабель. Оболонка кабелю забезпечує захист його елементів. ПВХ є гарним вибором для більшості систем, розташованих усередині приміщень. Поліетилен рекомендується для зовнішнього застосування, де кабель може піддаватися високої вологості, УФ, температурних перепадів, до того ж йому потрібно стійкість до стирання. Кімнатні кабелі не призначені для жорстких умов експлуатації, а їх електричні та механічні характеристики будуть деградувати з течен ием часу.


Параметри коаксіальногокабелю

Все коаксіальні кабелі мають характерний імпеданс (комплексне / повний опір). Опір обладнання для систем відеоспостереження становить 75 Ом, тому для мінімізації втрат важливо вибрати кабель з відповідним опором 75 Ом. Якщо у кабелю інший імпеданс (50 або 93 Ом), ви будете втрачати сигнал і страждати від поганої якості зображення.

75-оммний коаксіальний кабель поставляється в декількох найбільш поширених типах - RG59, RG6 і RG11. RG59 найбільш часто використовується, так як має менший діаметр і з ним легко працювати. RG11 більший за діаметром і більш складний в монтажі. RG6 знаходиться між ними. Різниця між цими типами RG полягає не тільки в розмірі, але і в характеристиках загасання і, отже, в відстані передачі відеосигналу. Як правило, RG59 використовується на відстані близько 250-300 м. RG6 має нижчі показники загасання і збільшує відстань до 380-450 метрів. RG11 має найнижчі характеристики загасання, і ви можете очікувати хорошу передачу на відстань до 610 м. Якщо вам необхідно вийти за ці межі, доведеться використовувати підсилювачі або перейти на волоконно-оптичний кабель, який збільшує дальність передачі до 60 км і більше.

З асортиментом кабельно-провідникової продукції торгової мережі "Планета Електрика" Ви можете ознайомитися в нашому каталозі .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама