Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вплив кави на організм

  1. Як впливає кава на людський організм
  2. Кава користь і шкода

Кава - це напій, який оточений протиріччями. Хтось стверджує, що вплив кави на організм в цілому не несе в собі негативний характер, інші попереджають, що він погано діє на стан здоров'я. Так де ж правда? Чи можна пити напій щодня? Чи є якісь обмеження? У даній статті ви отримаєте всі відповіді.

У даній статті ви отримаєте всі відповіді

Як впливає кава на людський організм

при вживанні натуральної кави , В першу чергу, порушується центральна нервова система. Кофеїн підвищує рівень мозкової діяльності, розширює судини і збільшує кровотік. Ви відчуваєте заряд бадьорості і сил після вживання кави, тому багато хто воліє пити його вранці. Однак далеко не кожен отримує передбачуваний ефект, деяким стає погано після чашечки кави. Це означає, що організм не сприймає кофеїн.

У помірних дозах напій надає таку дію:

  • Збільшує працездатність;
  • Позитивно впливає на травлення, так як сприяє його прискоренню;
  • Один з головних питань, чи впливає кава на тиск? Він підвищує артеріальний тиск і збільшує кількість серцевих скорочень.

Все це ви отримаєте при вживанні натуральних зерен, якщо купувати розчинна кава Арабіку , То подібного ефекту спостерігатися не буде.

Чи впливає кава на сон, якщо випити його занадто багато? Звичайно так, ви не тільки не зможете заснути, але і отримаєте ряд негативних симптомів:

  • Дратівливість, болі в області голови;
  • Прискорене серцебиття;
  • Болі в шлунку.

Також, зустрічаються випадки кавового отруєння, яке супроводжується: блювотою, судомами і освітою червоних плям по всьому тілу. Летальний результат вкрай рідкісний, проте, якщо не обмежити себе від частого вживання кави, то проблем зі здоров'ям не уникнути.

Кава користь і шкода

Як вже відомо, при помірному вживанні напою, що бадьорить, шкоди здоров'ю не буде, навпаки, ви заряд енергії на цілий день. Давайте поговоримо про вплив на різні органи:

  • На печінку. Ви будете здивовані, але кави відновлює її на клітинному рівні. Чому саме так відбувається вченим поки невідомо, але ті, хто п'є кілька чашок кави в день можуть не боятися цирозу, раку або гепатоза;
  • Багато хто вважає, що кофеїн небезпечний для серця, це стосується і судин. При відсутності будь-яких захворювань, пов'язаних з цими органами, можна сміливо пити в помірних кількостях кави;
  • Ось на нирки кави впливає негативно. Якщо людина п'є більше трьох чашок кави в день, то крім залежності, він здобуде освіту каменів, так як організм буде втрачати багато рідини і втрачати корисні компоненти: кальцій, магній, калій і інші.

Також, існує кілька версій про вживання напою, що бадьорить під час вагітності. Фахівці стверджують, що зрідка його пити можна, однак захоплюватися не варто. Адже збуджена нервова система в утробі матусі може мати негативні наслідки.

Виходячи з цієї інформації, напрошується висновок, що користь чи шкода кави на людський організм визначається індивідуальним станом здоров'я і схильністю до напою кожного. Вчені стверджують, що кілька чашок кави не зашкодять, а навпаки допоможуть організму підбадьоритися і активізувати функціональність органів. Також, необхідно купувати виключно якісну каву.

Інтернет-магазин «Кофемаркет» надає широкий вибір натуральної кави на будь-який смак. У наших каталогах ви знайдете все необхідне і навіть більше. Кожна позиція має докладний опис і якісні фото, щоб ви могли максимально точно підібрати ідеальний варіант. Доставка здійснюється по території всієї України.

Так де ж правда?
Чи можна пити напій щодня?
Чи є якісь обмеження?
Чи впливає кава на сон, якщо випити його занадто багато?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама